Publikováno Květen 15, 201015 r Zdravím, Mám O II s tímtotažným. Jsem lama a netuším jak ho nasadit. Připadá mi, že to nemám do čeho upnout. Jak na to ? díky
Květen 15, 201015 r Lehni pod auto a prohlídni si to. Je možný, že tam máš plastovou krytku. Tu sundáš, zámek odemkneš a otočíš celou pákou zámku do polohy až bude vybrání pasovat do drážky. Celou kouli pak nasadíš do čtvercového otvoru a potom celou tu páku sklopíš a zamkneš.
Květen 15, 201015 r Presne tak, hlavne si skontroluj, či je po odomknutí zámku a posunu páčky to skosenie na oske rovnobežne s dielom, ktorý sa zasúva do držiaku pod nárazníkom. A pri zakladaní si usleduj približne rovnobežný smer ťažného s otvror, lebo potom to tam samozrejme nenasadíš. Ale keď to pár krát urobíš, tak už ti to pôjde jedna radosť.
Květen 15, 201015 r Lehni pod auto a prohlídni si to. Je možný, že tam máš plastovou krytku. Tu sundáš, zámek odemkneš a otočíš celou pákou zámku do polohy až bude vybrání pasovat do drážky. Celou kouli pak nasadíš do čtvercového otvoru a potom celou tu páku sklopíš a zamkneš. Dodo-Kolín TO popisuje dobře! Dodám jenom: 1. Popisovaná "plastová krytka" je vložka v šachtě tažného zařízení. Vyjmeš ji - směrem dolů, místo ní stejným způsobem po té umisťuješ třmen tažného zařízení. Zajišťuješ páčkou zámku směrem dolů o 90°. 2. Ještě než tažné zařízení umístíš, v ruce si jej prohlédni a vyzkoušej "zasunovací = otevřenou" polohu páčky zámku. Po té vyzkoušej "uzavírací = zajišťovací" polohu. Tím si ověříš montážní i demontážní stav zařízení, včetně bezpečného zajištění ve vozidle. 3. Doporočuji při vyjmutí plastové vložky nastříknout do šachty uložení tažného zařízení mazivo, např. WD-40. V případě, že necháš dlouhodobě = např. 1/2 roku tažné zařízení namotované, může dojít ke korozi a po té i případně k horší manipulaci s tažným zařízením.
Květen 15, 201015 r Autor bezva, takhle přesně pro blbce jsem to potřeboval ! Všem díky, zítra se na to mrknu. Upraveno Květen 15, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.