martikk Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Mám tady dotaz na ty co si teď dávali MAXIDOT . Byl jsem včera u mechoša že asi odchází váha zduchu. Váha je OK. Měl jsem pocit že to nejede a měl jsem(mám) podle palubáku o LITR větší spotřebu než normálně mívam. Nakonec jsme zjistili že je problém v maxidotu že dáva o litr větší spotebu než ŘJ motoru. Zaznamenal to už někdo. A o rychlosti už vůbec nemluvím. Při 180 tacho.... na počítači 160km. TDI, KOLA 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Jakou spotřebu??Pr. nebo okamžitou?Co se týče rychlosti,tak to je OK.Bohužel je tam taková tolerance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 O okamžitou a v závěru i celkovou. Ale mechanik říkal že se to dá upravit na nodnoty ŘJM +,- deci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 okamžitá se dá upavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Ja jsem se musel zasmat kdyz mi maxidot napsal MOTOR-DO DILNY! a zaclo blikat zhaveni...A vite co odeslo?Snimac brzdoveho pedalu..Sice je to spojeny s motorovou elektrikou,ale ze se napise zrovna tohle..??To mi prijde kapku nevychytane:)Na normalni Fabii se rozsviti EPC a to je jako chyba v motorove elektrice...to by se dalo pochopit..I hlaska:motor do dily bych zkous ale proc blika zhaveni..podle me ten kdo to nezna tak se lekne,zastavi auto a chudak bude cekat na odtah za kterej da x tisic plus za praci v servisu..a to cidlo stoji 350 kc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.