Publikováno Květen 3, 201015 r Mam dotaz,možná to tu je ale nenašel jsem to tak se omlouvam za new topic. Mam klasicke budiky OII bez MaxiDOTu a zajimálo by me jestli staci kdyz zmenim v budikach čištak a pridam displey maxidot jestli je jinak vsechno stejny a bude to fungovat (je mi jasný ze si pak budu muset nechat je naprogramovat ale jde mi jen ciste o to kdyz zmenim jen nektere casti budiku.Děkuji vsem za odpoved
Květen 4, 201015 r Uvnitř jsou dva tišťáky, jeden obstarává vyloženě jen budíky, druhý obsahuje logiku a komunikaci se zbytkem vozu. Pokud chceš mám někde i fotky.
Únor 6, 201213 r Měl bych jiný dotaz. Prosil bych kohokoli, kdo mi může pomoci. Ručička rychloměru mi při spomalování přeskakuje níž a níž a níž. Prostě nic plynulého jako u jiného vozu. Při zrychlování vše v pořádku.
Únor 7, 201213 r Sorry kluci ze se Vam seru do tematu ale jiny jsem tady bez maxidotu nenasel. Tohle mi zobrazuje PC pri jizde v oknu digitalniho mereni rychlosti. Jde to nejak spravit abych tam nemel prazdnou bunku? Upozorneni prekroceni rychlosti funguje vizualne i akusticky. O2 FL r.v. 2009 ambiente. Edit: tak nevim jak ale uz to jede co se mohlo stat? Upraveno Únor 8, 201213 r od sideA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.