TomaS-BB Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Ja mam 2006 AXR... z EGRka zacal tiect jedneho casu olej z tej dierky, potom to prestalo, minule som daval dole hadicu aby som sa pozrel no EGR sa ani nehne, vobec, mozem robit co chcem, na ocovom passate to prska jedna radost... podotykam ze chybu vobec nehlasit a pritom ani nejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notes Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 dobry den vospolok,hladam kvalitnu zaslepku pod EGR,vie mi niekto pomoct? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notes Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 motor AXR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 No bohužel budeš mít chybu v readiness kodu ne?A jelikož od 1.1.2016 STK koukáho do těchto kodu tak to budeš muset pak demontovat zase :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notes Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 cital som tu,ze sa to da vymazat,respektive upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 V mém okolí již je několik lidí, kteří na emisích neprošli, i když v minulosti vždycky a bez problémů. Ona už dnes nefunguje ta zažitá praxe, že se místo auta připojí kouzelná černá skříňka, a projde úplně všechno. Otázka je jak dlouho, než se to zase naučí na emisích nějak obcházet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 No od léta to má být online :/ Takže uvidíme co potom STK no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Vím, že je ještě brzo, ale uz někdo řešil zaslepený a SW vypnutý EGR na STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 řešit se to začne, protože auto ma byt připojene online do databaze, budou se kontrolovat aktualni data z jednotky a každe upravene auto neprojde,... a je kurva načase, protože hovada z vymlacenyma DPF filtry, upravenymi čerpadly, že za autem je smrad na pul kilometru atd si konečně uvědomí, že ty jejich střepy patří na vrakoviště a ne na silnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 kdyz je egr vypnutej i softwarove tak zadnou chybu v jednotce nehlasi, pro stk zapojis podtlakovou hadicku aby to vypadalo funkcne a na nic neprijdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Když ho máš odpojený softwarově,tak proč máš odpojenou hadičku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Protoze auto ti porad vytvari podtlak. A naopak by se rozsvitila kontrolka kdyby auto chtelo ovladat odpojenej egr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Chlapci kdo máte motory s DPF filtrama tak pokuď zaslepíš EGR(potažmo softvérově odstavíš) a nevykucháš filtr pevných částic tak do cca 5000 km stojíš protože ti neproběhne čištění DPF filtru, do 1000km budeš v nouzovém režimu a pak je to otázka času. Zároveň vykuchat filtr pevných částic nedoporučuji, hlavně lidem co jezdí do zahraničí. Má osobní zkušenost byla taková že jsem měl softvérově odstaven EGR ventil(jsem o tom nevěděl) , čirou náhodu jsme na to přišli dali vše do origo stavu) včetně výměny EGR, auto se do cca 500 km pročistilo a jede uplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Na Passatu (BKC) jej mám zaslepený + sw vypnutý a před měsícem emise v pohodě. Byl jsem připraven, že neprojde, ale černá skříňka nic neodhalila ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perf.Turbo Fabia Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 ja mam kompet upravenu fabiu od motora po podvozok karoseria trosku ladi s rs aspon ten predok inaksie zadok nalepka 1.2HTP ...no ja som vytiahol hadicky od EGR a ich proste prepojil a urobil okolo nich obtok....presiel som viac ako 1000km a nic mi neukazalo a ani nevyhodilo len proste mi este lepsie zacalo tahat do otaciek a tak isto aj lepsie a rychlejsie za zohrie tak isto som odpojil aj odvetravanie motor pramo do sania ked som sa pozeral kolko tam bolo oleja nemohol som to tak nechat ich zanasa turbo znizuje vykon zvysuje emisie spotrebu atd ...od kedy som odpojil EGR spotreba mi kleska z 4.5 na 4l real nie podla palubaku a pri stati mi ukaze 0.5l/h co predtym to bolo 0.7l/h ...EGR odpojeny a hned je to lepsie ked bude treba ist cez STK EM staci napojit hadicky prejst a zas odpojit a urobit kolobeh ....mne to neukazuje asi z toho dovodu lebo auto uz ma upravenu RJ za 600eu ...190hp+ 400nm+ kazdemu vrelo odporucam odpojit EGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas97 Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Zdravím, zaslepil jsem EGR ventil, ale při přidání na volnoběhu a následném puštění plynu zapíská turbo kolem volnoběžných otáček, ale jen na chvíli , turbo je nové. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.