Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobry den prosím o pomoc mam fabii 1,2 htp 40kw a nefunguje mi druhy valec na diagnostice to píše číslo zavady 16686 PO 302 35 00 koupil jsem novy střikovač,prohazoval jsem zapalovací moduly,svíčky také a pořad nic už jsem v koncích děkuji za odpovědi

Najprv zisti tie tlaky a potom sa da laborovať dalej.

Upraveno od hubo44

• 1 měsíc později...

Pisu za Davida, pac jsme nad tim koumali spolu,tak nakonec spatne tlaky,vydrene voditka ventilu---Takze nova hlava!!!Jinak ve skodovce 25tis kc plus ostatni veci,tesneni,olej atd...sehnal nakonec starsi ale je to kumst ji najit a i tak je pekne draha. :smich:

Mal som ciťak že to bude tlakmi. Mal mi napisať mam dve hlavy 6V.

skodovka dodavá hlavy s katalyzatorem jako opravnou sadu za 13-14tis. sám tim ted prochazim mám to objednany a až dorazí na servis tak mi ji přehoděj a řikali komplet se všim i se serviskou (90tis.km) bych se měl vejit do 21tis. kč. moc pěkny 

pokud se uděla pouze hlava tak za chvily je to zas! (osobní zkušenost) u mě již po druhy při první vyměně 8/08 se ta opravna sada ještě nedodávala a měnila se pouze hlava a vydrželo to sotva rok :-(

Upraveno od raca

Procetl jsem fora,tisk a asi bych osobne tu 1.2 6V nechtel :feve: ,nakonec pro tu hlavu jel 150km :feve: Proste motor co nevydrzi 60tis km to svedci o kvalite.

ja bych to podle sebe ještě snížil o deset tis.   :)

Procetl jsem fora,tisk a asi bych osobne tu 1.2 6V nechtel :feve: ,nakonec pro tu hlavu jel 150km :feve: Proste motor co nevydrzi 60tis km to svedci o kvalite.

Tak tebe to vydržalo viac mne sa chytil ventil pri 31tis. 47 KW len som zabrusil vent. a šlape pekne.

• Autor

Tak tebe to vydržalo viac mne sa chytil ventil pri 31tis. 47 KW len som zabrusil vent. a šlape pekne.

Děkuji všem za vaše příspěvky tento motor to je fakt šmejd ještě jednou DĚKUJI

• 8 měsíců později...

bud rám,máš trabanta :palec2:

Bohuzel do 1.2 Siciho stroje je potreba vrazit par tisic aby jel bez problemu.. Ja to nastesti mel myslim za 8 ale porad si nejsem jistej..rikali za 16 a nakonec myslim za 8 no kazdopadne jsem stastnej uz skoro 30 000 bez problemu jen menim olej,filtry,liju benzin a jezdim :palec2: Kdyz to vymenis i s katem a tou druhou X hlavou tak ti to vydrzi ale stara hlava z jine fabky se zase znici :(

Upraveno od Petrkiller

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.