neOras Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Zdravim na s.felicia 1.6 cvakaji hydrostely i po vymene VSECH! Nevi nekdo co to muze zpusobovat? Diky za odpovedi EDIT: Zapomel jsme napsat ze cvakaji i pri zahratem motoru a celkem fest =) Editováno: 5. Duben 2010, autor: neOras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 tak treba odmerať tlak oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 a jakej je tam olej a kolik má nalitáno.radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 je tam valvoline maxlife 5w40, ale delalo to i s 10w40, nalitano to ma 150 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Máš je dobře nastavený? Nenechal si tam vůli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Vsechno je to tak jak ma byt =) ale cvakaji a cvakaji musim zmerit ten tlak oleje pak dam info, protoze si myslim ze nicim jinym to byt nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesak1188 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Zdravim na s.felicia 1.6 cvakaji hydrostely i po vymene VSECH! Nevi nekdo co to muze zpusobovat? Diky za odpovedi EDIT: Zapomel jsme napsat ze cvakaji i pri zahratem motoru a celkem fest =) A co tam leješ za olej? Kámošovi taky cvakaly a lil tam 15w/40, tak jsem mu tam nalil 5w/40 a ztichly, ovšem nesmíš mít zakarbonovanej motor, pak ti to ta plná rozpustí. Sory měl jsem blbě nastavený směrnice a nevšiml si že tam máš odpověd, že tam leješ plnou. Editováno: 5. Duben 2010, autor: alesak1188 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesak1188 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Máš je dobře nastavený? Nenechal si tam vůli? Odkdy se hydroštely nastavují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) pri montazi se zaliji olejem a motor by se nemel asi 30 minut nastartovat mozna myslel tohle =) ale ja jsem mel ten motor zordelany protoze jsem si myslel ze je to na pistnich cepech ale uz jsem si 100% jistej ze to delaji hydrostely. K tomu oleji taky jsem si myslel ze by se to mohlo jinym olejem trochu zlepsit, ale cvaka to celkem nechutne hlavne kdyz je motor studeny. Editováno: 5. Duben 2010, autor: neOras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Odkdy se hydroštely nastavují? Všechno musíš nastavit. Nevím jak je to přesně tady, ale třeba u 1.4MPI má hydroštel dotáhnout na kontakt a pak + 2 otáčky. Někdo dá vůli jak u Favorita a to je špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) U tohoto motoru se nic takoveho nedela tam nemas ty packy =) Editováno: 6. Duben 2010, autor: neOras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 je tam valvoline maxlife 5w40, ale delalo to i s 10w40, nalitano to ma 150 000 já myslel kolik má najeto ten olej, jinak do hydroštelů určitě plná syntetika (5W/40), a ještě jedna otázka, ty hydra jsou origo nebo nějakej levnej šmejd? radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Uh promin spatne jsem to pochopil =) ten olej ma tak 2000 a hydra jsou orginal =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a nemáš někde ucpanej mazací kanál? změř ten tlak a uvidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 24. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Takze tlak oleje je 5 Bar pri 2000 ot/min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) nikdo neporadi co dal? =) Editováno: 27. Duben 2010, autor: neOras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 změň značku oleje...myslim že by to mělo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 ne nepomuze uz tam prislo nekolik ruznych oleju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.