Míra Tischler Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Ahoj všichni,potřebuju radu, poslední 3 dny mám problém ze zadnim parkovacím systémem, když zařadim zpátečku, ozve se dlouhý ton, který neni normální a nesignalizuje to couvání , ani na radiu se to neukáže a někdy to zas jde normálně,a pak to zas třeba neudělá vůbec zvuk,když dám zpátečku. Nevíte co je špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 muzes mit nekde zkrat na dratech, neco podobneho se mi stalo.... nebo mohla dostat nejakou ranu elektronika, treba do blesku - taky jsem to uz videl... zkus to napichnout na vag co ti to napise, pak budes chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasberry Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 něco podobného my čidla dělala v zimním období zřejmě je jedno čidlo vadné a nebo je porucha na drátech co k čidlům vedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 No jestli to bude ještě zlobit tak zajedu do Porsche,at mi na to kouknou,ale snad to nebude nic závažnýho, díky za odpovědi chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Ahoj všichni,potřebuju radu, poslední 3 dny mám problém ze zadnim parkovacím systémem, když zařadim zpátečku, ozve se dlouhý ton, který neni normální a nesignalizuje to couvání , ani na radiu se to neukáže a někdy to zas jde normálně,a pak to zas třeba neudělá vůbec zvuk,když dám zpátečku. Nevíte co je špatně? Ahoj, mam stejnou zavadu s park. systémem. Můžeš mě prosím napsat zda jsi to vyřešil a příčinu poruchy. Dík Yarin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.