lucky.jack Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Zdravím. Včera se mi povedlo ulomit čúro, který je na obr v červeným kroužku. Bude to mít nějaký zássdní vliv na jízdní vlastnosti nebo je pouze na ovládání chcípací klapky? Teď vypnu klíček tak se motor šíleně oklepe když chcípne Díky za reakce. Editováno: 21. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Ovládá to chcípací klapku jinak by to vliv mít nemělo,teda pokud zůstane otevřená .Ale opravit by se to mělo. Editováno: 21. Březen 2010, autor: esař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 No jo opravit by se to mělo...to by mělo, ale jak? Je tam přístup na pikaču. Čůro mi zůstalo v hadičce, což by nebyl takový problém, ale jak ho připevnit na původní místo? Jediný co mě teď tak napadá, je přichytit to tam vteřiňákem a pak to oblepit tavnou pistolí. Snad to bude držet, páč kupovat novej EGR se mi vážně nechce . Nějaký jiný návrhy na opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adryk Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Nerieš to ja som to ulomil tiež akorat to pri vypnuti motora zatrasie stare octavky to nemali vôbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Už jsem to opravil. Přichytil jsem to vteřiňákem a pak oblepil tavnou pistolí. Zatím to šlape v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.