Říjen 31, 201014 r Je to v poradku. Si uvedom, ze kdyby voda cirkulovala pres chladic, tak je teply cely, ne jenom hadice a maximalne par cm chladice. Kdyz ja mel otevreny termostat, tak se voda prakticky ani neohrala a chladic byl teply cely. Mam to s novym termostatem stejne jako ty. Klid.
Říjen 31, 201014 r A jak dlouho trvá než se ohřeje voda na provozní teplotu?Otázka pro vitezslav2 Upraveno Říjen 31, 201014 r od jarin57
Říjen 31, 201014 r Koukal jsem při tom na VAG -COM a při venkovní teplotě 7°C to trvalo cca 10 až 15min. než byla teplota motoru 88°C. To headquest:Jinak já právě nechápu jak to že se do chladiče může vůbec něco dostat,když termostat má být zavřenej... A právě hadice která jde přímo z termostatu do chladiče.A když mi teplota motoru ukáče 45°C,tak už je chladič uplně horkej. Upraveno Prosinec 18, 201014 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Říjen 31, 201014 r Proste tepelna vodivost. Jinak tech 15min by bylo docela spatny. 10min normalni - ale to se samozrejme neda az tak presne rict.. Upraveno Říjen 31, 201014 r od headquest
Říjen 31, 201014 r Právě proto jsem na to přišel,že se mi to pomalu ohřejvá.Za jízdy v tomhle počasí jedu z práce 4 KM a ručička teploměru se ani nehne. Zkoušel jsem to na Berlingu a chladič s hadicí je absolutně studenej až do 90 °C.Pak se začne ohřejvat. Upraveno Prosinec 18, 201014 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Prosinec 16, 201014 r ahoj, mám taky takový problém s teplotou. auto se normálně ohřeje, vesle topí, po cca 15km občas teplota začne klesat a blbě to topí. po chvíli se to vrátí zpátky a hřeje normálně. termostat mám novej a jako bonus mám novou vodní pumpu, stará málo dávala. nemáte někdo s tímhle zkušenost? děkuju dopředu za náměty postřehy a rady díky.
Prosinec 18, 201014 r ahoj, mám taky takový problém s teplotou. auto se normálně ohřeje, vesle topí, po cca 15km občas teplota začne klesat a blbě to topí. po chvíli se to vrátí zpátky a hřeje normálně. termostat mám novej a jako bonus mám novou vodní pumpu, stará málo dávala. nemáte někdo s tímhle zkušenost? děkuju dopředu za náměty postřehy a rady díky. Ak je velka zima a pustiš poriadne ventilator tak dokaže stiahnuť teplotu radiatoru aj na 60 st. ked maš lahku nohu. Ten motor treba točiť aby odovzdal teplo a udržal teplotu v radiatore.
Prosinec 18, 201014 r termostat byl venku, zkoušenej ve vodě a vypadalo to ok, rozlámanej taky není. divný je že to dělá jednou za čas... ručka většinou klesne kousek pod čtvrtinu. no a s tou "lehkou" nohou, jezdím tak nějak na spotřebu, takže couračky po městě kolem 2500ot +- autobus. venkovní teplota mohla bejt okolo -5 až -7°C. je to podivný, nejdřív normálně hřeje topí, a pak během okamžiku padne a začne funět zima
Prosinec 18, 201014 r Ak je velka zima a pustiš poriadne ventilator tak dokaže stiahnuť teplotu radiatoru aj na 60 st. ked maš lahku nohu. Ten motor treba točiť aby odovzdal teplo a udržal teplotu v radiatore. ano Hube, ale to platí pro naše trojhrnky, ale tohle by mělo být,alespoň podle tématu MPIčko a ty takový problém rozhodně nemají
Prosinec 18, 201014 r termostat byl venku, zkoušenej ve vodě a vypadalo to ok, rozlámanej taky není. divný je že to dělá jednou za čas... ručka většinou klesne kousek pod čtvrtinu. no a s tou "lehkou" nohou, jezdím tak nějak na spotřebu, takže couračky po městě kolem 2500ot +- autobus. venkovní teplota mohla bejt okolo -5 až -7°C. je to podivný, nejdřív normálně hřeje topí, a pak během okamžiku padne a začne funět zima a není to zavzdušněné?
Prosinec 18, 201014 r Zaujimave že mi to robi aj 1,4MPI LPG tak som dal novy termostat a to iste. Ale zaujimave že prvy rok som si to iba všimol po šiestich rok. Ano a trojvalec každy mi to robi.
Prosinec 18, 201014 r to ne, to už mě napadlo, odvzdušňoval jsem to podle Etzolda(jak na to). vody je tam dost. zkusím to odvzdušnit ještě jednou. Upraveno Prosinec 18, 201014 r od darda
Prosinec 18, 201014 r To odvzdušnenie ako by si chcel urobiť ked nikde neni ventil. To sa musi samo a to musi stačiť.
Prosinec 18, 201014 r tak u 1,4MPI LPG bych to přičítal tomu, že hodně tepla si veme i reduktor No ale o tom sa bavime že to pokladam za normalne ked je velmi zima že sa to chova ako HTP. Len som si to asi predchadzajuce roky asi nevšimal.
Prosinec 18, 201014 r odvzdušňuje se tak, že se nechá motor běžet 2-3 minuty kolem 2000ot, pak se to nechá běžet na volnoběh, dokud se nespustí větrák na chladiči. pak odfouknout expanzku a případně dolejt kapalinu. takhle to prej dělá i servis, tak snad to není nějaké oslovina. pak jedině že by to někde přisávalo vzduch a vzápětí se to odvzdušnilo?? to je ale už kravinka.. kapalina neubejvá
Prosinec 18, 201014 r Ten postup je fakt spravny a velakrat 2000 ot. ani nestači lebo nepretlači radiator ale toto sa robi ked sa vypustila chl.zmes a nie spominany pokles teploty termostatom. čiže predpokladam že odvzdušnenie nepomože ale opravte ma ak sa mylim.
Prosinec 18, 201014 r no právě že mi měnili termostat a pak vodní pumpu, takže alespoň čás kapaliny vypustit museli, ale dělali to minulej víkend, a celej tejden jezdím, takže se mi zase nezdá, že by se to neodvzdušnilo během cca 500km co jsem najezdil. Mám pocit že v tom autě asi straší nebo tam jsou trpajzlíci..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.