Publikováno Duben 6, 201015 r Ahoj. Jednou jsem našel na netu Devil Eyes na Fabii II. Ten týpek to už ale prodal. Nevíte někde kde se dají sehnat a za kolik? Jo a k jiné děbatě, jak psal "uživatel" o polepení střechy u firmy Da-Tom. Tak je to dobrý nápad, taky si plánuji udělat černou střechu od Da-Tom. Myslím že to stojí do těch 5000 Kč. Ahoj a ozvěte se prosím na ty světla.
Duben 10, 201015 r Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku??
Duben 10, 201015 r Mrkni sem. Vypada to tak, ze zaizolovane kvalitne nie su a uz je v nich voda... Ja som pisal ohladne svetiel do Autostyle. Odpisali, ze v dohladnej dobe nic nechystaju. Celkom zvlastne. Na FI je toho kopec. A FII je masova zalezitost takisto. Niekto takto prichadza o kseft. Upraveno Duben 10, 201015 r od drag84
Duben 10, 201015 r tovjsou právě ty, kerý tady ty týpek prodával, ale jinak bych chtěl ty devili chtěl vidět
Duben 11, 201015 r přesně tak to nejsou žádné devil eyes, ale jsou to origo světla přestříkané jak jsem psal výše.
Duben 12, 201015 r si se to nevyplati. Navic ted je FL, kde sou svetla jiny, takze jeste min potencielmich kupcu.
Duben 12, 201015 r takhle: kolik aut se prodalu za éru FII předface? mám pocit, že kotel, a to, že začínaj bazarovky a začínaj je kupovat mladý lidi a ty začnou dychtit po tuningu. tak snad je něco slušnýho napadne vyrobyt pro ty, který si chtěj upravit vzhledově auto
Duben 21, 201015 r Autor Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku?? hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ...
Duben 21, 201015 r Ale nikde nevidím devil eyes. Je to to co jsem psal, jsou akorát štříklé černou barvou
Duben 22, 201015 r tak jestli tohle je devil, tak já mám na FII angel , souhlas s Piškotem, to jsou přesně oni, který tu prodával
Listopad 4, 201014 r ty co jsou focené mimo auto jsou moje práce... A ty co jsou na autě, co se mlží nejsou moje práce... Ostatně je to vidět, ja si dal se znovuzatavením dohromady práci tak aby se nemlžili. Nechal jsem kroužek kolem čočky chromový a trochu jsem to přehnal se zakouřením blinkru. Mám teď dostat pár párů nových světel a pustím se znovu do práce. Světla budou malinko dražší, protože už budou rovnou osazeny xenonovou kvalitnější sadou Slim H7, supervysoce svítivou diodou v parkovačce a budou připraveny na Plug-n-play nasazení na auto. Bude vyřešen problém s kolabujícím xenonem při překlopení paraboly na dálkový (bez úpravy xenon zhasne a naskočí až po vypnutí a zapnutí světel)...Prostě kvalita jak má být. A tu blinkrovou část už nebudu tak přehánět :-)
Listopad 5, 201014 r Měl bych technický dotaz jestli pujdou ty nová světla na fabii před face . r.v 2007 . ale mám obyč paraboly. takže tam bude asi jina kabelaž
Leden 23, 201510 r taky jsem je nasel bohužel uz jen foto. ¨takze kdyby někdo vedel kde koupit sem s tim :-)
Leden 23, 201510 r Sekyji , co ja vim tak jeste nemaji homologaci proto je pozastaveny prodej , maj to pryyyyze vyresit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.