Přejít na obsah

Automatické rozsvícení světel

tomiee

Doporučené příspěvky

Host Guest_Huml
Právě jsem ho od Molpiru namontoval do Octávky a hodinka klidné práce v poho.Fachá OK.Zítra to dávám robce do Golfa

U Molpiru svítí jen kontrolka světel, nebo i přístrojovka? Radši bych, aby přístrojovka byla zhasnutá do doby, kdy zapnu světla ručně....

Tak si kup automatický spínač od Eurotuningu, ten takhle funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U tohoto provedení palubovka nesvítí a nesvítí osvětlení SPZ, na palubce svítí kontrolka tlumených světel a fungují dálková světla. Jestliže po automatickém zapnutí světel, otočíme vypínačem světel na polohu parkovačky nebo tlumený a poté vypneme, světla zhasnou a automatický spínač nás upozorní akusticky o tom, že světla nesvítí. Spínač ASS2 mám namontován už 2 roky a bez problémů.

Odkaz ke komentáři

U tohoto provedení palubovka nesvítí a nesvítí osvětlení SPZ, na palubce svítí kontrolka tlumených světel a fungují dálková světla. Jestliže po automatickém zapnutí světel, otočíme vypínačem světel na polohu parkovačky nebo tlumený a poté vypneme, světla zhasnou a automatický spínač nás upozorní akusticky o tom, že světla nesvítí. Spínač ASS2 mám namontován už 2 roky a bez problémů.

Tak jsem si to představoval...děkuji.

Odkaz ke komentáři

A pripojil jsi to na kontakty spinace svetel a co vse ti sviti

Ď

Připojil jsem to podle plánku od Petana a svítí vše co má.

Čus. Ještě jeden dotaz. Mohl bys mi poradit, ketrý je ten modrý kabel od kontrolky dobíjení, nějak jsem to nevyšťoural (měl jsem to už dole, ale nebyl jsem si jistej)? Čistě modrý dráty jsem našel v tom tlustym svazku, co vedou z motorovýho prostoru dva, tak ty to asi nebudou, co? Díkes moc. ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Kup si relatko od Molpiru. Dodava to pre skodovku myslim. Ked najdes dobry obchod niekde, tak to kupis za 25 eur. Mna to aj s dobierkou 200Sk vyslo nejakych 900Sk.

Kedysi som tu o tom pisal. Bol som za blbca vsak. Mimochodom je to super, svietia len svetla vonku a podsvietenie v interieri je vypnute a svieti len kontrolka zap. svetiel.

Svetla sa zapnu do dvoch sekund od nastartovania. Vypnu sa vypnutim motoru. Je to super, uz sa o svetla nestaram a odporucam.

Odkaz ke komentáři

Kup si relatko od Molpiru. Dodava to pre skodovku myslim. Ked najdes dobry obchod niekde, tak to kupis za 25 eur. Mna to aj s dobierkou 200Sk vyslo nejakych 900Sk.

Kedysi som tu o tom pisal. Bol som za blbca vsak. Mimochodom je to super, svietia len svetla vonku a podsvietenie v interieri je vypnute a svieti len kontrolka zap. svetiel.

Svetla sa zapnu do dvoch sekund od nastartovania. Vypnu sa vypnutim motoru. Je to super, uz sa o svetla nestaram a odporucam.

A jak to funguje když jedeš a je tma to se musí něco přepnout aby se ti rozvítla přístrojovka a osvětlení topení atd..?

Odkaz ke komentáři

Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat.

Pin 6 je vývod přímo určenej pro denní svícení.

Odkaz ke komentáři

Promiňte, ale vys.... se na nějaký poruchový relátka, napojte to jak se tu píše z pinu 6 u vypínače světel kam chcete, třeba na celý potkávačky a máte to za pár korun. Já to mám třeba napojený jen na přední potkávačky a je to v poho. pro jistotu tam dejte pojistku a je to. Psalo se tu o tom hromada, tak zkuste trochu hledat.

Ne vsichni ale chteji pouzit propojku na pin 6.Ti co maj xenony by to ani delat nemeli. Jinak se jim rapidne zkrati jejich zivotnost.

Odkaz ke komentáři

mozes to trochu lepsie popisat co kde s cim prepojit? pin 6 zo spinaca to som pochopil ale...

Odkaz ke komentáři

Z toho pinu 6 to máš napojený na jakej kabel označení?Ty potkávačky to by mě vyhovovalo a ještě bych ušetřil.Tu pojisku myslíš dát mezi 6 pin a tek kabel k potkávačkám že jo?.A jestli tomu dobře rozumím tak když budu chtít dát dálkové tak musím otočit vypínač do polohy světel a budou fungovat jak potkávačky tak i dálkové.A svíti při tomto zapojení i přístrojovka nebo ne?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...