Viking Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Při menší kolizi se mi ulomily packy leveho predniho svetla. Z pohlede pred autem je prava horni ulomena uplne, leva horni napul, leva bocni uplne a jeste se mi zda ze je nejaka ze zadni strany svetla dole, ta je asi taky ulomena. Exituje nejake reseni krome koupe jineho světla. Je mi lito kupovat za 1400,- světlo kdyz to moje je jinak zcela v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 po me kolizi (kterou tu uz asi vsichni znaji) jsem mel rovnez v prd*li svetlo a to take jen plastove uchyty, vali se mi v garazi a to jen, ze je pripraveno na nahradni dily.......urcite bych se ty uchyty nesnazil lepit, nebo tak neco...nemyslim si, ze by to potom nejak extra drzelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 U nás to vaří a drží to líp než nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jak to vaření probíhá? Nebo to byl vtip? Vždyť je to plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nevím.Plsat se normálně svařuje,ale neviděl jsem to osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky jsem to neviděl, ale jde to, podobně jako s nárazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Dělaj to někde v praze ? A kolik by to stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to nevím, nejsem z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Dělaj to někde v praze ? A kolik by to stalo ? http://www.autoplasty.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Viděl jsem to. Je na to taková speciální plastová elektroda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Dá se to koupit ve škodovce asi za 50 kč. Jestli myslíš tu packu co je za předu. Už jsem to měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Tři ůchyty jdou koupit.Našroubují se šroubky na připravené otvory.A světlo potom drží jako nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.