Duben 22, 201114 r Vylepšení, kterými prošly všechny modelové řady, se promítnou na vozech modelového roku 2012, tedy na vozech vyrobených od 22. kalendářního týdne 2011. Takže je to pouze ochranná fólie používaná pro přepravu k prodejci
Duben 23, 201114 r Pekne ma zmiatli, ale ma to aj ten superb pred nim, takze to bude urcite ochranna folia
Květen 24, 201114 r Pár fotek POLICEJNÍHO yetiho Koukám, že maj kluci rádio aftermarket. Jen ta montáž je nějaká divná .
Srpen 27, 201114 r Foto téměř on-line. Pořadatelské auto z Barum Czech rally. RZ 2 Biskupice, divácké místo C, letiště. Omlouvám se za nekvalitu. Právě jsem přicházel a jen tak tak jsem stihl vytáhnout foťák. Pro ty co se chtějí podívat, můžou i on-line
Listopad 23, 201113 r Dnes jsem při pátrání na Aukru narazil na tyto inzeráty na díly z vozu YETI 2.0TDi/125 kW CFJ, foto přidávám, takový rozpad Yetiho jsem totiž ještě neviděl
Listopad 23, 201113 r http://aukro.cz/Shop...eti&id=21110838 to je na poskládání celého auto celkem slušná garda ... to bude z nějakých čorek, repsektive to vypadá na jeden vůz Upraveno Listopad 23, 201113 r od KoNG
Listopad 23, 201113 r No je to tam inzerované snad celé komplet kromě předního okna a káry, myslíš že by tam dali i čárový kód motoru ? Tak to by byli docela odvážní pokud je to čórka Takhle tam mají nafoceného i celého Touarega a další auta a v detailu jednotlivých dílů píšou "Díly pocházejí z testových aut (autorecycling německo) a jsou ve velmi dobrém stavu(nové)." Upraveno Listopad 23, 201113 r od WalkerT
Listopad 24, 201113 r Podla tej fotky od Walkera to auto rozhodne nebolo burane. Chyba tam kasna pretoze je na nej VINko, tak je jasne ze to predavat nebudu. Boze to su co za amateri
Listopad 24, 201113 r Aj u nas vo firme idu vsetky testovane prototypove diely do srotu. Komplet cele sedacky, palubovky
Březen 12, 201213 r není to tak úplně z ulice, ale ze ženevského salonu... škoda, že škoda vybere pro jeden z dvou výstavních kousků jednu z vizuálně nejnudnějších variant...
Březen 15, 201213 r Není to aktuální foto (2005) a ani to není z ulice (autosalon Lipsko) a omlouvám i kvalitu,ale nedá mi to abych to sem nedal. Yeti mne zaujal hned od začátku...
Březen 15, 201213 r jojo, to to bylo jeste hodne sexy auto - taky jsem ho tam tehdy obdivoval... sterac pres cele predni okno, haguzy protazene do sloupku, kliky.... a pak se zacalo ze zapadniho rozhodnuti omezovat a tvorit z toho serioznejsi zalezitost... ale tak obchodne asi dobre rozhodnuti, jen to mohl byt jeste vetsi big-beat, nez je yeti ted...
Březen 16, 201213 r ...onehdá tu byla fotka yetiho při Barum Rallye 2011 od uživatele Viste - tak přikládám ještě jednu, když parkoval v servisu... onehdá mě předjížděl na dálnici - no nevím :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.