milan.34 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zdravím.Mám menší problém z prednou nápravou.Po zime mi niečo začalo klepať v prednej náprave na vodičovej strane,cítiť to až v podlahe.Je tam trocha vybitý gulák,ale nechce sa mi veriť,že by to bolo cítiť až v podlahe.Nemal niekto podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 jestli je tam vymlácený kulák, tak budeš muset uvěřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Zdravím.Mám menší problém z prednou nápravou.Po zime mi niečo začalo klepať v prednej náprave na vodičovej strane,cítiť to až v podlahe.Je tam trocha vybitý gulák,ale nechce sa mi veriť,že by to bolo cítiť až v podlahe.Nemal niekto podobný problém? Formana jsem jezdil ještě před 1/4 rokem - vypadá to na silentbloky přední nápravy a záchytu momentu - stojí to pár desetikorun, jsou to takové cca 5cm kousky gumy, když zestárnou a omačkají se, tak to při prudším přidání plynu tluče, stejně tak při rozjezdu nebo při parkování, když se pocouvává atd. Výměna je tak na hodinku. Nebezpečné to není, daleko hůř to vypadá. Za 5,5 roku, co jsem tento typ jezdil, jsem je nechával měnit 3x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Formana jsem jezdil ještě před 1/4 rokem - vypadá to na silentbloky přední nápravy a záchytu momentu - stojí to pár desetikorun, jsou to takové cca 5cm kousky gumy, když zestárnou a omačkají se, tak to při prudším přidání plynu tluče, stejně tak při rozjezdu nebo při parkování, když se pocouvává atd. Výměna je tak na hodinku. Nebezpečné to není, daleko hůř to vypadá. Za 5,5 roku, co jsem tento typ jezdil, jsem je nechával měnit 3x... Problem vyriešený,boli to silenty ramena prednej nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.