Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A zas mám jeden problém jedná sa o Fábiu raz začas tam ostali svietiť brzdové svetlá. Takže som si myslel, že to bude v snímači na pedáli lenže snímač som dal nový a svetlá stále svietia a už to nerobí obnčas ale stále káble vypadajú byť v poriadku už som skúšal aj ten starý spínač a stále svietia diagnostika neukazuje žiadnu chybu pozral som aj centrálnu elektriku a NO problem fak som už zúfalí a prosím o pomoc. Môže máť súvyslosť, že sa odpájal aj spínač na spojkovom pedáli.? Vopred dík.

Vloženo

asi je treba postupovat trosku systematicky,napred odpojit konektor ze spinace - pokud svetla stale sviti je chyba v kabelazi,pokud ne a rozsvit se po zastrceni konektoru bud je spinac vadny nebo jsou popletene kabely v konektoru.spinac je dvouokruhovy jedna sekce spina svetla druha hlasi elektronice motoru ze brzdis aby neakcelerovala :-)

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravím, včera mi zůstaly svítit brzdová světla, rozebral jsem palubovku, spínač vyndal ale světla svítily dál. Nevím jestli je ten konakt v tom spínači spínací nebo rozpínací, tak jsem to zkusil v konektoru proklemovat a světla stejně svítí furt vesele dál :-(

kde bych teda mohl hledat chybu??

ještě doplním že svítí EPC

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mám podobný dotaz, na fabii nám odešel brzdový spínač - žádná kontrolka nesvítila, vyměnili jsme ho, vše funguje jak má, ale najednou svítí kontrolka EPC - 16955 - Spinac brzdovych svetel -F Nesmyslny signal. Co s tím, když už je spínač vyměněný a funguje? Moc prosím o rady :(

Vloženo

Zdravím, včera mi zůstaly svítit brzdová světla, rozebral jsem palubovku, spínač vyndal ale světla svítily dál. Nevím jestli je ten konakt v tom spínači spínací nebo rozpínací, tak jsem to zkusil v konektoru proklemovat a světla stejně svítí furt vesele dál :-(

kde bych teda mohl hledat chybu??

ještě doplním že svítí EPC

Odpojil jsi opravdu brzdový sp.? je tam podobný spojkový.
Vloženo

Mám podobný dotaz, na fabii nám odešel brzdový spínač - žádná kontrolka nesvítila, vyměnili jsme ho, vše funguje jak má, ale najednou svítí kontrolka EPC - 16955 - Spinac brzdovych svetel -F Nesmyslny signal. Co s tím, když už je spínač vyměněný a funguje? Moc prosím o rady :(

Jaký je použit nový spínač? Orig. a dohl. v Etce dle VINu? Těch brz. spínačů je více. A pak také zda-li byl správně namontován.
  • o 1 rok později...
Vloženo

Tak spínač je vyměněnej, předchozí majitel tam hodil čínskej a tím začaly všechny problémy...doporučuji jej vyhodit a koupit originál (zelenej) a vše parádně funguje.

Vloženo

Zdravím, taky jsem tento problém musel řešit.Jelikož jsem byl na cestě na dovolenou, tak mi jí velice rychle ostranili v sevise v Brně.Výměna čidla za nové a je klid.

• o 5 měsíců později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Mám podobný problém....na 3. brzdovém světle u FI mi  neustále svítí na každé straně 3 led diody....když nebrzdím, tak jsou jakoby tlumené a při brždění se normálně rožnou. Po zamčení auta ještě cca minutu svítí, ale poté zhasnou úplně. Ve dne to nejde téměř vidět, ale v noci mám strach, aby si někdo zamnou nemyslel, že brzdím. Nevíte někdo, co s tím? Díky

• o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Taková ta chyba, která přestala sama, ale potom mi přestala svítit brzdová světla úplně a to vyřešil nový spínač. Nevím, jestli to mělo mezi sebou něco společného, ale problémúm je konec ;-)

• o 3 roky později...
Vloženo

trochu to oživím, ráno přijdu k autu, vše je vypnuté, otevřu auto hodím do něj tašku a po chvíli se zapli sami brzdový světla, zkoušel jsem i prošlápnout brzdu a nic, tak jsem šel venčit psa a přijdu cca15min a už nic nesvítí ... druhý den zase otevřu auto hodím tašku, zamknu, odcházím venčit, nic nesvítí, vracím se a svítí brzdový světla všechny ... 2x jsem prošlápl brzdu a zhaslo to ... žádná kontrolka na palubovce nesvítí ... je to ten spínač brzdový?

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Dobrý den...malý příspěvek. Nechte zkontrolovat zapojení kabelů tažného zařízení - pokud tam je. Pomohlo mi to v okamžiku,kdy neustále svitily 3 brzdová světla. Spínač jsem preventivně vyměnil v originále  ( 327 Kč ). 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...