Fabian.II.combi.sport Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ahoj. Jednou jsem našel na netu Devil Eyes na Fabii II. Ten týpek to už ale prodal. Nevíte někde kde se dají sehnat a za kolik? Jo a k jiné děbatě, jak psal "uživatel" o polepení střechy u firmy Da-Tom. Tak je to dobrý nápad, taky si plánuji udělat černou střechu od Da-Tom. Myslím že to stojí do těch 5000 Kč. Ahoj a ozvěte se prosím na ty světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 oni taky dělaj jiný světla, než klasiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Jsou tuningový a a svítí ještě hůř než origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a fakt teda existujou? že jsem je ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Ja som tuningove svetla na FII zhanal celkom intenzivne... ale bez uspechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 (editace) Mrkni sem. Vypada to tak, ze zaizolovane kvalitne nie su a uz je v nich voda... Ja som pisal ohladne svetiel do Autostyle. Odpisali, ze v dohladnej dobe nic nechystaju. Celkom zvlastne. Na FI je toho kopec. A FII je masova zalezitost takisto. Niekto takto prichadza o kseft. Editováno: 10. Duben 2010, autor: drag84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 tovjsou právě ty, kerý tady ty týpek prodával, ale jinak bych chtěl ty devili chtěl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 přesně tak to nejsou žádné devil eyes, ale jsou to origo světla přestříkané jak jsem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 ale už by mohli něco takovýho spáchat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 si se to nevyplati. Navic ted je FL, kde sou svetla jiny, takze jeste min potencielmich kupcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 takhle: kolik aut se prodalu za éru FII předface? mám pocit, že kotel, a to, že začínaj bazarovky a začínaj je kupovat mladý lidi a ty začnou dychtit po tuningu. tak snad je něco slušnýho napadne vyrobyt pro ty, který si chtěj upravit vzhledově auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabian.II.combi.sport Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku?? hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ale nikde nevidím devil eyes. Je to to co jsem psal, jsou akorát štříklé černou barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 tak jestli tohle je devil, tak já mám na FII angel , souhlas s Piškotem, to jsou přesně oni, který tu prodával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arielcpu Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ... kde si mohou nakoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 nikde to bylo samorobo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ty co jsou focené mimo auto jsou moje práce... A ty co jsou na autě, co se mlží nejsou moje práce... Ostatně je to vidět, ja si dal se znovuzatavením dohromady práci tak aby se nemlžili. Nechal jsem kroužek kolem čočky chromový a trochu jsem to přehnal se zakouřením blinkru. Mám teď dostat pár párů nových světel a pustím se znovu do práce. Světla budou malinko dražší, protože už budou rovnou osazeny xenonovou kvalitnější sadou Slim H7, supervysoce svítivou diodou v parkovačce a budou připraveny na Plug-n-play nasazení na auto. Bude vyřešen problém s kolabujícím xenonem při překlopení paraboly na dálkový (bez úpravy xenon zhasne a naskočí až po vypnutí a zapnutí světel)...Prostě kvalita jak má být. A tu blinkrovou část už nebudu tak přehánět :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Měl bych technický dotaz jestli pujdou ty nová světla na fabii před face . r.v 2007 . ale mám obyč paraboly. takže tam bude asi jina kabelaž 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 taky jsem je nasel bohužel uz jen foto. ¨takze kdyby někdo vedel kde koupit sem s tim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Sekyji , co ja vim tak jeste nemaji homologaci proto je pozastaveny prodej , maj to pryyyyze vyresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 OOOOO tak to zní dobře tesím se az je někdo vytasí :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.