ivan kmetko Vloženo 5. Září 2009 Vloženo 5. Září 2009 nazdar mam octaviu 2 1,9TDI 77kw 2006 a rozmyslam ako zvysit vykon. dal som tam uz sportovy vzduchovy filter a rozmyslam nad powerboxom ci chipom? kolko vydrzi motor s chipom?? co sa da este upravit ale zase nie extrem! diky Citovat
Speeder Vloženo 6. Září 2009 Vloženo 6. Září 2009 na tých +/- 105kW sa dá dostať čipom to sú rozumné hodnoty. dá sa ísť aj vyššie ale to už je na úkor životnosti celkom dosť rapídne 1 Citovat
ivan kmetko Vloženo 7. Září 2009 Autor Vloženo 7. Září 2009 na tých +/- 105kW sa dá dostať čipom to sú rozumné hodnoty. dá sa ísť aj vyššie ale to už je na úkor životnosti celkom dosť rapídne takze ak som dobre pochopil odporucas CHIP na 105kw, preco nie powerbox? co by sa dalo este upravit? porad prosim! DIK Citovat
TDIfun Vloženo 8. Září 2009 Vloženo 8. Září 2009 takze ak som dobre pochopil odporucas CHIP na 105kw, preco nie powerbox? co by sa dalo este upravit? porad prosim! DIK Udelat kvalitni upravu sofweru a zmerit si hodnoty na brzde pred a po. Powerboxu se radeji vyhnout, jedine co dokaze je ze zkresluje hodnoty signalu pro ecu a neni to schopne resit treba zvednuti plniciho tlaku. Pokud je zajem disponuji na severni morave vlastni valcovou zkusebnou kde zmerim vykon pred upravou a po uprave.. Zde na foru je urcite nekolik spokojench zakazniku kteri vyuzily chiptuningu u mne... Citovat
jurika Vloženo 23. Únor 2010 Vloženo 23. Únor 2010 Dobry den chtelk jsem se zeptat na kolik by bylo otimalni chipnout octavii II 1.9 TDI 77 Kw aby to nebylo malo ale zase aby to nebylo moc a nenicilo to tolik turbo atd... dekuji predem za odpoved ... Citovat
wrccko Vloženo 23. Únor 2010 Vloženo 23. Únor 2010 navýšenie do 15-20% pôvodného výkonu, potom to už je na novú spojku, vstreky a pod. Skús TDIFun, Dieselpower Citovat
carisma Vloženo 1. Květen 2010 Vloženo 1. Květen 2010 Zdravim, mam Octavii II, 2007,1,9tdi 77kW. Motor ma za sebou 50 000km. Chci se zeptat, co by jste doporucili za chiptuning, tak aby se nesnizila razantne zivotnost motoru a pri seslapnuti nelitaly saze z vyfuku. Rocne najizdim prumerne 15 000km. Pokud jsem dobre cetl, tak orig. spojka zvladne maximalne 320Nm. Diky za napady a pomoc popr. co vymenit Citovat
viewer Vloženo 2. Květen 2010 Vloženo 2. Květen 2010 stačí trochu hledat a vše se dozvíš..... Citovat
carisma Vloženo 2. Květen 2010 Vloženo 2. Květen 2010 (editace) stačí trochu hledat a vše se dozvíš..... Jj, forum jsem procetl. Spis ted resim, od koho si to nechat udelat, zda DieselPower nebo TDifun. Sel bych asi do 90-100kW a krout.moment do 280Nm. Slo mi o zkusenosti, zda se nekomu po uprave neco vys.... Editováno: 2. Květen 2010, autor: carisma Citovat
TDIfun Vloženo 2. Květen 2010 Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Par uprav O2 77kw grafy zde http://www.tdifun.cz/grafy-projekty/. Bezne ma O2 77kw na brzde i 280NM!!!! 250Nm je jen papirova hodnota a zdravej motor ma bezne daleko vic... P.S. ted je akce na chiptuning i s brzdou, 20% sleva od cenikove. O2 77KW chiptuning, diag, mereni pred a po na brzde za cenu 6800,- Editováno: 2. Květen 2010, autor: TDIfun Citovat
Jerry8800 Vloženo 5. Květen 2010 Vloženo 5. Květen 2010 Par uprav O2 77kw grafy zde http://www.tdifun.cz/grafy-projekty/. Bezne ma O2 77kw na brzde i 280NM!!!! 250Nm je jen papirova hodnota a zdravej motor ma bezne daleko vic... P.S. ted je akce na chiptuning i s brzdou, 20% sleva od cenikove. O2 77KW chiptuning, diag, mereni pred a po na brzde za cenu 6800,- Ydravím..mám cimbu chip a sem maximálně spokojenej... 113 kw a 32O nm..Parada... 1 Citovat
wentos Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 A nemate nekdo zkusenosti s chipem od chipfora. Dneska mi je jeden clovek doporucoval. Citovat
Václav Šubert Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 Zdravím,chtěl bych čipnout svou Octavii II,1.9 TDi PD/77 KW,jakou zvolit firmu.Máte někdo zkušenost s touto?AutoChip Praha.Stačí mě jen do 100 KW,nechci měnit spojku,ani turbo.Díky Citovat
wentos Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 (editace) Chci se jeste zeptat, kolik mate s cipem pri seriovce(bez vymeny turba, spojky) uz najeto. Diky Editováno: 10. Květen 2010, autor: wentos Citovat
