Publikováno Květen 21, 200619 r Mám tady dotaz na ty co si teď dávali MAXIDOT . Byl jsem včera u mechoša že asi odchází váha zduchu. Váha je OK. Měl jsem pocit že to nejede a měl jsem(mám) podle palubáku o LITR větší spotřebu než normálně mívam. Nakonec jsme zjistili že je problém v maxidotu že dáva o litr větší spotebu než ŘJ motoru. Zaznamenal to už někdo. A o rychlosti už vůbec nemluvím. Při 180 tacho.... na počítači 160km. TDI, KOLA 16".
Květen 21, 200619 r Jakou spotřebu??Pr. nebo okamžitou?Co se týče rychlosti,tak to je OK.Bohužel je tam taková tolerance
Květen 21, 200619 r Autor O okamžitou a v závěru i celkovou. Ale mechanik říkal že se to dá upravit na nodnoty ŘJM +,- deci.
Květen 22, 200619 r Ja jsem se musel zasmat kdyz mi maxidot napsal MOTOR-DO DILNY! a zaclo blikat zhaveni...A vite co odeslo?Snimac brzdoveho pedalu..Sice je to spojeny s motorovou elektrikou,ale ze se napise zrovna tohle..??To mi prijde kapku nevychytane:)Na normalni Fabii se rozsviti EPC a to je jako chyba v motorove elektrice...to by se dalo pochopit..I hlaska:motor do dily bych zkous ale proc blika zhaveni..podle me ten kdo to nezna tak se lekne,zastavi auto a chudak bude cekat na odtah za kterej da x tisic plus za praci v servisu..a to cidlo stoji 350 kc....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.