Jakub Harris Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Ahoj všem,..mám docela problém,..v zimě jsem si do auta úspěšně namontoval navigaci amundsen,..pěkně vypadá , dobře naviguje , maxidot funguje , převodník zapojenej,..fotky dodám později. ALE mám problém velice slabý signal,..u všech stanic. Jsem kousek od Vrchlabí kde to všechno hraje výborně a v okolí taky,..ale jakmile jedu například směr Nová Paka - Mladá Boleslav , tak za Novou Pakou se všechny stanice pomalu ztrácí s šumí to. A jak se blížím k domovu tak zase vše hraje čistě,..toto je spíš otázka na majitele amundsenu a columbusu ve FII,..protože to rádio má mít dvě antény na FM a jednu na GPS,..jenže ve fábii je jenom jedna anténa,..zajímá mě jak byste to řešili,...jinak anténa je v pohodě,..díky za rady,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Tiez som zvedavy na odpovede. Myslim ze riesenim je kmitoctova vyhybka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) Bubobu- myslíš napájecí výhybka? Editováno: 10. Květen 2010, autor: petrisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) NIE - MYSLIM KMITOCTOVA VYHYBKA - vid forum BOLERO tam je to popisane. Editováno: 10. Květen 2010, autor: BUBOBU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Bubobu - Už rozumím, špatně jsem si to přečetl, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) NIE - MYSLIM KMITOCTOVA VYHYBKA - vid forum BOLERO tam je to popisane. Díky za rady,..půjdu do tý kmitočtový vyhýbky,..ale chtěl bych vás poprosit jestli by mě někdo nemohl nějak zjistit číslo toho dílu - kmitočtový vyhýbky. Byl jsem u nás v havexu a tam jsou takový dva moulové a nemohli to najít,..tak bych potřeboval číslo dílu,..díky Editováno: 13. Květen 2010, autor: Jakub Harris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 V současné době Škoda Auto vydala na trh něco jako slučovač FM signálu, za cenu cca 150Kč.Tento případ se tím vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Vies nieco blizsie? - názov, prip. foto? **************** Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! **************** Editováno: 14. Prosinec 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Mají to ve Škodovce jako origo příslušenství za 166kč.Je to k vidění tady http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000139&ref=%3fc%3d0000000139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Ano, myslel jsem přesně tento výrobek, když jsem o tom psal, tak jsem neviděl obrázek, ještě nebyl k dispozici. Když na to teď koukám, tak to nemá význam, protože to není proklemovaný, nechápu, proč to prodávají v podstatě to nemá žádný význam. To tento význam má. 1Z0051551A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Nemůže to být propojené vevnitř,snad nebudou prodávat něco co je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gegner Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 (editace) Jak jste prosím viřešili ten problém s propojením anteny do radia Amundsen Je ten fakra konektor u dílu 1Z0051551 mezi sebou propojen nebo je tam pouze pro lepší uchycení antény ??? Editováno: 14. Prosinec 2010, autor: gegner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 neviem ako vy, ale pisete ze mate len jednu antenu, ja mam rv2010, november, ale ja mam v swingu zaapojene dve anteny, taka dvojkoncovka. a signal mam super. neviem ci druhu antenu nemam v celnom skle strdom pod spatnym zrkadlom. a druhu na streche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 rmaudio: ja jezdim s MR2006 stejne jako kolega vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Ta navi stejně jak RNS510 a rádio Swing pro MR2011 potřebuje pro správnou funkci dvě antény, ta situace se dá řešit různě, Orig je jedna na střeše a jedna galvanická na některém okně podle typu auta. viděl jsem také alternativu, že byla nacpaná venkovní orig anténa za krycím panelem C sloupku, ale vzhledem k kovovému rámu C sloupku účinnost žádná sláva, existuje elegantní řešení se samolepicí anténou která se nalepí na čelní okno za zrcátko má v sobě zesilovač. Je to originální díl pro VW a dává se k tomu redukce která je na fotce od Fan!s montoval jsem ji asi ve třech případech dodatečné montáže RNS510 . Jediná nevýhoda je cena... která se přes pult pohybuje okolo 3000. pokud bude zájem mohu dodat i čísla dílů. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Mám Amundsena a žádný problém s příjmem radia nemám.Jezdím všude možně a jediné místo kde byl problém je D5 kolem Berouna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Vyřešil jsem to tak, že jsem si sehnal druhou origo anténu a tu jsem dal pod panel stropu mezi lampičku a přední okno. Anténu jsem omotal molitanem, aby nikdy neklepala a vše funguje tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Peřina Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 hoši a co kdyby jste zkusili misto lepeni anten a podobnych ptakovin treba tohle http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000139&ref=%3Fc%3D0000000139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Tohle neřeší nic.. tohle ti nepomuže k tomu abys chytal signal i z druhe anteny.. podivej se na ten obrazek jeste jednou a snad pochopiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) ja som obiednal antenovy adapter tak uvidim Editováno: 13. leden 2013, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael.kubovic Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Pomohol ti ten adapter neako? ja som obiednal antenovy adapter tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Daco hej ale neni to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.