bolek Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 Ti nějak nerozumím!! Myslíš kolik máme najeto s chipem? Ne? U O1 jsem chipoval(5/2009) v 140tis. dnes 160tis. U O2 (4/2010) v 240tis. dnes 243tis.,bo je manželky. Obě dvě u TDIfan-a a maximální spokojenost. Citovat
bolek Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 Nikdo z nás nemá v úmyslu turbo ani spojku měnit,proto úpravu svěřujeme do rukou profesionálů s dobrým renomé. Jen dvěma bych své auto svěřil, resp. u nás na Moravě jen jednomu. Spojka, případně turbo tě může potkat tak jako tak, i bez chipu. Záleží jenom na tobě, jak se k tomu budeš chovat. Jinak nechápu proč zakládáš nové téma,když tu toho máš do aleluja. Citovat
Indi Vloženo 10. Květen 2010 Vloženo 10. Květen 2010 Vyber si podle referencí a nenech se zviklat někým kdo se ti podbízí a vnucuje. Citovat
Marceliusis Vloženo 12. Květen 2010 Vloženo 12. Květen 2010 AutoChip nebrat !! čipoval jsem u nich FRS a výkon co do počtu PS tak i krouták neodpovídal, mrskaj to tam jak Bata cvičky. Praha - Car Performance tam to daj i na brzdu a dostaneš papír co máš za výkon sice to trvá cca 2hod. ale neni to jaku ACH kde si sedneš a než vypiješ kafe máš to hotové a papír s grafe...leda nakreslenej ) Citovat
wentos Vloženo 14. Květen 2010 Vloženo 14. Květen 2010 Abych nezakladal nove vlakno, mam stejny motor a stejny rok vyroby. Mam v planu se dostat na cca 180PS, co vsecno bude potreba koupit a upravit pro tento vykon. Diky za nazory Citovat
bolek Vloženo 14. Květen 2010 Vloženo 14. Květen 2010 Abych nezakladal nove vlakno, mam stejny motor a stejny rok vyroby. Mam v planu se dostat na cca 180PS, co vsecno bude potreba koupit a upravit pro tento vykon. Diky za nazory 160 HP dáš i s původním turbem. Pokud chceš více (180HP)napiš SZ na TDIfun-a. Poradí ti další postup. 1 Citovat
waren Vloženo 3. Červenec 2013 Vloženo 3. Červenec 2013 Ahoj kolegové, potřeboval bych radu od zkušenějších - mám motor 1.9. tdi 77kw. Najeto cca 186 000 km, je to dovoz ze Španělska, udělány rozvody a koplet daná do pořádku+ komplet kontrola motoru (vlákno zde: http://forum.skodahome.cz/topic/119601-marova-bila/page-6) Teď se rozhoduji o možném zvýšení výkonu.V plánu mám úpravu cca za 30 000Kč, a jde mi o vaše zkušenosti - mám raději octu prodat a koupit si RS, nebo investovat právě do 1.9 a jejího zvýšení? Jak je to s výdrží a potom poruchovostí u obou aut?A co kdybych ji chtěl pak prodat, co bude lepší na prodej? Předem díky za názory:) Mára Citovat
kadlec Vloženo 3. Červenec 2013 Vloženo 3. Červenec 2013 (editace) mno nevím kolik jsi za ní dal a kolik se ted pohybuje RS, ale když chceš vrazit do zvýšení výkon 30 litrů, radši bych si koupil RS takovou úpravu motoru při rodeji auta stejně nikdo neocení, spíš naopak Editováno: 3. Červenec 2013, autor: kadlec Citovat
Sheffield Vloženo 4. Červenec 2013 Vloženo 4. Červenec 2013 Já bych volil pokud bych na to měl spíše RSo. Jinak malé odbočení v dotazu zdali při mém nájezdu 10 až 12 tisíc za rok mám uvažovat o naftáku či jít do benzínu? Co vy na to? Díky za nazory. Citovat
šulda Vloženo 4. Červenec 2013 Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) K tématu, taky bych radši volil RS, to si měl udělat hned a nemusel jsi strkat peníze do naoko dodělávek ala RS co máš v prvním postu. Sheffield>> Zdá se ti normální udělat prostý text tučným? Chodím sem hodně s telefonu, nebudu určitě sám a barevný nebo tučný texty postů jsou opravdu inteligentní laskomina. K odbočení, jen to tady autorovi vlákna zaplevelíš něčím co sem vůbec nepatří Je těžké založit si své téma nebo pokračovat v jiném, která už tu dávno jsou, se stejnou tématikou? S tvým nájezdem není o čem přemýšlet, leda bys najel každý měsíc 1000km v tahu, ale i tak určitě benzín Editováno: 4. Červenec 2013, autor: šulda Citovat
waren Vloženo 5. Červenec 2013 Vloženo 5. Červenec 2013 Šulda: Njn, to víš, OII se mi vždycky líbila, před tím jsem měl fabku a říkal jsem si, že 1.9 bude stačit, RS styl se mi vždy líbil, tak jsem do toho šel, ale jak člověk zjištuje - výkon ničím nenahradíš Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.