bord83 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Chtěl bych se zeptat stávajících majitelů, jak vám hraje v Yetim originální audiosestava - 8x repro + škodovácké rádio. Je to dobrý, nebo uvažujete o dodělání/výměnu repro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Já jsem s origo radiem a origo reprákama spokojenej, já bych nic neměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Taky tak. Origo hraje slusne, kvalita staci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Mně už nehrají, origo repra šla ven. Kdo netlumil a neměnil, nepoznal rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikar Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 neprodate repro z yetiho schanim do zadu. email.cisarviki@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaraN Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Mně už nehrají, origo repra šla ven. Kdo netlumil a neměnil, nepoznal rozdíl. A co jsi tlumil a za co měnil ? Mi to trochu někde drnčí při vyšší hlasitosti Jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 No, tak hraju celkom dobre aj origo. Aj keď už sa dosť dlho chystám dorobiť aj zadné. Trochu mi začína prekážať to vibrovanie predných tapacírungov, keď mám bass na 9 a loudness on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briketa007 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Mám autorádio Blues. Rádio (reproduktory) je bez středů a občas drnčí tapecírukn. Jsem z toho dost zklamán. Původně jsem měl OII s rádiem stream a mám pocit, že je zvuk ještě o kapku horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briketa007 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 neprodate repro z yetiho schanim do zadu. email.cisarviki@seznam.cz Klidně prodám, ale dozadu je nedáš protože je tam jen 16,5 cm otvor a ty přední jsou 20cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Mám ty přednírepro na prodej také,včetně výšek-pokud by měl někdo zájem. Jsou to opravdu 20ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Tak já jsem origo hudbu s rádiem swing jen upravil. Vytlumil jsem dveře STP silverem (na každé dveře cca 1 plát 53x75cm) dával jsem jen na vrchní část, za reproduktor jsem to nechtěl cpát. A do tapce jsem nalepil akustický molitan Sinus Live, tím jsem kabeláže uložil jako do peřinky :-). Odstranili se rezonance a zvuk se zpevnil. Vytlumení za reproduktorem by určitě ještě více vylepšilo kvalitu zvuku. Je to práce na jedno odpoledne. Ale musím říct, že sundávání madel dveří vymyslel asi magor, strašně dobře se sundávají bez úhony. Pokud si budete přát foto tak dodám příští týden. H2O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supermaster Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Hraje to překvapivě dobře (Amundsen+ a originál přídavné repro), jen při vyšším volume a určitých hlubokých tónech někdy lehce zarezonuje. Proto by mne zajímal ten obrázek – přimlouvám se za jeho zveřejnění. Ale možná je jen načase nepouštět muziku tak nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Tak tady jsou foto, zadek dělaný stejným způsobem. Jen se nelekněte těch prďolů co jsou v zadních dveřích jsou to z bídou 13náctky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 ...musím uznat, že třeba takový sound system mě zklamal.. peněz navíc jak za kozu a přitom to žádná ultrabomba není - možná proti standardnímu ozvučení ano, ale na to nemám porovnání. To vytlumení by tomu určitě pomohlo - vypadá to dobře - jen mi to asi nebudou chtít udělat ve škodovce a chci se vyhnout nějakým řečem o neautorizovaných úpravách atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Ale možná je jen načase nepouštět muziku tak nahlas ...if the music is too loud, you are too old ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) Mám autorádio Blues. Rádio (reproduktory) je bez středů a občas drnčí tapecírukn. Jsem z toho dost zklamán. Původně jsem měl OII s rádiem stream a mám pocit, že je zvuk ještě o kapku horší. Mám Bolero+8 repro a hraje to velmi dobře,hlavně kvalitní nahrávky v mp3 (vyšší datový tok) jsou daleko lepší,než normální radio. Bolero je dražší,ale lepší to je určitě. Samozřejmě Bose se subwooferem by bylo ještě daleko lepší.... Při koupi auta nešetřit na výbavě !!! Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Chrudimák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starepole Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Mám Bolero + 12 repro a jsem spokojen. Ten kdo poslouchá muziku v horní polovině výkonu si stejně pořídí jinou aparaturu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Mám tam originál Bolero, originál repro jen ve předních dvěřích a je to tragédie. YETI je jako další auto v rodině, je manželky, ale poslouchat rádio (FM) je opravdu šílené. Chybí tam středy, výšky, je to jakoby "dutý" zvuk, na ekvalizéru to nejde dohonit a je to silně nepříjemný. Sám mám Octavii III, infotainment Columbus a když přesednu do YETIho, radši to vypnu. Řešil jste to někdo taky ? Zvažuji servis a reklamaci, v žádném jiném autě jsem to nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jednak prvni problem je, ze repro mas jen v prednich dverich. Vyrazne se zmeni prostor, posed v Yeti je jiny a vysledny zvukovy prostor je horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Zvažoval jsem připlatit Soundsystem, nakonec ale nepřiplatil. Mám nový Amundsen + 8 repro a hraje to překvapivě dobře (předtím v LR Freelander2 jsem měl ALPINE Sound system s 10 repro včetně subwooferu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.