janera Vloženo 11. Srpen 2010 Vloženo 11. Srpen 2010 http://www.bscom.cz/hama-holder-kit-3in1_d52070 --- výborná věc... Teď jsem si jí namontoval do Fábie II (mřížky ventilace) a ikdyž přes první pochybnosti (rachtání) si to sedlo a vše drží tak jak má... Citovat
SAXIN Vloženo 25. Květen 2014 Vloženo 25. Květen 2014 Ahoj všem,včera jsem dal navigaci k levému A sloupku a kabel protáhl pod plastem do prostoru za pojistkami. Od pojistky jsem vyvedl samici zástrčky do autozapalovače,a do ní zapojil navigaci. Vše je super a káblík není vůbec vidět.To samé jsem udělal s autokamerou ale pravou stranou od vnitřního zrcátka přes pravý A sloupek. Jen mám dotaz: můžu nechat navigaci(špatně by se my zapojovala a vypojovala pod palubovkou) a autokameru trvale zapojenou? Citovat
e1. Vloženo 4. Červen 2014 Vloženo 4. Červen 2014 Akože chceš nechávať navigáciu trvalo v aute? Neviem či to je dobrý nápad. Citovat
kimmi Vloženo 18. Březen 2016 Vloženo 18. Březen 2016 Ja mám tieč placku od Tom Tom (balenie 2 ks) a je to najlepšie riešenie,nebráni vo výhľade,je blízko na dosah a poprípade môže aj spolujazdec manipulovať s navigáciou,no problém je nešťastne riešená 12V zásuvka vo fábiách I a II. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.