Jakoubek Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Nazdárek Potřeboval bych radu. Jak přitvrdit zadni pružiny? Když naložim něco do kufru tak si zadek docela dost sedne dolu, kolega říkal že jsou už unavené pružiny, podle mě kdyby byly unavené tak to sedí dole stále ne? Někde jsem viděl nějaké kroužky které se dají do pružin, tak se zkuste podělit o zkušenosti zda vyměnit pružiny nebo jak fungují ty kroužky děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ty krouzky uz sem videl je to dobra vec. Nevim jestli ti to k necemu bude ale ja na Golfa II do zadu provrtal puk na hokej a dal sem je tam a kdyz se to nalozilo tak to slouzilo jako doraz. Staci vymyslet neco jako doraz ale ty krouzky taky funguji uz sem to videl v praxi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Nevím přesně jaké kroužky do pružin,ale když se tam dají podložky tak to zvedne zadek ale pružiny se zmačknou stejně.Tak to bude jen výš.To se špatně posuzuje.Chtělo by to mít auto s novýma pružinama a dát do obou stejný náklad a porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 no vyděl jsem i nacpaný tenisáky v pružinách akorát nevím jak moc to pomůže,ale asi by bylo lepší koupit nový pokud vozíš hodně těžký náklad a dost často tak zkusit pružiny z paketu špatné cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ty krouzky uz sem videl je to dobra vec. Nevim jestli ti to k necemu bude ale ja na Golfa II do zadu provrtal puk na hokej a dal sem je tam a kdyz se to nalozilo tak to slouzilo jako doraz. Staci vymyslet neco jako doraz ale ty krouzky taky funguji uz sem to videl v praxi. Nemáš nějakej odkaz na ty kroužky ? Fotku jakým způsobem se to montuje a kolik to cca.stojí? Kam jsi namontoval ten puk? Někam pod tlumič? Bych potřeboval jen přitvrdit ne zvednout, aktuální výška vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Podlozek je hodne druhu nektere se pouzivaji na pruziny a nektere na tlumice. Podlozky na tlumice nejsou k prizvednuti ale slouzi jako doraz kdyz to nalozis tak se to one opre a nejde to niz davaji se primo na tlumic pod doraz oc je origo. http://www.highperformanceparts.cz/sandtler/dorazy-tlumicu-13mm--zadni-naprava.6220 Tyhle mam nejradsi http://www.mmtuningauto.cz/index.php?id=detail&zbozi=FWB608 Tady sou jedny z dorazu na pruzinu http://tuning.shop5.cz/cz-detail-224010-dorazy-pruzin-vlozky-2ks.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) jestli máš pruziny unavené,vymackané, tak jsou ti dorazy na pytel,auto bude sedet jako kacena,jen ti to nebude dřít,nebo mlátit. jestli to nechceš přímo zvedat, tak neinvestuj nesmyslně do nějakých dorazů a podložek a kup si nové zadní pružiny,které obě na netu jsem sehnal za 500 a máš klid. jestli to chceš zvednout,nech si navíc pod ně udělat silonové podložky.-viz moje příspěvky tenisáky a puky jsou velká volovina,kterou sice dělali např.dročkaři,ale za minulýho režimu,kdy se nic nedalo sehnat,tak takhle improvizovali...bud ti to bude mlátit, nebo v případě tenisáků,pokud je tam už narveš, tak ustřelovat, protože v tu chvíli jsi zrušil funkci tlumiče. Editováno: 18. Květen 2010, autor: deny8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Sorry ale s těma tenisákama meleš blbosti.Ale to by se v tom případě chovalo uplně stejně se silnějšíma pružinama jak tvrdíš i s podložkama taktéžTím určitě nevyrušíš funkci tlumiče.Zamysli se než něco takového začneš tvrdit. To by museli být tlumiče KO aby to hopsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Nebudu se hádat, mě je to celkem dost jedno, jak si to kdo udělá, říkám pouze to, k čemu jsem došel po zvednutí svého auta o nějaké 3cm výš než je Scout...Samozřejmě neznám Tvoje zkušenosti se zvednutím, resp.nacpáním tenisáků do pružin a jízdou na tom, ale vím jak ta prdel ulítávala v zatáčce na každém kaménku klukům co měli takovýhle "tenisákový"toleda... ;)Co se funkce tlumiče týká, tak si určo myslím, že pokud mu vezmeš, nebo výrazně omezíš (tenisákama) možnost pohybu-tedy i tlumení, bude ti ta kára jenom pružit a tedy i velice pěkně skákat (třeba jako Maxipes Fík:smich:) ale je každého věc, čím chce jezdit nebo skákat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Mám origo podvozek a pokud bych se odhodlal zvyšovat nebo přitvrzovat tak snad jen paketem špatné cesty.Jen jsem se ti snažil vysvětlit že funkci tlumiče nevyrušíš těma úpravama.Jen to bude tvdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Taky pouzivam tyhle http://tuning.shop5.cz/cz-detail-224010-dorazy-pruzin-vlozky-2ks.html vlozky do pruzin uz nekolik let a jsem s nimi velice spokojeny. Pred kazdou zimou davam na predni napravu po dvou kusech na kazdou stranu cimz ziskam nejakych 5-6cm. Navic ziskam progresivni tlumeni. Na jaro sundavam a vozim celorocne v aute. Nasazeni nebo demontaz zaberou tak max. 5 min. a kdyz jezdim cestou necestou tak to stoji zato nasadit, nez ocesat spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 13. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Nazdárek do jakejch míst dáváš ty gumy? Těsně pod sebe nebo dál od sebe? Nahoru nebo dolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.