Publikováno Květen 12, 200619 r Při menší kolizi se mi ulomily packy leveho predniho svetla. Z pohlede pred autem je prava horni ulomena uplne, leva horni napul, leva bocni uplne a jeste se mi zda ze je nejaka ze zadni strany svetla dole, ta je asi taky ulomena. Exituje nejake reseni krome koupe jineho světla. Je mi lito kupovat za 1400,- světlo kdyz to moje je jinak zcela v poradku.
Květen 12, 200619 r po me kolizi (kterou tu uz asi vsichni znaji) jsem mel rovnez v prd*li svetlo a to take jen plastove uchyty, vali se mi v garazi a to jen, ze je pripraveno na nahradni dily.......urcite bych se ty uchyty nesnazil lepit, nebo tak neco...nemyslim si, ze by to potom nejak extra drzelo...
Květen 12, 200619 r Dá se to koupit ve škodovce asi za 50 kč. Jestli myslíš tu packu co je za předu. Už jsem to měnil.
Květen 14, 200619 r Tři ůchyty jdou koupit.Našroubují se šroubky na připravené otvory.A světlo potom drží jako nové...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.