osobne Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Ne, chci si jen něco takového namontovat do svého auta. Na ebayi to nabízejí za cenu kolem 200 Kč. http://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Mini-Global-Locator-Real-Time-Car-Kid-Pet-GPS-Tracker-GSM-GPRS-Tracking-/141847610465?hash=item2106c6c461:g:tfEAAOSwiCRUj7Xr http://www.ebay.com/itm/Locator-Real-Time-Car-Mini-A8GPS-Tracker-GSM-GPRS-GPS-Tracking-Power-Adapter-Top-/262799752732?hash=item3d3015fe1c:g:kDgAAOSwUKxYc18w&vxp=mtr http://www.ebay.co.uk/itm/GLOBAL-LOCATOR-REAL-MINI-TIME-CAR-KID-A8-GSM-GPRS-GPS-TRACKING-TRACKER-EARNEST-/262795041282?hash=item3d2fce1a02:g:8N4AAOSwopRYb1mU Má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 aby to mělo alespoň trochu význam, tak to musí obsahovat i GPS (podle GSM zaměříš jen BTSku, takže prd). No a ta GPS nebude fungovat, poklud tu krabičku schováš někde uvnitř auta. Budeš k ní tedy potřebovat nějakou anténku, což je právě ten problém, protože je jen pár míst, kde se dá v autě "ukrýt" - nejlépe funguje v tom kaslíku pod stěrači a tam ji také každý snadno najde. Další problém těhle konkrétních krabiček je android - zpravidla nevydrží dlouhodobě běžet a časem se kousne (je to stejný jako s mobilem) . Pokud chceš zabezpečit auto, tak vem štípačky a ustřihni zásuvku OBD, případně si sám vymysli nějaké praktičtější řešení. Ale také to samozřejmě není 100% a i to se dá překonat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Proc ustrihnout zasuvku OBD? Pouzivaji ji zlodeji? Uz s sebou nevozi vlastni ridici jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 dej si boticku na auto dnes kdyz chcou tak ti ukradnou co chcou muzes tam mit co chces,parkuj u kamer ve meste atp. snaz se to eliminovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Tak jasne, na nejakem parkovisti u sidliste bych auto pres nec nenechal. Ale kazdy jede obcas nakoupit do nejakeho supermatketu, a tam musi na cca hodinku zaparkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 hodinku vydrzi aj stara v aute sedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Člověk potřebuje, aby mu auto sloužilo a ne aby byl jeho otrok. Raději tam namontuji tajný vypínač a GPS locator, než abych se kvůli autu musel ženit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 před 19 hodinami, osobne napsal: Proc ustrihnout zasuvku OBD? Pouzivaji ji zlodeji? Uz s sebou nevozi vlastni ridici jednotku? žiješ tak trochu v minulém století Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Já to teda nemontuji na kšeft (jestli je to na mne) ale dělal jsem to profesionálně u firmy. A nesnáším lidi co říkají to nejde, to je na h**o, to nebude fungovat. Prostě nikdy si nemůžeš zabezpečit auto na 100% ale každá ochrana je lepší než nic. A pouze potencionální čorkar doporučuje pouze instalaci blikající diody, že to stačí. Kdo má auto za půl mega a zdá se mu 1000-2000 Kč za ochranu auta moc je divnej ;-) Howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Kde má Yeti umístěn OBD konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 u dveří řidiče pod palubkou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 ... Pokud chceš zabezpečit auto, tak vem štípačky a ustřihni zásuvku OBD, případně si sám vymysli nějaké praktičtější řešení. Ale také to samozřejmě není 100% a i to se dá překonat. Jsem na to koukal a vede do nej 7 kabelu, to by se dalo udelat, ze bych to ustipnul a pripojil tam jiny konektor jako takovy mezikus, a v pripade potreby bych do nej puvodni konektor pres ten jiny pripojil. Pokud odstranim ten OBD konektor, co je vlevo dole pod palubni deskou, bude mit zlodej moznost napojit se jeste nekam jinam? Ma Yeti jeste nekde jinde (treba v motorovem prostoru) dalsi OBD konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 nema,proc to chces vlastne odstrihnout sem nepochopil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 No radi to Wittmann, ze to pouzivaji zlodeji pri kradezi vozu. Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 A taky okénko, nechceš je zavařit? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulickaM Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 před 4 hodinami, osobne napsal: Jsem na to koukal a vede do nej 7 kabelu, to by se dalo udelat, ze bych to ustipnul a pripojil tam jiny konektor jako takovy mezikus, a v pripade potreby bych do nej puvodni konektor pres ten jiny pripojil. Pokud odstranim ten OBD konektor, co je vlevo dole pod palubni deskou, bude mit zlodej moznost napojit se jeste nekam jinam? Ma Yeti jeste nekde jinde (treba v motorovem prostoru) dalsi OBD konektor? To už je podle mě lepší zámek OBD zásuvky. Vyjde na cca 2000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Lepsi v cem? Ve vyssi cene? Takhle OBD konektor odstranim a podstrcim tam falesny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durri76 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 určite by som odporúčal z mechanických ZEDER (mám ho aj ja) a budem ešte domontovávať VAM R1 - oplatí sa pozrieť video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durri76 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Pridávam ešte stránku http://www.autoalarm-vamos.sk/ oplatí sa pozrieť videjko aj tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 (editace) Nakonec jsem auto zabezpečil tak, že jsem odstranil OBD zásuvku (před servisem ji tam zase namontuji) a dále jsem instaloval GPS lokátor, byla to ale zpočátku hrůza, až teprve čtvrtý objednaný (z aliexpressu) je už cca půl roku bezproblémový, ostatní tři moc nefungovaly, dva (z ebaye) se po pár dnech zasekly a třetí (z aliepressu) snad ani neměl GPS čip, i když to prodejce suverénně tvrdil a nechtěl vrátit peníze, tak jsem ho za to vyškolil zmetka. Další zabezpečení už podle mě nemá cenu řešit. Editováno: 19. Listopad 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.