Tomsssa Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Zdravím všechny. Po té, co mi pátě dveře začaly rezavět, rozhodl jsem se koupit na vrakovišti "nové" a vyměnit si je. Mám ale pár problémů. Jeden je se stěračem. Když jsem povolil matici na stěrači, nejde sundat. Je třeba silou vysunout nebo je tam ještě nějaký šroubek??? A druhý problém je na samotných pantech dveří. Jsou tam 4 šrouby, něco jako tisícihrany, ale 40 bit tisícihran to ne a ne povolit. Je k tomu třeba nějaký jiný bit??? Díky za rady, měj te se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 někdy jdou stěrače hodně blbě sundat. Buď to zkus vyrazit přes kus dřeva a nebo použij nějaký stahovák (já používám na kulové čepy). Ten "tisícihran" není klasický Thorx, ale dvanáctihran XZN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlas Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Chtěl bych se zeptat. Chystám se na výměnů pátých dveří na fabii kombi. Zatím mi není jasné, jak to udělat s kabelovým svazkem a jeho průchodkou. Nechce se mi ho střihat a znovu pájet. Připadá mi to škoda a navíc v budoucnu to v nastavovaném místě může reznout a nebo se to může zkratovat. Pak mě napadá další možnost. Buď je někde pod čalouněním konektor a tam se to jen odpojí. Ten jsem ale zatím nenašel. Nebo všechny dráty vytahám ze dveří, ale proto, abych je vytáhl je budu muset vypinovat z konektorů. Zajímalo by mě, jak se tohle řeší. Hledal jsem tu a nikde jsem odpověď nenašel. Tak píšu sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.