RichardD Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Zdravím přátelé, uvažuji o chiptuningu své OII 2.0 TDI DSG ale slyšel jsem, že to není moc doporučováno z důvodu, že se v DSG pak přehřívá olej. Má s tím někdo nějaké zkušenosti nebo bližší informace. Je to riziko které za to nestojí? Díky moc R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Uplne v pohode to funguje, jen se musi program nastavit trochu jinak nez u bezneho manualu (prubeh momnetu).. uz jsem jich dost udelal, take i v Turanu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Mě ji TDIfun chipoval a šlape naprosto bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Jj, musí se opatrně s kroutícím momentem. Max cca 360 Nm. Doporučuji udělat chip pouze tam, kde ti nabídnou k chipu i změření výkonu na Válcové brzdě. Sám pak budeš vědět, jak na tom jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A je to potom znát? Je mi jasné že ano, ale jde o to jestli to za ty peníze stojí A kolik to celé vyjde + koho by ste doporučili z vlastní zkušenosti. Už tu zaznělo TDIfun ale chce to více tipů aby bylo co srovnávat. Chtělo by to i nějakou slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mrkni k nám http://race.dieselpower.cz/Produkty/katalo...p;setup=1#typ39 . Momentálně probíhá prázdninová akce, takže cena nyní je 7.999,- Kč bez DPH včetně diagnostiky vozu a změření výkonu před a po úpravě! Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Mrkni k nám http://race.dieselpower.cz/Produkty/katalo...p;setup=1#typ39 .Momentálně probíhá prázdninová akce, takže cena nyní je 7.999,- Kč bez DPH včetně diagnostiky vozu a změření výkonu před a po úpravě! Odkud jsi? Dík za link, Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Dík za link, Vyškov Ostrava je bliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Ostrava je bliz my jsme o 500,- levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palike74 Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Zdravím, mám OII 2.0 TDI DSG, ale verziu 100kW. Má niekto skúsenosti s chipom tohto motora? Je to rovnako v pohode ako 103 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Mas vrzi s 8 ventilem a filtrem?? Da se ale je to trochu o necem jinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 A je to potom znát? Je mi jasné že ano, ale jde o to jestli to za ty peníze stojí A kolik to celé vyjde + koho by ste doporučili z vlastní zkušenosti. Už tu zaznělo TDIfun ale chce to více tipů aby bylo co srovnávat. Chtělo by to i nějakou slevu No znát to určitě je, ale pocitově to třeba není tak razantní jako u manuálu. Jestli to stojí za ty peníze záleží kdo Ti ten čip bude dělat. Já jsme před TDIfunem měl čip a na servisu my ho přehráli a opravdu není čip jako čip Každopádně jestli TDIfun nebo Dieselpower ani jedno není šlápnutí vedle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Ahoj, chci si nechat čipnout OII TDI 2.0 103kW. Hlavně proto, že to dole vůbec netáhne a kolikrát mi to i chcípne. Máte někdo zkušenost s autochip.eu? RaKa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ahoj já mám zkušenost... špatný je to jen nalejvárna nic kvalitního akorát vyhozený peníze. Zajeď si raději za TDIfun ten se ti na to podívá a udělá kvalitní chip. Opravdu není chip jako chip Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Díky za info. TDIfun je pro mě dost daleko. OI mi čipoval jeho kámoš mvolesko a byl jsem spokojen. Zajímají mě alternativy v okolí Prahy, a to za rozumnou cenu. Motor má výkonu dost, ale ten spodek do 2500/ot než zabere mě dost irituje. I z tohohle důvodu do toho nechci vrážet těžký prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 V okolí prahy tam máš jak píšeš mvolesko, Resha, nic jinýho bych neřešil. Mě to taky nejelo odspoda, ale vůbec a teď to fachá skoro jak benzín, šlápnu na jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Na OI 1,9 TDI 66kW mi dělal chip tachoservis a byl jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 ahoj, taky bych rád chipnul 103kW. Jak píše RAKA tak od spoda to je fakt bída. Pro RAKA: Už jsi to chipnul? Kde? Jak spokojenej? U oCTAVIE I jsem chipnul 66kW u SPORTMOTORU v Praze. Výkon good, ale čudí to- a to dost. Napište i Vaše zkušenosti s chipem. Díky GOOSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simasek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ahoj, chci si nechat čipnout OII TDI 2.0 103kW. Hlavně proto, že to dole vůbec netáhne a kolikrát mi to i chcípne. Máte někdo zkušenost s autochip.eu? RaKa Ahoj Už máš auto nachipované? Já mám také OII 2.0 103kW a přemýšlím o levném chipu. OI a známému seat leon jsem si chipoval sam pres neorigi kabel EOBD galletto 1260 a bylo to napohodu. Ale na OII nemůžu sehant odskoušenou mapu. Pokud to máš již čiplé, neprodal bys mi tu upravenou mapu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) To máš tak 1:100 šanci že bude mít stejnou mapu. Nezáleží jen na motoru-103Kw ale hlavně na verzi ř.j. jednotky a těch je požehnaně,na rozdíl od OI apod. Když tam naleješ takovou náplň,tak ti jednotka motoru poděkuje a udělá pápá A co se týče Autochip EU: Nalejvárna to není,oni ty chipy dělají sami a vybavení na to mají,akorát je problém,že si s tím nedávají moc práci,něco sesmolí a nechaj to. Jednu mapu od nich mám,byla udělaná dobře-ten člověk věděl kam má sáhnout,jen tam bylo v nízkých a vysokých otáčkách nesmyslně mooc paliva,nebylo to schpný vyhořet,ale požadavek byl na vyšší hodnoty,to je fakt. Rozhodně jsou horší firmy než autochip... Ne všechno co je drahý musí být dobrý.Mám člověka,co má firmu a občas mě dělá mapy a luxus jak logy po chipu,tak hlavně cena. Editováno: 25. leden 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ja jsem s chipem od Autochip take spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondriso Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 na 103kw diera odspodu??? sak to taha jak hovado ... nechce sa mi to verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Řekl bych, že RaKa má 2.0 TDI 8V s DPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisek1979 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Řekl bych, že RaKa má 2.0 TDI 8V s DPF. I kdyby mel tuhle verzi, jestli mu to nezabira odspoda je divny, mam ten samej motor a i pred upravou tahal od cca 1500-1600otacek..nevim teda, cemu zde rikate odspoda, ale pokud je tam dira, cekal bych nejakej jinej problem, kterej bych uprimne jeste pred upravou resil. chipoval bych az kdyz bude auto plne ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitzano Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahoj, jak poznám jestli mám chip. 2.0 jsem nikdy neměl a auto jede jak dábel, když přidám. Jo a hučí mi turbo je to normální ? Kdyby to bylo chiplé tak prý jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.