Vlasatec Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ahoj chlapi, jak dlouho muze trvat v servisu vymena dilu na Octe 1.8T MR01 (svicky,olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr,pouzdro stabilizatoru)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 1-1,5 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Hmmmm... servis se mi snazi nauctovat 5 hodin prace :-( Editováno: 15. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Tak to je snad celkem normální, vzhledem k tomu že mají na určitý úkon danou "přímou" taxu (a čas práce)! Tudíž když dělají úkon a mají danou taxu jako např. (2hod práce a udělají to za 30min. Naúčtují 2hod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 No tohle neni znackovy servis a zadne dane taxy jsem tam nenasel. Uctovani pouze za hodinu prace. Jasne, chapu, ze udelaji neco za 10min a nauctuji si celou hodinu.. Ale pak dve hodky a pet je docela rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Proč sis to nevyměnil sám? jedna jednodušší věc než druhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Kompletni nastaveni napr. DNS serveru na Linuxu mi prijde teda jednodussi.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 co z toho plyne? Ne vždy se soukromej servis vyplatí nad značkovým o kvalitě dílů nemluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Jo, já taky nejsem automechanik, ale toto jsou vážně jednoduchý věci (olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr) kdybys tady napsal, každej ti to popíše, že bys to vyměnl i se zavřenýma očima, věř tomu. Svíčky a pouzdro je složitější, to bych bral že to hodíš do orig. servisu, behem hodiny to mají hotový a zytečně by si neučtovali práci, nepráci (myšleno olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr) třeba to pro příště už zkusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) :-) asi mate pravdu, ale ono se to vzdycky sebehne tak, ze auto se po*ese vzdy, kdyz ho clovek nejvic potrebuje. Prestalo mi startovat a tak jsem rekl, at na to mrknou a najednou toho bylo tolik, ze jsem se nestacil divit. Proste to vymenili asi zrejme preventivne, protoze auto delalo problemy dal a nakonec mi znamy musel vymenit snimac otacek vackove hridele. Ted mam zase pocit, ze mi to nejak hodne zere a nejak haprujou otacky. Asi to bude udajne cidlem teploty a auto zbytecne zapina sytic.. no uvidime. Jeden servis opravi to a druhy zase ono. Moc Vam vsem kluci dekuju za vsechny vase rady ;-) Editováno: 16. Duben 2010, autor: Vlasatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 toto jsou vážně jednoduchý věci (olej,olejovy filtr,vzduchovy filtr) Uprime receno mi neprijde jednoduchy vymenit olej a olejovy filtr. Toto zasadne sveruju servisu, pac nevim co s olejovym odpadem... Meni si nekdo olej "doma"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Mno s použitým olejem nejsnáze na sběrný dvůr. Ale je pravda, že raději zaplatím 250,- za výměnu v servise a nemám s tím starost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Je pravda že stim "starym" olejem je krapet problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 (editace) Ja si menim temer vse doma sam, olej ale nechavam na servis, jednak nemam kanal ani zvedak a pod autem se mi lezet nachce. Na vymenu oleje mam relativne dobrou cenu vcetne prace . Tak se mi s tim ani neoplati piplat. Editováno: 18. Duben 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Osobně je mi taky bližší informační bezpečnost než fungování motoru, takže asi tak.. každej je na něco jiného, pokud by každej uměl všechno, tak to by vlastně nefungoval ekonomický trh.. Já tak vyměním kola, nyní chci měnit volant či olej a prostě to nedám, pak je dobrý mít známého mechanika, sice to dá občas nahánění, ale ty ceny jsou pak luxus Nestydím se za to, vlastně je mi to docela jedno, rád dám práci druhým, když oni pak dají práci zase mě, v tom co umím já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 To je jasny, kazdy je sikovnejsi na neco jineho. To se nemusi nokdo stydet, ze si na aute toho moc nedokaze udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Panove vyjety olej je dobry na natreni dreveneho plotu pekne po nem klouzaj kapky a nedrzi vodu.. Ja mam ploty natrene hnedym balakrylem a kdyz menim olej tak ho zrovna spotrebuju. Takze tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 docela husty davat vymenit svicky a filtry do servisu. Koukam ze je na silnicich cim dal vice jen ridičů a teoretiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Uprime receno mi neprijde jednoduchy vymenit olej a olejovy filtr. Toto zasadne sveruju servisu, pac nevim co s olejovym odpadem... Meni si nekdo olej "doma"? Tu mas foto navod jak vymenit olej+filter. LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Je pravda že je s olejem kvůli ek. likvidaci porblém, ale já si loej vždycky vyměním ve firemních dílnách a nechám ho tam ve vaně. Oni ho slijí k ostatnímu oleju a firma ek. zlikviduje.. takže s tímto starost nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.