fiser Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Zdravím všechny , chci se zeptat.......driv sem slysel ze existuje neco co se da pripojit na predni spojler, neco jakoby pistalka ktera ma pri jizde plasit zver. Nevi tady prosim o tom nekdo neco?Ma tady nekdo nejaky typ? Tam co bydlim je ted mega zajicu a bohuzel i srn a opravdu mam strach o auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Dělaj se takový píšťalky a koupíš je v každým kšeftu s hebedím do aut. Dělá i FILSON, co se prodává v TESKU. Ale podle mejch zkušeností to moc nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 na zvěř se mi osvědčila duc duc muzika v autě trochu víc nahlas (ne uplně naplno) jak auto duní od basů nechce se jim do cesty když jedu (to ale neznamená, že v lesích neni lepší ubrat plyn) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 ako si zistil ze to nefunguje???? ja to mam a auto zatial cele,mam konstatovat ze to funguje? len je asi rozdiel ci to funguje na vysoku zver alebo aj na zajacov,lebo napr na psov to funguje asi naopak,ide ich jebnut ked idem okolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Já jsem to měl a zdálo se,že to funguje do té doby než mi přelítla srnka přes cestu jen tak tak,že jsme se nestřetli,tak jsem o tom začal pochybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Moje EX to měla na Š 120 a trefili 3 srnky. Po oddělání nic a to jezdili jen jednu trasu. Je to spíš o náhodě. Ikdyž částečně to fungovat může, ale je to píšťalka, takže čím rychlejc jedeš tím víc to píská-aspoň si to myslím. Při pomalejch rychlostech nevím jak moc to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 aha a este nieco. tak ma teraz napadlo. Menil som naraznik predface na face a pri tej prilezitosti som odlepil pistalky... sem tam je dobre nasavaci otvor pozriet a vycistit od blata a spiny... takze snad potom budu fungovat...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Prave jsem slysel i tu verzi ze to tedy zver vyplasi, ale bohuzel zver kolikrat utika prave pres cestu. tak nevim nevim. A muze mi nekdo poradit jak se to spravne nazyva? Kdyz prijdu do krama a reknu ze chci na auto pistalku na zver tak by mohli cumet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Taky sem slyšel tendle názor, že než jí plašit radši kolem ní potichu projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 antisrnka je to taky konicky tvar a ma to na bok nalepovaciu plochu ,proste pistalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 To co resite jsou ultrazvukové plašičky, osobne jsem je pouzival az do cca letosniho roku (asi pred 5 lety jsem zacal). Mam to jak na autech tak na motorce (az na posledni auto, zatim nebyl cas). Funguje to dobre, ale je to zavisle na rychlosti - cim rychleji jedu tim vic odhanim zvirata (a na vetsi vzdalenost). Dalsim problemem v dnesni dobe je, ze hluk okolo silnic je tak velky ze zvirata pomalu nemaji kam utikat a zacinaji si na plasicky zvykat a nereagovat na ne. S tim souvisi i mista kde to pouzivate, nekde na mistech s mensim provozem je to ok, ale na dalnici nebo v jejim okoli to nepomuze... Dalsi vec je ze na to treba dobre reaguje vysoka, ale ne zajici a kocky. A pak kdyz clovek projizdi vesnici tak aby jel krokem protoze jinak probere psy siroko daleko a posloucha blbe kecy od sousedu. Jinak celkovy dojem z funkcnosti dobry. Bydlim v mistech kde je hodne zvere a za 5 let jedna kocka a jedna srnka, takze to z 99% funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Pro me zatim spolehlivy odhanec je klasicky klakson kdyz jedu pres les tak troubik jak sileny a zatim vse v poradku jen pred 2 dny jsem srazil cernou kocku ale tak zustalo mi po ni jen par chlupu na narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Po sražení srny asi v kilu dodávkou se osvědčila kombinace pomalé jízdy a výkoných (ideálně xenonových) světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 on samotnej hluk pri 90 km/h od valivejch kol na nasich krasnych silnicich a rachotu motoru a vejfuku a narazu vzduchu na auto snad prehlusi i kdyby jsi rval z okynka ,,pozor jedu '' tak ti nebudu rozumet ani ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.