Host Guest_Huml Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa U Molpiru svítí jen kontrolka světel, nebo i přístrojovka? Radši bych, aby přístrojovka byla zhasnutá do doby, kdy zapnu světla ručně.... Tak si kup automatický spínač od Eurotuningu, ten takhle funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 (editace) A nemá někdo zkušenost s tímto? http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=46 Svítí palubka, nebo ne? Dík. ....tedy jestli to není to samé ...tak jsem si to pořádně přečetl a vypadá to, že je to sejný Editováno: 30. Duben 2006, autor: Wendy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 U tohoto provedení palubovka nesvítí a nesvítí osvětlení SPZ, na palubce svítí kontrolka tlumených světel a fungují dálková světla. Jestliže po automatickém zapnutí světel, otočíme vypínačem světel na polohu parkovačky nebo tlumený a poté vypneme, světla zhasnou a automatický spínač nás upozorní akusticky o tom, že světla nesvítí. Spínač ASS2 mám namontován už 2 roky a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 U tohoto provedení palubovka nesvítí a nesvítí osvětlení SPZ, na palubce svítí kontrolka tlumených světel a fungují dálková světla. Jestliže po automatickém zapnutí světel, otočíme vypínačem světel na polohu parkovačky nebo tlumený a poté vypneme, světla zhasnou a automatický spínač nás upozorní akusticky o tom, že světla nesvítí. Spínač ASS2 mám namontován už 2 roky a bez problémů. Tak jsem si to představoval...děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti svitiĎ Připojil jsem to podle plánku od Petana a svítí vše co má. Čus. Ještě jeden dotaz. Mohl bys mi poradit, ketrý je ten modrý kabel od kontrolky dobíjení, nějak jsem to nevyšťoural (měl jsem to už dole, ale nebyl jsem si jistej)? Čistě modrý dráty jsem našel v tom tlustym svazku, co vedou z motorovýho prostoru dva, tak ty to asi nebudou, co? Díkes moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Prosím poradíte jaké relé pro autom.denní svícení je nej a je bezporuchové,nevím co vybrat?Já našel MODUL AEV 443-M317-2 tak nevím.Je to na rok 98-LX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 pin 6 na vypinaci svetel a mas to zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 A s cim prepojit ten pin c.6? Tiez si chcem spravit aut.zap.svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nepropojuj, kup si homologovane denni sviceni a namonti to. http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...nni-sviceni.htm Jinak kdybys vazne rad propojil, tak pres pojistku 15A na pin 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 pin 6 na vypinaci svetel a mas to zadarmo A kam se ten pin připojí s té 6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nepropojuj, kup si homologovane denni sviceni a namonti to.http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...nni-sviceni.htm Jinak kdybys vazne rad propojil, tak pres pojistku 15A na pin 8 Já tam nechci pridávat světla jenom chci aby se autom rosvítily světla když se rozjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kup si relatko od Molpiru. Dodava to pre skodovku myslim. Ked najdes dobry obchod niekde, tak to kupis za 25 eur. Mna to aj s dobierkou 200Sk vyslo nejakych 900Sk. Kedysi som tu o tom pisal. Bol som za blbca vsak. Mimochodom je to super, svietia len svetla vonku a podsvietenie v interieri je vypnute a svieti len kontrolka zap. svetiel. Svetla sa zapnu do dvoch sekund od nastartovania. Vypnu sa vypnutim motoru. Je to super, uz sa o svetla nestaram a odporucam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Eresto! Pre tych ktorym si dal dobry tip za "blbca" urcite nie si. Tiez som nemal chut domontovavat solo svetla,ale len zautomatizovat zapnutie povodnych svetiel. Takze DIKY za vsetkych co beru do uvahy konkretne riesenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kup si relatko od Molpiru. Dodava to pre skodovku myslim. Ked najdes dobry obchod niekde, tak to kupis za 25 eur. Mna to aj s dobierkou 200Sk vyslo nejakych 900Sk.Kedysi som tu o tom pisal. Bol som za blbca vsak. Mimochodom je to super, svietia len svetla vonku a podsvietenie v interieri je vypnute a svieti len kontrolka zap. svetiel. Svetla sa zapnu do dvoch sekund od nastartovania. Vypnu sa vypnutim motoru. Je to super, uz sa o svetla nestaram a odporucam. A jak to funguje když jedeš a je tma to se musí něco přepnout aby se ti rozvítla přístrojovka a osvětlení topení atd..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Otočíš knoflíkem světel a vše svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 stejne jako kdyz to pichnes na pin 6 - jen to stoji misto 700 stoji 6 korun za pin a kus dvoulinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jen se chci zeptat na to rele, nasel jsem to spravne? http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=BEA309001 jo a je jedno jsou je na Octavii normalni svetla, nebo xenony, rele je stejne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat. Pin 6 je vývod přímo určenej pro denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 nekdo ma dratek, nekdo rele, nekdo extra svetla pro denni sviceni .. me zajima jak je to s tim rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat.Pin 6 je vývod přímo určenej pro denní svícení. Ne vsichni ale chteji pouzit propojku na pin 6.Ti co maj xenony by to ani delat nemeli. Jinak se jim rapidne zkrati jejich zivotnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak v tom případě si musej dát světla pro denní svícení a tam platí zase to samé s pinem 6. Úvaha trošičku mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Presne tak mam xeny a svetla pro denni sviceny napichnuty na pin 6 nevidim duvod proc bych mel platit vic, kdyz uz to je pripravene a nejaky pitomec si u nas vymyslel jine reseni aby Skoda par chechtaku vydelala nad rozpocet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat.Pin 6 je vývod přímo určenej pro denní svícení. mozes to trochu lepsie popisat co kde s cim prepojit? pin 6 zo spinaca to som pochopil ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat.Pin 6 je vývod přímo určenej pro denní svícení. Z toho pinu 6 to máš napojený na jakej kabel označení?Ty potkávačky to by mě vyhovovalo a ještě bych ušetřil.Tu pojisku myslíš dát mezi 6 pin a tek kabel k potkávačkám že jo?.A jestli tomu dobře rozumím tak když budu chtít dát dálkové tak musím otočit vypínač do polohy světel a budou fungovat jak potkávačky tak i dálkové.A svíti při tomto zapojení i přístrojovka nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jen se chci zeptat na to rele, nasel jsem to spravne?http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=BEA309001 jo a je jedno jsou je na Octavii normalni svetla, nebo xenony, rele je stejne? Jo to je ono co jsem na to koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.