kenanab Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdravím, Vešel by se čistě teoreticky šestiválec do oktávie? Už jsem viděl, že tam někdo dal VR6 z Golfa R32, ale to je přece jenom VR6 a bez Turba. A navíc to bylo v druhé generaci. (http://www.autohificlub.cz/forumimages/2009_01_21_08_39_2810794.JPG) Zajímá mne spíše diesel, co takový 3.0 V6 TDI? Asi ne co? A co pětiválec? 2.5 R5 TDI? Do ničeho takového se nechystám, jen mi to zajímá. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) VR6 je na příč ten by asi šel ale spíš do OII, protože je v AUDI A3 a už se dává do novýho Supa ostatní tam nedáš ani omylem jsou to podélný motory V6 motory jsou ve starým Superbu to je uplně někde jinde nežž je Octavie Editováno: 6. Květen 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 VR6 je na příč ten by asi šel ale spíš do OII, protože je v AUDI A3 a už se dává do novýho Supa ostatní tam nedáš ani omylem jsou to podélný motory V6 motory jsou ve starým Superbu to je uplně někde jinde nežž je Octavie přesně jak píše notobi když máš uložení na příč, nikdy tam nenaveš podélnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 V6 a R32 zo IV-kového Golfu tam naladujes. ostatne priecne ulozene asi s tezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.