Marek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) ale podle jeho avataru má asi FII? ne......ale souhlasím s Bojlerem ...myslím to fimancování... i když 150 000 by v dnešní době nedostal..... Editováno: 14. Květen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Pokud má FII, tak v něčem kecá - buď si ji nekupoval jako 18letý, nebo mu nemůže být 23. A vzhledem ke způsobu jak "takticky" zamlčoval lízačku bych už se nedivil vůbec ničemu... Itali, můžeš si mě žrát jak chceš - ale Tobě zase tohle nesežere nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Jo, to je tak když někdo něco chce a nepodá pořádné-pravdivé info ......jinak ta přestavba je dle mého naprostá blbost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojouf Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) no 150tis by asi nedostal, ale za podobne starou 1.4 nebo 1.6 taky neda moc. Nevim jak Vy, ale ja nejsem zrovna vrelym zastancem novych aut. Prece jen si jit koupit neco, co v uz dobe zaplaceni ma min o 10% mensi cenu, se mi vubec nezamlouva Editováno: 14. Květen 2010, autor: jojouf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 ekkar: já sem měl za to, že se chce zbavit FII a ta se dělá zhruba od března 2007 marek: záleží na tom, jak by spěchal, jaká je výbava apod.; první generace s elegance 1.2 za 150 mizí poměrně snadno jojouf: to je otázka přístupu. já si cením toho, že jsem si mohl přesně vybrat, co chcu a neplatit za něco, co mě nezajímá. navíc slevama od prodejců se člověk dostává velmi blízko cen zánovních aut. ale leckomu může odkup těchto aut vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojouf Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 samozřejmě jde o dobu, kdy to kupuješ a pak je to o financích, které do toho chceš dát. Já to udělal minulý rok, tedy v době, kdy ceny byly skoro na minimu. Původně jsem přemýšlel o novém, ale pak jsem narazil na jetinu, ktera byla ve slušné výbavě, od člověka, kterému věřím a navíc jsem cenu trochu usmlouval, tak že rozdíl mezi mojim a novým bylo kolem 100tis. Což odpovídá 2 letům stáří v době nákupu. Tak že když nespěcháš a nevezmeš pak první nabídku, na kterou narazíš, tak rozdíl mezi novým a stejně vybaveným referenčním může být značný. Ale je to i trochu tím, že dělám v oboru, tak že mám kontakty, které jsem mohl použít na shánění. Normálně to považuju za hodně riskantní záležitost, to co se tu v některých bazarech objevuje je pěkná divočina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Hehe, sranda čitať... V6 HTP, to dajte ako navrh do Škody A z mojou 1.6kou sa niečo neda vymyslieť ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojouf Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Hehe, sranda čitať... V6 HTP, to dajte ako navrh do Škody A z mojou 1.6kou sa niečo neda vymyslieť ??? no prece V8 3,2 litru obsah dooost dobry. Z nuly na 100 pak pod 4s a za autem srolovanej asfalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Pokud má FII, tak v něčem kecá - buď si ji nekupoval jako 18letý, nebo mu nemůže být 23. A vzhledem ke způsobu jak "takticky" zamlčoval lízačku bych už se nedivil vůbec ničemu... Itali, můžeš si mě žrát jak chceš - ale Tobě zase tohle nesežere nikdo. Takže ještě jednou Ti chci poděkovat že jsi mi asi po 5. odpověděl k tématu. A ano omlouvám se je mi 23 za nějaký měsíc , ale i tak to nesedí , podle Tvých výpočtů. Každopádně tyhle Tvé kecy na mě , mi můžeš psát soukromě ""takticky" zamlčoval lízačku " Tohle fakt nééé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 .... NO CEMMENT...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.