Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj potrebuju poradit, mam fabii I facelift, mam praskle zadni svetlo a chci si koupit nove, nelibi se mi ale faceliftove, slo by abych si koupila svetla ktera byl pred face? budou mi tam pasovat? jsou tvarove stejna?? jsem holka, vim o tom prd.... a potrebovala bych poradit..dekuju Péťa

Ano pujdou.

Urcite budou pasovat. Je rozdil akorat mezi combi, hatchback a sedan

přesně tak: facelift i předfacelift sedne na hatchback - jediná podmínka je aby to byly světla na krátkou Fabku - hatchback

- u kombíka a sedana jsou stejná světla = facelift i předfacelift sednou a jedinná podmínka je aby to bylo světlo z kombíka nebo sedana ;)

• 2 týdny později...

Chcem sa spýtať či sa dajú zadné svetlá vymeniť za novšie.Mám Fábia Combi I 2004 a chcel by som tam zadné svetlá z novšieho modelu fábie Cobbi I,tie čo majú spojenú časť.Či by stačila iba výmena vonkajšej časti alebo by bola treba výmena celého svetlometu,alebo sa nedajú zameniť.

vyměnit se dají, ale musís buď jen krátká - krátká a nebo jen hatb,combi - hatb,combi

chápeš??

a doplnim ze sa meni cele svetlo a drziak ziaroviek pasuje.

• 2 týdny později...

Zdravím, chtěl bych si vyměnit na Fabce I předface zadní světlomety za face. Prohledal jsem forum,ale nikde jsem nenašel odpověď nebo radu jak to udělat? Je tato výměna složitá a co vše je zapotřebí? Díky

Děkuji za návod, jeví se to jednoduše, ale mám ještě jednu otázku, svorkovnice a matice jsou na stejném místě jako u předface? Takže není žádný problém to přehodit?

Vsetko je rovnake.!!! Aj FACE aj PREDFACE. :)

Ještě nezapomenout nacvakat elektriku :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.