Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci nevim jaky zkusenosti nebo usi :help:ale co me dohani u superba k silenosti je zblunkani nadrze kdyz se zastavi nebo se jen jede ....porad slysim splouchani jak kdyby byla jak bazen :)

Dela to spise si myslim pri plne nadrzi :)

Mate podobny poznatek ?

Dělá mi to to samé, sice u fabky. Když je plná nádrž tak žbluňká lol

Radost to poslouchat :smich:

Taky,taky,je to děs :)

Chceš poradit? Tak si pouštěj rádio víc nahlas a nebo tankuj jen do půlky nádrže, na Fábce mě to dělalo taky, ale problém jsem s tím neměl :)

• Autor

radio je nesmysl :)

tankovat min je sice reseni, ale dostava me, ze auto jako superb limuzina proste ma takovej jebak na krase jinak to nereknu :feve:

A to jsi zjistil až teď?

• Autor

Samozrejme, ze ne :) ale o vikendu me to zase vytocilo :D a tak tema o necem co je problem je podle me k veci :)

Osobne me napadlo treba dat nadrz z Pasika nebo z A6 jestli neni jina :)

Taky jsem si toho všiml, je to dost divný, nikdy jsem to u jinýho auta nezažil a to jsem měl forda :smich: dělálo jen když dám plnou, a tankovat po 500kč se mi teda fakt nechce.

• Autor

No asi tak tome :)

a kdyz clovek da vlnovec, vytlumi trosku intr a nic ani na stelovaku a 18" nevrze a pak na semaforu slysis nadrz tk sorry no ale stve me to!

Tak to jo no! je to jak kdybys měl v kufru bazén. S tím tlumením interiéru sis asi vyhrál co?Jak jsi vytlumil loketku? Ta mě sere maximálně..

• Autor

Nu mam zatim jen udelanej zadni tapecy a schranku pred spolujezdcem :):palec2:

Jinak je vse ok zatim az na bazenek :smich:

Najeto 103tis poslednich 5tis na 18" s HaR :) a musim rict ze vse ok :)

petříku,koukám ty řešíš zase voloviny ,to bych se po...l :doh

buď jsem se na to nezaměřil a nevšiml si toho nebo tento problém nemám.Nic takového neslyším

Taky jsem si toho vsiml az po case

• Autor

Sejdiku tak kdyz to je volovina ok :palec2:

Jak koukam nejsem sam :)

jj dělá mi to taky a přijde mi to celkem hezký. Nijak zvlášť mi to nevadí :)

No tak já to nikdy neslyšel, ani si to naedokážu představit. Možná je to tím že při jízdě poslouchám rádio.

ja taky nic neslysim beru vzdycky plnou motor 2,8 , za chvili jedu pryc tak s tim zkusim trochu zakejvat :)

Cau

Taky to nako nepozoruju i kdyz mam plnou nic.Nevim mozna jsem nahlichlej :-D

Ja mám ten zvuk rád, aspoň viem, že je ešte stále plná :D

• 3 týdny později...

mne zblunkani dela, resp. o tom vim az kdyz zaparkuju a to jen nekdy...ale u mne to asi neni tim, ze se palivo houpe, spise mi to prijde, jako by pod hladinou neco delalo vzduchove bublinku a poustelo je to ven :-) mozna tam mam nejakou zabo, nebo co :-)))

Člověče, já si toho všiml minulej tejden. Normálně netankuju nikdy plnou, ale minule jsem ji dal. Bylo hezky, stažený okna, vlezu do auta a slyšim jak to šplouchá. Uplně jsem se divil co to je a pak mi to došlo, že opravdu šplouchá nafta v nádrži :) U žádného auta jsem tohle nepozoroval. Při zavřených oknech ale nic neslyším. Myslím že je to normální a má to co do činění s plnou nádrží.

Budmě rádi za to žblunkání, ono to stejně po několika km přestane. Za chvíli, kdy nám zdraží PHM nad 40,-Kč/L to bude horší. Některé auta mají na vrchnu nádrže nějakou příčku, aby to nežbluňkalo či co. Jinak vadí mě to taky, ale co už s tím, měnit nádrž rozhodně nebudu. U Fordu Focusu II a u Fusiona jsem to ale nepozoroval, možná to mají lépe vyrešené.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.