Publikováno Květen 10, 201015 r čau. mám problém s octávii I 99 1.6 74kw. Někdy blbne a to tak že když startuji tak to déle točí ale nastartuje a pak to auto ztratí výkon nemá vůbec tah a když šlápnu na plyn začne cukat a když vypnu motor a znovu nastartuji tak to přestane. nevíte čím by to mohlo být? nedělá to pořád jen občas. jinak svíčky a kabely jsem dával nový. Díky za rady jestli se to tady už řešilo tak se omlouvám za založení nového téma a nezamykejte prosím.
Květen 10, 201015 r čau. mám problém s octávii I 99 1.6 74kw. Někdy blbne a to tak že když startuji tak to déle točí ale nastartuje a pak to auto ztratí výkon nemá vůbec tah a když šlápnu na plyn začne cukat a když vypnu motor a znovu nastartuji tak to přestane. nevíte čím by to mohlo být? nedělá to pořád jen občas. jinak svíčky a kabely jsem dával nový. Díky za rady jestli se to tady už řešilo tak se omlouvám za založení nového téma a nezamykejte prosím. Ahoj, Skús skontrolovať indukčnú (zapalovaciu cívku) a kabely k nej vedúce, bez nej nedochádza k naindukovaniu dostatočného prierazného napätia, ktoré by bolo schopné preskočiť medzi svorkami sviečky.
Květen 10, 201015 r Me prijde ze ty lidi nectou..? kabely jsem dával nový. a o na to napise zkus kabely:-D Jinak co diagnostika nehlasi neco?
Květen 10, 201015 r Me prijde ze ty lidi nectou..? kabely jsem dával nový. a o na to napise zkus kabely:-D Jinak co diagnostika nehlasi neco? měl jsem to samé u mě to byla váha vzduchu a byl klid
Květen 10, 201015 r Ja som to tu riesil par tem dozadu... Mam octavku 1.6 55kw, robilo mi to co Tebe, vymenil som skrtiacu klapku, rozdelovac, kable, sviecky, lambdasondu a nic... Nakoniec som zistil, ze mam dieru v prednej casti vyfuku, vo zvaroch hned pod motorom. Lambdasonda si brala falosny vzduch a a preto to cukalo. Kupil som pasku na vyfuk za 3 eura a je klud... Tak si lahni pod auto a vyskusaj, ci Ti neprefukuje niekde vyfuk, najlepsie ked Ti niekto bude dupat na plyn. V kazdom pripade nic za to nedas a moze to byt ono
Květen 10, 201015 r Autor Me prijde ze ty lidi nectou..? kabely jsem dával nový. a o na to napise zkus kabely:-D Jinak co diagnostika nehlasi neco? na ni půjdu zítra takže zatím nevím
Květen 10, 201015 r Autor váha vzduchu mě taky napadla ale tu jsem zatím neměnil, pokud bych věděl že je to na 100% toto tak ji vyměním. jinak svíčky jsem tam koupil ty stejný s kterýma to předtím jezdilo v pohodě. Pak mě napadla řídící jednotka ještě jinak na výfuk mrknu díky za radu
Květen 11, 201015 r Autor a není divný že když mě to dělá a vypnu a znovu nastartuji motor tak to přestane?
Květen 12, 201015 r a není divný že když mě to dělá a vypnu a znovu nastartuji motor tak to přestane? ještě mi i občas při tom startování občas pěkně bouchlo v sání ahned jsem věděl že to nepojede,váha vzduchu to vyřešila,ale jakou to má spojitost netuším,ale vyčisti i klapku ,když se v tom budeš hrabat
Květen 12, 201015 r Autor dneska jsem byl na diagnostice auta a hlasi me to chybu 00513 coz je snimac otacek haluv snimac ...tak nevim jestli to muze byt tim ale bylo me receno ze jo. a jeste me bylo receno ze vaha vzduchu to byt nemusi, ze to tim neni tak nevim
Květen 12, 201015 r dneska jsem byl na diagnostice auta a hlasi me to chybu 00513 coz je snimac otacek haluv snimac ...tak nevim jestli to muze byt tim ale bylo me receno ze jo. a jeste me bylo receno ze vaha vzduchu to byt nemusi, ze to tim neni tak nevim právě že je spousta možností,ale když ti VAG napsal tohle tak to vyměŃ A UVIDÍŠ.PAK DEJ VĚDĚT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.