janera Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 http://www.bscom.cz/hama-holder-kit-3in1_d52070 --- výborná věc... Teď jsem si jí namontoval do Fábie II (mřížky ventilace) a ikdyž přes první pochybnosti (rachtání) si to sedlo a vše drží tak jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAXIN Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Ahoj všem,včera jsem dal navigaci k levému A sloupku a kabel protáhl pod plastem do prostoru za pojistkami. Od pojistky jsem vyvedl samici zástrčky do autozapalovače,a do ní zapojil navigaci. Vše je super a káblík není vůbec vidět.To samé jsem udělal s autokamerou ale pravou stranou od vnitřního zrcátka přes pravý A sloupek. Jen mám dotaz: můžu nechat navigaci(špatně by se my zapojovala a vypojovala pod palubovkou) a autokameru trvale zapojenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Akože chceš nechávať navigáciu trvalo v aute? Neviem či to je dobrý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ja mám tieč placku od Tom Tom (balenie 2 ks) a je to najlepšie riešenie,nebráni vo výhľade,je blízko na dosah a poprípade môže aj spolujazdec manipulovať s navigáciou,no problém je nešťastne riešená 12V zásuvka vo fábiách I a II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.