Cushdie Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Já kupuju vzduch na benzince (zdarma) jinak neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Já mám tu obyčejnou na eletriku do zapalování, prodávají jí v každém obchodáku a fachá už několik let bezproblémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Mě bohatě stačí kompresor z lednice........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 vozím pro sichr klasickou starou pumpu co byla ve Š105 Teda nevím, jestli byla součástí výbavy, ale já to takhle získal s prvním autem Š105 Je to taková velká mrcha zelené barvy, celokovová, rukojeť dřevěná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cushdie Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky beru vzduch zadáčo u pumpy, jenže jsem kdysi měl pěknou fungující hustilku a přišel jsem o ni. V tu chvíli jí začal otec strašně moc potřebovat s tím, že je jeho... no už čtyři roky odolávám psycho nátlaku, ale ted se přidala i mama a to už je na mě moc. Chce si nafouknout bicycle a tak už je chci mít z krku oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já mám tu obyčejnou na eletriku do zapalování, prodávají jí v každém obchodáku a fachá už několik let bezproblémů. jsem na tom stejně, jako nouze dobrý (fachá už asi 2 roky) a hlavně s tím dofukuju jízdní kola, jinak benzínka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 nechápu. Za chvilku se tady bude každej ptát kam má strčit klíč v autě, když mění kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 nechápu. Za chvilku se tady bude každej ptát kam má strčit klíč v autě, když mění kolo. Ja ti poradim - do kapsy u kalhot a zapnout (neukradnou auto a nestratis ho Jinak taky uz radu let vozim v aute malej kompresor na dofukovani, ale pouziti tak jednou za dva roky jinak benzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Ja foukam Plynem,takze pokazde v servisu,jen rezervu mam vzduchem a tu foukam kompresorem z lednicky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 používám pumpu kterou foukám svého DURATEC-a ta je do 11 bar/115 psi, jde to celkem rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Mozna blby dotaz, ale jaky mate interval mezi dohustovanim pneu. Me na octe drzi, tak jednou za 3 mesice kontrola, nekdy i trochu dofouknu u cerpacky, vcetne rezervy. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Mozna blby dotaz, ale jaky mate interval mezi dohustovanim pneu. Me na octe drzi, tak jednou za 3 mesice kontrola, nekdy i trochu dofouknu u cerpacky, vcetne rezervy. HM spíš náhodně na pumpě, nebo nejčastěji když vysávám, což ale není často. A nebo když vidím, že asi kolo není úplně O.K. nafouknutý. Ale většinou pokud není někde chybka, tak to vydrží celou sezonu prakticky bez dofukování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já kupuju vzduch na benzince (zdarma) jinak neporadím Vašo v Prostějově toho moc zadarmo na benzinkách nenafoukáš . Parchanti, je to zadarmo tak tam radši pověsí tabulku mimo provoz. Takto je to na Brněnské Avanti, Eurooil, Petrském nám Shell. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja nehustim, obcas se stavim v pneuservisu na kontrolu, ale zjistil jsem, ze se tomu clovek nemusi venovat casteji nez jednou za dva, tri mesice. Asi se vyplati mit neposkozene rafky, pneu a ventilky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.