havrda Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Tehlice je ta sranda, na ktery mas brzdovy celisti a kolo, proste celej ten kus, ve kterym je i lozisko a chycenej tlumic, strucne receno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jo, díky moc, probíraly jsme to v práci a ani vyučenej automechanik nevěděl co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Tehlice je ta sranda, na ktery mas brzdovy celisti a kolo, proste celej ten kus, ve kterym je i lozisko a chycenej tlumic, strucne receno Nejsem žádnej Einstein, ale to, co popisuješ, je náboj. Těhlice se aspoň u Laguny říkalo tyčkám od stabilizátoru. U Octy se o tom mluvilo jako o kostech, to jsou takový krátký tyčky z jedný strany přidělaný k tlumiči a z tý druhý právě ke stabíku. Pomáhá to při jízdě hlavně v zatáčkách, že vlastně odlehčený kolo se tímto přitláčí k vozovce. Ufff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Krysar ma pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 (editace) havrda napsal: Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Podle mě, je těhlice pozice č 8 označená šipkou na tomto obr. z etky Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Kua a čemu se potom říká náboj? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Kua a čemu se potom říká náboj? Děkuji. Náboj kola: součástka číslo 14........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Takže dík, do dnes jsem žil v omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jj, je to přesně tak, to schema mluví za vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Máte někdo zkušenost s těhlicema made in china, např. http://www.cc-autodily.cz/hlava-loz-cepu-leva-3_3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Pánové prosím o radu budu měnit levou těhlici na mé 1,6 75kw 1J0407255N.Mám možnost za dobrou cenu těhlici z označením 1J0407255AG ,ale ta je na 2,0 88kw. Je možná záměna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Není. Koukám do etky a na AVU potřebuješ fakt 1J0407255N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Podle etky je to jasné,nicméně mám tu těhlici v ruce a při zběžném změření různých roztečí a šířek se zdá být ok,ale riskovat nebudu dám tam to co tam patřít,ale spíš mě šlo o to jestli někdo neskoušel podobnou záměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.