Přejít na obsah

Pro ty co dávali MAXIDOT


martikk

Doporučené příspěvky

Mám tady dotaz na ty co si teď dávali MAXIDOT . Byl jsem včera u mechoša že asi odchází váha zduchu. Váha je OK. Měl jsem pocit že to nejede a měl jsem(mám) podle palubáku o LITR větší spotřebu než normálně mívam. Nakonec jsme zjistili že je problém v maxidotu že dáva o litr větší spotebu než ŘJ motoru. Zaznamenal to už někdo. A o rychlosti už vůbec nemluvím. Při 180 tacho.... na počítači 160km. TDI, KOLA 16".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem se musel zasmat kdyz mi maxidot napsal MOTOR-DO DILNY! a zaclo blikat zhaveni...A vite co odeslo?Snimac brzdoveho pedalu..Sice je to spojeny s motorovou elektrikou,ale ze se napise zrovna tohle..??To mi prijde kapku nevychytane:)Na normalni Fabii se rozsviti EPC a to je jako chyba v motorove elektrice...to by se dalo pochopit..I hlaska:motor do dily bych zkous ale proc blika zhaveni..podle me ten kdo to nezna tak se lekne,zastavi auto a chudak bude cekat na odtah za kterej da x tisic plus za praci v servisu..a to cidlo stoji 350 kc.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...