Přejít na obsah

Sportovní pružiny

Tompo

Doporučené příspěvky

jo vypada to dobre, ja bych to videl na mim aute na tech 30mm, nevim jakej je rozdil ale v podvozku a vejsce pruzin u 1,8 20V tvoji a my 1,6 74, nejspis asi nijak zasadni ale stejny asi nejsou

jak sem psal vejs ale, ja bych rad porad udrzel zadek vejs, to tomu autu slusi, tvoje snizeni mi prijde ze to je stejny, predek i zadek, mozna se mi to ale zda

PS.:"Naper tam 16ky bo 17ky a bude to super"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo kola ja kupoval od ronalu, na www.ronal.de maj i ten simulator co ti necha vybrat auto a pak vsechny varianty kol, tak to pekne vidis co bude to nej...

no jeste jestli znate nejaky stranky kde bych si vybral ty pruziny a bylo by to vyborny, videl sem tu jen tu jednu na prvni strane, co jinyho doporucujete, doporucujes?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

1,6 74kW 98 limuzina 205, 55, R16

tak sem objednal pruziny HR za 4 tis nevim co to je presne za typ a oznaceni, vybrali mi to tady v jednom shopu, je to -40 mm, stredne tvrdy, takze ani meky ani tuhy, tak sem zvedavej jak to dopadne...

Eibach byl za stejnou cenu, -35mm (prej ale dle jinyho mereni, takze snizeni stejny jako ty HR), a ten je tvrdej

Jak sem rikal, doporucili mi ty HR, takze uvidime, ma nekdo nejakou zkusenost?

Odkaz ke komentáři

zdravim,

mám na 1,9 tdi pružiny Einbach, tlumiče origo, kola 205/55/16, auto sedí jako přišitý a kola nedrhnou - je to o nějakých 30-40 mm nižší - nevim přesně jaký tam sou, koupil sem to už na autě, ale pera půjdou pryč, a originály na auto, auto občas drhne plastama - koleje a zvednutá silnice, v tom by problém nebyl, ale Vysočina je v zimě dost nepříjemná a každej centimetr co mne dělí v zimě od neprotažený silnice je dobrej..., jinak se z toho stává sněžnej pluh, kterej když si lehne na spodek tak prostě smůla...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

zdravim panove.chci se zeptat jestli nekdo nevi jaky je rozdil mezi pruzinama JOM a treba VMAX krom ceny.JOM cca 2000T kc a Vmax 4000tlc cca.ja chci volit variantu JOM ale jeden gurman tady na foru me hecuje ze vmaxa vzit.nemate stim nejake zkusenosti.prosim bez OT at vezmu blbsajna komplet za 20tacu.proste nepotrebuju aby to bylo tvrdy,jen efekt snizeni.dekuji.

Odkaz ke komentáři

snizit ti to urcite snizi :)ale nekde sem cetl ze si jinyma pruzinama se sportovnejsi charakteristikou muzes rychleji oddelat seriove tlumice:)tak s tim taky tak nejak pocitej .)ja sem takdle chtel snizit byvale auto, a radsi sem se na to vyprdnul, ted sem poridil komplet weitec tlumice s pruzinama -35/-35 , a cenovka byla nekde okolo 350E, takze to zase neni tak strasne a zaroven budes mit lepsi jizdni vlasnosti :)

Odkaz ke komentáři

Mám zkušenosti s pružinama JOM za právě ty dva tácy. Větší sráč jsem v životě doma neměl!! To nebyli péra, ale jen 4 namotaný dráty!! Kup si pořádný pružiny a to hned na poprvé a ne na 3x jako já. Kup si osvědčený H&R nebo KW či Eibach a nevymýšlej už vymyšlený. Od těchto 3 značek stojí pružiny -35 mm necelé 4 000,-

Odkaz ke komentáři

taky ted řeším snížení auta, mám 2 varianty bud ted koupím snížené pružiny nějaké lepší a časem si chci dát na auto už nějaký pořádný podvozek třeba D2 racin nebo KW, HR ale ted na ně nemám ani mít brzdy nebudu

poradte mi slyšel jsem že když dám na seriové tlumiče snížené tvrdé pružiny že to pojede hrozně, ještě huř než serie

mám právě O1 1,8t 4x4 a ona je fakt dost vysoká

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...