Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Půjde udělat se stopařkou poruchu u lesa i v nepříznivým počasí?

ANO nebo NE?

Poprosim aj fotodokumentaciu :smich:

Che che, když to chceš tak to jde vždycky a kdekoliv :palec2:

ANO

• Autor

Jak komu. Ve Favoritu ani v FI to při mojí vejšce moc nejde. Jo takovej Peugeot 1007 to je jiná.....

• 2 měsíce později...

Vy jste tak nevzdělaní, copak nevíte, že Yeti je samosnubný? Už Cimrman před více než 100 lety na to přišel! Jen si poslechněte Dobytí severního pólu! Tak jakejpak sex ve dvou a Yeti! Místa k sexu je tam habaděj, protože ve všech ostatních autech na to musej bejt dva, zatímco Yeti si stačí sám!!!!!

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 11 měsíců později...

Jak se říká když se chce všechno jde. Stačí posunout přední sedačky na palubní desku a máte tam místa habaděj, akorát číslo bude jedno. Anebo složit zadní sedačky a sklopit na přední a máte velkej kufr a místa dost smile.gif

• 4 měsíce později...

dobrej pomocník na sex je odkládací přihrádka na brejle....tam se vejdou 3 ks primeros..... a nic víc :smich:

Ty to máš nějak vyzkoušený. smile.gif

jj včera když jsem se zabydloval v yetiku, tak jsme nevedel kam je mám dát (z preventivních důvodů je vozím v autě) a vešli se jenom sem.... akoho by to napadlo že tam budou.... ;)

A zkoušel jsi odkládací schránku pod sedadlem spolujezdce, pokud ji teda máš? smile.gif

tam by se jich vešlo.... ale tam jsou už hygienické kapesníčky, WC papír, dezinfekce na ruce, a manikůra..... vše potřebné na cestách... lol

Můj ty bože to tam taháš celej barák v autě? biggrin.gif Já mám jen vlhčený kapesníčky ve dveřích u spolujezdce.

jj včera když jsem se zabydloval v yetiku, tak jsme nevedel kam je mám dát (z preventivních důvodů je vozím v autě) a vešli se jenom sem.... akoho by to napadlo že tam budou.... ;)

Výborný nápad. Hned jsem byl vyzkoušet dostupnost hlavně ze zadních sedaček a pak také při lůžkové úpravě a je to OK. Při všech nejběžnějších poruchách auta, kdy je potřeba ihned zajet na polní cestu jsou potřebné pomůcky po ruce.

Odkládací schránku pod předním sedadlem nemám, ale ze zadních sedadel je tento prostor špatně přístupný.

jj a jeste mne napadlo ze by to chtelo pro pripad nouze taky doplnit o nejake mazadlo :prc: totiz kdo maze ten jebe a ne vzdy se da z dane situace proste jenom :p

Upraveno od hadak11

• 2 roky později...

Jde to. Zkoušel jsem to s kámoškou. Sklopený zadní sedačky. Byla sice trochu skrčená ale dopadlo to dobře.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.