Eda z kopce Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 U nás už ho mají asi tak měsíc...později dodám foto s železnorudským Yeťákem...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Z ulice to zrovna není, ale pohled je to pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Zda sa mi to alebo ma ten zeleny zpodny Yeti bielu strechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 To bude ochranná folie, která se používá při převozu, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Vylepšení, kterými prošly všechny modelové řady, se promítnou na vozech modelového roku 2012, tedy na vozech vyrobených od 22. kalendářního týdne 2011. Takže je to pouze ochranná fólie používaná pro přepravu k prodejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Pekne ma zmiatli, ale ma to aj ten superb pred nim, takze to bude urcite ochranna folia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Pár fotek POLICEJNÍHO yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Pár fotek POLICEJNÍHO yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaolin Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Pěknej polda, co máte za motorizaci a výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Mám tady jednoho Yetiho s pořádným sound systemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Pár fotek POLICEJNÍHO yetiho Koukám, že maj kluci rádio aftermarket. Jen ta montáž je nějaká divná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Foto téměř on-line. Pořadatelské auto z Barum Czech rally. RZ 2 Biskupice, divácké místo C, letiště. Omlouvám se za nekvalitu. Právě jsem přicházel a jen tak tak jsem stihl vytáhnout foťák. Pro ty co se chtějí podívat, můžou i on-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Dnes jsem při pátrání na Aukru narazil na tyto inzeráty na díly z vozu YETI 2.0TDi/125 kW CFJ, foto přidávám, takový rozpad Yetiho jsem totiž ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 A to nebude nahodou kradnute auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) http://aukro.cz/Shop...eti&id=21110838 to je na poskládání celého auto celkem slušná garda ... to bude z nějakých čorek, repsektive to vypadá na jeden vůz Editováno: 23. Listopad 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Co to má znamenat??? Chybí jen karoserie a airbag ve volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) No je to tam inzerované snad celé komplet kromě předního okna a káry, myslíš že by tam dali i čárový kód motoru ? Tak to by byli docela odvážní pokud je to čórka Takhle tam mají nafoceného i celého Touarega a další auta a v detailu jednotlivých dílů píšou "Díly pocházejí z testových aut (autorecycling německo) a jsou ve velmi dobrém stavu(nové)." Editováno: 23. Listopad 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 podle zadního okna to bude nějaká zbořenina z CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 no každopádně mi to přijde předražené za MDI chtít 6200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Podla tej fotky od Walkera to auto rozhodne nebolo burane. Chyba tam kasna pretoze je na nej VINko, tak je jasne ze to predavat nebudu. Boze to su co za amateri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Aj u nas vo firme idu vsetky testovane prototypove diely do srotu. Komplet cele sedacky, palubovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 není to tak úplně z ulice, ale ze ženevského salonu... škoda, že škoda vybere pro jeden z dvou výstavních kousků jednu z vizuálně nejnudnějších variant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Není to aktuální foto (2005) a ani to není z ulice (autosalon Lipsko) a omlouvám i kvalitu,ale nedá mi to abych to sem nedal. Yeti mne zaujal hned od začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 jojo, to to bylo jeste hodne sexy auto - taky jsem ho tam tehdy obdivoval... sterac pres cele predni okno, haguzy protazene do sloupku, kliky.... a pak se zacalo ze zapadniho rozhodnuti omezovat a tvorit z toho serioznejsi zalezitost... ale tak obchodne asi dobre rozhodnuti, jen to mohl byt jeste vetsi big-beat, nez je yeti ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 ...onehdá tu byla fotka yetiho při Barum Rallye 2011 od uživatele Viste - tak přikládám ještě jednu, když parkoval v servisu... onehdá mě předjížděl na dálnici - no nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.