67jitka58 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Při výměně předního skla mě špatně přilepili zpětné zrcátko,tak že mi o něj chytá sluneční slona spolujezdce.Je to problém ho odlepit a znova nalepit?A jak dlouho to lepidlo schne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 asi ho jen blbě nasadily protože na sklo neni přilepený, ale drží pootočením o 90° v držáku co je přilepenej na sklo tak bych ček ře to chce pořádně dosadit do správný polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Tak jsem zkoušel pohnout tím zrcátkem napravo nalevo a nešlo to nikam.Měl jsem strach,že ho utrhnu.Tak nevím.Na kterou stranu se povoluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 to je jedno na jakou drží to dost ale jde s tim pootočit, ale jen točit ne páčit jeden chlap s tim hnul blbě a rozbil si okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 No to to snad nebudu zkoušet,ještě abych si rozbil nové sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 je to v klidu nevim co s tim dělal prostě ho vezmeš za ten držák buď rukou nebo kleštěma přes hadr a pootočíš nic na tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Při výměně předního skla mě špatně přilepili zpětné zrcátko,tak že mi o něj chytá sluneční slona spolujezdce.Je to problém ho odlepit a znova nalepit?A jak dlouho to lepidlo schne? mě upadlo ještě na feldě, lepidlo jsem koupil někde v autodoplňkách nebo na pumpě, potřeš dle návodu, přitiskneš, poržíš nějakou minutu a drží, taky jsem se divil že to bylo tak jednoduché, jak ale odlepit neposloužím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Tak jsem s tím nakonec pohnul.Stačilo chlup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 sem si to hned myslel, že nebude jen dotažený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.