Publikováno Duben 16, 201015 r Při výměně předního skla mě špatně přilepili zpětné zrcátko,tak že mi o něj chytá sluneční slona spolujezdce.Je to problém ho odlepit a znova nalepit?A jak dlouho to lepidlo schne?
Duben 16, 201015 r asi ho jen blbě nasadily protože na sklo neni přilepený, ale drží pootočením o 90° v držáku co je přilepenej na sklo tak bych ček ře to chce pořádně dosadit do správný polohy
Duben 17, 201015 r Autor Tak jsem zkoušel pohnout tím zrcátkem napravo nalevo a nešlo to nikam.Měl jsem strach,že ho utrhnu.Tak nevím.Na kterou stranu se povoluje?
Duben 17, 201015 r to je jedno na jakou drží to dost ale jde s tim pootočit, ale jen točit ne páčit jeden chlap s tim hnul blbě a rozbil si okno
Duben 17, 201015 r je to v klidu nevim co s tim dělal prostě ho vezmeš za ten držák buď rukou nebo kleštěma přes hadr a pootočíš nic na tom neni
Duben 17, 201015 r Při výměně předního skla mě špatně přilepili zpětné zrcátko,tak že mi o něj chytá sluneční slona spolujezdce.Je to problém ho odlepit a znova nalepit?A jak dlouho to lepidlo schne? mě upadlo ještě na feldě, lepidlo jsem koupil někde v autodoplňkách nebo na pumpě, potřeš dle návodu, přitiskneš, poržíš nějakou minutu a drží, taky jsem se divil že to bylo tak jednoduché, jak ale odlepit neposloužím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.