Přejít na obsah

fabia 1,2 htp 40kw 2 valec nefunguje vag chyb,16686

David Tuček

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

skodovka dodavá hlavy s katalyzatorem jako opravnou sadu za 13-14tis. sám tim ted prochazim mám to objednany a až dorazí na servis tak mi ji přehoděj a řikali komplet se všim i se serviskou (90tis.km) bych se měl vejit do 21tis. kč. moc pěkny 

pokud se uděla pouze hlava tak za chvily je to zas! (osobní zkušenost) u mě již po druhy při první vyměně 8/08 se ta opravna sada ještě nedodávala a měnila se pouze hlava a vydrželo to sotva rok :-(

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 8 měsíců později...

Bohuzel do 1.2 Siciho stroje je potreba vrazit par tisic aby jel bez problemu.. Ja to nastesti mel myslim za 8 ale porad si nejsem jistej..rikali za 16 a nakonec myslim za 8 no kazdopadne jsem stastnej uz skoro 30 000 bez problemu jen menim olej,filtry,liju benzin a jezdim :palec2: Kdyz to vymenis i s katem a tou druhou X hlavou tak ti to vydrzi ale stara hlava z jine fabky se zase znici :(

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...