matlasek Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Mam dotaz,možná to tu je ale nenašel jsem to tak se omlouvam za new topic. Mam klasicke budiky OII bez MaxiDOTu a zajimálo by me jestli staci kdyz zmenim v budikach čištak a pridam displey maxidot jestli je jinak vsechno stejny a bude to fungovat (je mi jasný ze si pak budu muset nechat je naprogramovat ale jde mi jen ciste o to kdyz zmenim jen nektere casti budiku.Děkuji vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Uvnitř jsou dva tišťáky, jeden obstarává vyloženě jen budíky, druhý obsahuje logiku a komunikaci se zbytkem vozu. Pokud chceš mám někde i fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuvalon Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Měl bych jiný dotaz. Prosil bych kohokoli, kdo mi může pomoci. Ručička rychloměru mi při spomalování přeskakuje níž a níž a níž. Prostě nic plynulého jako u jiného vozu. Při zrychlování vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) Sorry kluci ze se Vam seru do tematu ale jiny jsem tady bez maxidotu nenasel. Tohle mi zobrazuje PC pri jizde v oknu digitalniho mereni rychlosti. Jde to nejak spravit abych tam nemel prazdnou bunku? Upozorneni prekroceni rychlosti funguje vizualne i akusticky. O2 FL r.v. 2009 ambiente. Edit: tak nevim jak ale uz to jede co se mohlo stat? Editováno: 8. Únor 2012, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.