Publikováno Květen 21, 201015 r Potřeboval bych poradit na Octavii mi začala vibrovat spojka spiše spojkový pedal zjistil jsem že to děla dvouhmoty setrvak koupil jsem origo ale starší ale nevím jak zjistim jestli je dobrý nebo ne da se to nak zjistit?
Květen 21, 201015 r pokud s nim pohybuješ sem a tam neměl by mít vůli víc jak 5zubů na věnci pokud má víc už neni v nejlepším stavu lepší je tam dát sadu s jednohmotou a je klid na věky
Květen 23, 201015 r Autor Tak že pokuď to dobře chapu nesmí jeden ze středících kolíku lítat na věnci vic jak pět zubu ?
Květen 23, 201015 r Autor Teď jsem to měřil a zjistil jsem že vůle z jednoho dorazu pružiny na druhý doraz je pět a půl zubu, a mezi tou vůlí jsem citil nějaký odpor
Červen 14, 201015 r Také mám takový problém.Při lehkém sešlápnutí spojkového pedálu (stačí pár milimetrů) tak je cítit v pedálu vibrace a i se ozývá slaboučký (klepot).Může to dělat jen ložisko nebo to bude načnutý setrvák?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.