Luďa Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Půjde udělat se stopařkou poruchu u lesa i v nepříznivým počasí? ANO nebo NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Poprosim aj fotodokumentaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Che che, když to chceš tak to jde vždycky a kdekoliv ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Jak komu. Ve Favoritu ani v FI to při mojí vejšce moc nejde. Jo takovej Peugeot 1007 to je jiná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannek Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) Vy jste tak nevzdělaní, copak nevíte, že Yeti je samosnubný? Už Cimrman před více než 100 lety na to přišel! Jen si poslechněte Dobytí severního pólu! Tak jakejpak sex ve dvou a Yeti! Místa k sexu je tam habaděj, protože ve všech ostatních autech na to musej bejt dva, zatímco Yeti si stačí sám!!!!! Editováno: 24. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Jak se říká když se chce všechno jde. Stačí posunout přední sedačky na palubní desku a máte tam místa habaděj, akorát číslo bude jedno. Anebo složit zadní sedačky a sklopit na přední a máte velkej kufr a místa dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 dobrej pomocník na sex je odkládací přihrádka na brejle....tam se vejdou 3 ks primeros..... a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Ty to máš nějak vyzkoušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 jj včera když jsem se zabydloval v yetiku, tak jsme nevedel kam je mám dát (z preventivních důvodů je vozím v autě) a vešli se jenom sem.... akoho by to napadlo že tam budou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 A zkoušel jsi odkládací schránku pod sedadlem spolujezdce, pokud ji teda máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 tam by se jich vešlo.... ale tam jsou už hygienické kapesníčky, WC papír, dezinfekce na ruce, a manikůra..... vše potřebné na cestách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Můj ty bože to tam taháš celej barák v autě? Já mám jen vlhčený kapesníčky ve dveřích u spolujezdce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 jj včera když jsem se zabydloval v yetiku, tak jsme nevedel kam je mám dát (z preventivních důvodů je vozím v autě) a vešli se jenom sem.... akoho by to napadlo že tam budou.... Výborný nápad. Hned jsem byl vyzkoušet dostupnost hlavně ze zadních sedaček a pak také při lůžkové úpravě a je to OK. Při všech nejběžnějších poruchách auta, kdy je potřeba ihned zajet na polní cestu jsou potřebné pomůcky po ruce. Odkládací schránku pod předním sedadlem nemám, ale ze zadních sedadel je tento prostor špatně přístupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) jj a jeste mne napadlo ze by to chtelo pro pripad nouze taky doplnit o nejake mazadlo totiz kdo maze ten jebe a ne vzdy se da z dane situace proste jenom Editováno: 30. Říjen 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Jde to. Zkoušel jsem to s kámoškou. Sklopený zadní sedačky. Byla sice trochu skrčená ale dopadlo to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.