Jenda 11 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Zdravym ,tak nák mi začala vrzat přední osa.... je to slyšet jen se staženými okny a dělá to už při rychlosti chuze na opravdu nepatrných nerovnostech praktycky rovina, ale hlavně furt .Koukal sem na uložení stabilizátoru a všiml sem si že už to má jinej typ silentbloku stabilizátoru ne jako jedničková okta, defakto na tom předku nic neni co by to mohlo dělat jinýho krom uložení stabilizátoru nebo vrzajcích tlumiču. setkali ste se stim už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Nám při propružení zvláštně zavžou tlumiče (OII RS TFSi) ale třeba na fabči nebo Astře to nedělá. Ale utěch OII sem to slyšel tak na 20 kusech. Bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Kokos aj mne to rovi, a od čoho to je, čo je potrebne vymenit aby to nevrzalo? uz som si myslel ze to robia pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Ja som si vsimol, ze ked vystupujem z (inac prazdneho) auta, tak dost hlasno mi to zavrzga v okoli zadnych blatnikov... Keby nieco, tak vazim 70 kg a disky su seriove 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 musis viac dotiahnut rucnu brzdu pri zastaveni a vystuovani a uz ti zadok nebude vrzgat, mam to vyskusane, tiez som zatahoval iba na jeden-dva zuby, ale ked ju das na viac tak ani nevrzne pri vystupovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 priznam sa, ze toto by mi nenapadlo...moze byt. Vdaka za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 tiez som si s tym lamal hlavu, ked som mal auto uplne nove tak som to nechcel moc dotahovat ale ked som bol v servise na garancke tak som im to spomenul a oni mi vraveli ze treba poriadne zatiahnut rucnu a nebude nic vrzgat, inak robi to iste aj priatelke na fiate punto, ale tam to tak nepocut, iba niekedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 zatahujem na doraz - a odvtedy TICHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 aj mne to pomohlo a dakujem za linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.