Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Jednou jsem našel na netu Devil Eyes na Fabii II. Ten týpek to už ale prodal. Nevíte někde kde se dají sehnat a za kolik? Jo a k jiné děbatě, jak psal "uživatel" o polepení střechy u firmy Da-Tom. Tak je to dobrý nápad, taky si plánuji udělat černou střechu od Da-Tom. Myslím že to stojí do těch 5000 Kč.

Ahoj a ozvěte se prosím na ty světla.

oni taky dělaj jiný světla, než klasiku?

Jsou tuningový a a svítí ještě hůř než origo..

a fakt teda existujou? že jsem je ještě neviděl :help:

Ja som tuningove svetla na FII zhanal celkom intenzivne... ale bez uspechu.

Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku??

Mrkni sem. Vypada to tak, ze zaizolovane kvalitne nie su a uz je v nich voda... :( Ja som pisal ohladne svetiel do Autostyle. Odpisali, ze v dohladnej dobe nic nechystaju. Celkom zvlastne. Na FI je toho kopec. A FII je masova zalezitost takisto. Niekto takto prichadza o kseft.

Upraveno od drag84

tovjsou právě ty, kerý tady ty týpek prodával, ale jinak bych chtěl ty devili chtěl vidět

přesně tak to nejsou žádné devil eyes, ale jsou to origo světla přestříkané jak jsem psal výše.

ale už by mohli něco takovýho spáchat co :palec2:

si se to nevyplati. Navic ted je FL, kde sou svetla jiny, takze jeste min potencielmich kupcu.

takhle: kolik aut se prodalu za éru FII předface? mám pocit, že kotel, a to, že začínaj bazarovky a začínaj je kupovat mladý lidi a ty začnou dychtit po tuningu. tak snad je něco slušnýho napadne vyrobyt pro ty, který si chtěj upravit vzhledově auto :palec2:

• 2 týdny později...
  • Autor

Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku??

hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ...

post-46817-1271857081,2556_thumb.jpg

Ale nikde nevidím devil eyes. Je to to co jsem psal, jsou akorát štříklé černou barvou

tak jestli tohle je devil, tak já mám na FII angel :smich:, souhlas s Piškotem, to jsou přesně oni, který tu prodával :palec2:

• 1 měsíc později...

hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ...

kde si mohou nakoupit?

nikde :palec2: to bylo samorobo doma

• 4 měsíce později...

ty co jsou focené mimo auto jsou moje práce... A ty co jsou na autě, co se mlží nejsou moje práce... Ostatně je to vidět, ja si dal se znovuzatavením dohromady práci tak aby se nemlžili. Nechal jsem kroužek kolem čočky chromový a trochu jsem to přehnal se zakouřením blinkru. Mám teď dostat pár párů nových světel a pustím se znovu do práce. Světla budou malinko dražší, protože už budou rovnou osazeny xenonovou kvalitnější sadou Slim H7, supervysoce svítivou diodou v parkovačce a budou připraveny na Plug-n-play nasazení na auto. Bude vyřešen problém s kolabujícím xenonem při překlopení paraboly na dálkový (bez úpravy xenon zhasne a naskočí až po vypnutí a zapnutí světel)...Prostě kvalita jak má být. A tu blinkrovou část už nebudu tak přehánět :-)

Měl bych technický dotaz jestli pujdou ty nová světla na fabii před face . r.v 2007 . ale mám obyč paraboly. takže tam bude asi jina kabelaž :(

• 4 roky později...

taky jsem je nasel bohužel uz jen foto.

¨takze kdyby někdo vedel kde koupit sem s tim :-)

post-72115-0-37589600-1421996161_thumb.j

Sekyji , co ja vim tak jeste nemaji homologaci proto je pozastaveny prodej , maj to pryyyyze vyresit ;)

OOOOO tak to zní dobře tesím se az je někdo vytasí :-P

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.