Přejít na obsah

Fel - hydrostely

neOras

Doporučené příspěvky

Zdravim na s.felicia 1.6 cvakaji hydrostely i po vymene VSECH! Nevi nekdo co to muze zpusobovat? Diky za odpovedi

EDIT: Zapomel jsme napsat ze cvakaji i pri zahratem motoru a celkem fest =)

A co tam leješ za olej? Kámošovi taky cvakaly a lil tam 15w/40, tak jsem mu tam nalil 5w/40 a ztichly, ovšem nesmíš mít zakarbonovanej motor, pak ti to ta plná rozpustí.

Sory měl jsem blbě nastavený směrnice a nevšiml si že tam máš odpověd, že tam leješ plnou.

Editováno: , autor: alesak1188
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pri montazi se zaliji olejem a motor by se nemel asi 30 minut nastartovat mozna myslel tohle =) ale ja jsem mel ten motor zordelany protoze jsem si myslel ze je to na pistnich cepech ale uz jsem si 100% jistej ze to delaji hydrostely. K tomu oleji taky jsem si myslel ze by se to mohlo jinym olejem trochu zlepsit, ale cvaka to celkem nechutne hlavne kdyz je motor studeny.

Editováno: , autor: neOras
Odkaz ke komentáři

je tam valvoline maxlife 5w40, ale delalo to i s 10w40, nalitano to ma 150 000

já myslel kolik má najeto ten olej, jinak do hydroštelů určitě plná syntetika (5W/40), a ještě jedna otázka, ty hydra jsou origo nebo nějakej levnej šmejd? radek

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...