Přejít na obsah

jak dlouho muze trvat vymena dilu na Octe 1.8T MR01

Vlasatec

Doporučené příspěvky

Jo, já taky nejsem automechanik, ale toto jsou vážně jednoduchý věci (olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr) kdybys tady napsal, každej ti to popíše, že bys to vyměnl i se zavřenýma očima, věř tomu. Svíčky a pouzdro je složitější, to bych bral že to hodíš do orig. servisu, behem hodiny to mají hotový a zytečně by si neučtovali práci, nepráci (myšleno olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr) třeba to pro příště už zkusíš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) asi mate pravdu, ale ono se to vzdycky sebehne tak, ze auto se po*ese vzdy, kdyz ho clovek nejvic potrebuje. Prestalo mi startovat a tak jsem rekl, at na to mrknou a najednou toho bylo tolik, ze jsem se nestacil divit. Proste to vymenili asi zrejme preventivne, protoze auto delalo problemy dal a nakonec mi znamy musel vymenit snimac otacek vackove hridele. Ted mam zase pocit, ze mi to nejak hodne zere a nejak haprujou otacky. Asi to bude udajne cidlem teploty a auto zbytecne zapina sytic.. no uvidime. Jeden servis opravi to a druhy zase ono. Moc Vam vsem kluci dekuju za vsechny vase rady ;-)

Editováno: , autor: Vlasatec
Odkaz ke komentáři

Osobně je mi taky bližší informační bezpečnost než fungování motoru, takže asi tak.. každej je na něco jiného, pokud by každej uměl všechno, tak to by vlastně nefungoval ekonomický trh..

Já tak vyměním kola, nyní chci měnit volant či olej a prostě to nedám, pak je dobrý mít známého mechanika, sice to dá občas nahánění, ale ty ceny jsou pak luxus ;)

Nestydím se za to, vlastně je mi to docela jedno, rád dám práci druhým, když oni pak dají práci zase mě, v tom co umím já.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...