Kolafa Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Zdar, nemate nekdo zkusenost s vrzanim podvozku? Nejak mi to zacalo vrzat, jak starej trakar a nevim presne co, protoze to samozrejme vrze jenom za jizdy. Hlavne vepredu, co by to mohlo byt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 tak jak to tu jinde ctu, tak to budou asi silentbloky! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Benymu vrzaly spodní kulový čepy na ramenu. Silenbloky prostříkni olejem a uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jojo - buďto vrže přícnej stabilizátor (to už mám za sebou) a nebo silentbloky dole na ramenu (a to budou kluci MOŽNÁ měnit do konce měsíce), ty kulový čepy mě asi ještě čekaj někdy v budoucnu Jinak se to pozná i když se nejede, musíš ale vytvořit větší sílu a zahoupat autem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jinak se to pozná i když se nejede, musíš ale vytvořit větší sílu a zahoupat autem :-) No to jo, autem houpu jak svetskej houpackama, to sice vrze, ale prd zjistim odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_BENY Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 presne tak jak pise Vasik menil jsem silembloky.kosti.prostrikaval ulozeni tlumicu a porad nic. nakonec doslo na cepy i kdyz jejich stav byl O.K. sli do prdele poridil jsem TRW kus 400.- a bylo po vrzani napred jsem je zkousel prostriknou WD ale ani to nepomohlo az s novejma byl pokoj. vam reknu nez se na to doslo jsem se pekne natrapil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Hmm, takze cepy? Jezis to me sere, nedavno to bylo na vymene brzd, ty taky piskaj, ted zas budou delat cepy a asi i silentbloky rovnou, jako kdyby nemohli udelat nevrzajici embecko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaldk Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Mazal jsem gumy na stabilizátoru silikonovým sprejem nepomohlo to, jenom vrzání bylo slabší, nakonec jsem gumy rozdělal namazal grafitkou chvíli byl klid ale pak znovu vrzání.Koupil jsem nový ve Škodovce a je už skoro rok klid.Kuláky stačí napíchnout jehlou(slabou)do gumy a injekční stříkačkou stříknout trochu něčeho.Silikon,konkor akorát ze spreje to v injekční stříkačce pořád šumí.Jinak to mám vyzkoušený z Feldy(najeto na orig.kuláky 130 000 pak jsem prodal) guma se zatáhne a ničemu to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Mne to vrzgalo tiez.Hlavne za sucha,pocas vlhka ticho.Doslo k vymene silenblokov a stabilizatora,odvtedy ´´ticho po plesine´´ na stalo. Aj tak som ich menit musel,uz len pri dotahovani srob na kolese mi stacil ten pohlad ako mi koleso ´´ustupuje´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 tohle jsem byl reklamovat, bohuzel bez reseni, takze pri prejezdech retarderu si to vrzne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palics Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no tak ja to mam ted v servisu kvuli vrzani podvozku,tak sem zvedavej na co kluci prijdou. ale je zajimavy,ze me 2 auti ''26let stara 105'' si nevrzne. a Fabka vrza jako zebrinak.palubka,neco na podvozku atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Tak to je nějaká epidemie . Já dnes odvezl autí do servisu se stejným problémem. Vrže jak starý kočár Uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Neni to epidemie, normalne kdyz je teplo, tak to proste vyschne zacne vrzat!! Ja uz jsem v pohode, vsude kam slo mi nastrikali olej v servisu a mam pokoj, teda aspon na chvili!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palics Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No takze ted sem to privez,delali mi stabilizatory,silentblok,+promazani vpredu a vzadu (333kč)zlodeji :-)),no a vsechno cirka to stalo 7000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak to je nějaká epidemie . Já dnes odvezl autí do servisu se stejným problémem. Vrže jak starý kočár Uvidíme.... ...tak jsem autí přivezl a už nevrže . Byl to silenblok u převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Zdar, nemate nekdo zkusenost s vrzanim podvozku? Nejak mi to zacalo vrzat, jak starej trakar a nevim presne co, protoze to samozrejme vrze jenom za jizdy. Hlavne vepredu, co by to mohlo byt??? Jsou to na 100% silenbloky co drzi stabilizator(torzni tyt) v kastli auta.Vymen to,pripadne pokud jsou dobre staci namazat siliconovym olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Na kolik vyjde v servisu výměna těch silentbloků stabilizátoru? Taky vržu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Na kolik vyjde v servisu výměna těch silentbloků stabilizátoru? Taky vržu.Díky Cca 500 i s matrosem, jak kde (pokud budes menit ciste silentbloky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_palics Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 no,ale mne ted trapi jina vec,pri prejezdu nejakejch nerovnosti,mi neco mlati u levyho predniho kola,jako kdyby bylo neco volnyho,ale nejni.meli sme to s kamosem na zvedaku a na nic sme nedosli.mate s tim nekdo nejakou zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Benymu vrzaly spodní kulový čepy na ramenu. Silenbloky prostříkni olejem a uvidí Mel jsem stejny problem - silikonovym olejem jsem prostrikl ty gumy a ted je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commanche Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak mi to taky brutalne vrze, zajimave je, ze pokud prejizdim nejaky retarder a auto se zhoupne hodne - tak to nevrzne, pokud jedu ale pomalu po temer rovne silnici (jen drobne nerovnosti) a auto se mirne pohupuje, tak to vrze jak svina myslite ze silenbloky? nebo poradil by mi nekdo, kde to mam prostrikat? :-) nebo nove tlumice? - s tim tak trochu pocitam... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commanche Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Nojo, tak vymena obou silnbloku u stabilizatoru rizeni v servisu... cena 2 x 150 + 260 prace no a je ticho po pesine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Adriana Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 lortab withdrawal describes lortab withdrawal. propecia information describes propecia information. wellbutrin describes wellbutrin. buy valtrex describes buy valtrex. amoxil drug describes amoxil drug. soma describes soma. clonazepam 1mg describes clonazepam 1mg. effexor xr side effects describes effexor xr side effects. vicodin abuse describes vicodin abuse. snorting provigil describes snorting provigil. diabetes lawsuit seroquel describes diabetes lawsuit seroquel. buy famvir describes buy famvir. order imitrex describes order imitrex. vicodin detox describes vicodin detox. lipitor describes lipitor. wellbutrin xl side effects describes wellbutrin xl side effects. adipex phentermine xenical describes adipex phentermine xenical. prilosec side effects describes prilosec side effects. cheap diflucan prescription describes cheap diflucan prescription. cytomel side effects describes cytomel side effects. buspar weight gain describes buspar weight gain. 25mg coreg describes 25mg coreg. zelnorm information describes zelnorm information. goodyear allegra tire describes goodyear allegra tire. zyrtec allergy describes zyrtec allergy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak jsem včera konečně nechal vyměnit silentbloky na stabilizátoru. Prostříknutí stačilo na nějaký čas a pak to znova vrzalo. Silentbloky stály 360,-, práce 200 a je klid, nevrže a na příčných nerovnostech ani nebouchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Mě to taky vrzalo, letos jsem už podruhé nechal měnit gumy u stabilizátoru a konečně klid ....zatím. V servisu mi říkali, že to způsobené extrémním teplem....no asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.