David Tuček Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 dobry den prosím o pomoc mam fabii 1,2 htp 40kw a nefunguje mi druhy valec na diagnostice to píše číslo zavady 16686 PO 302 35 00 koupil jsem novy střikovač,prohazoval jsem zapalovací moduly,svíčky také a pořad nic už jsem v koncích děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Treba odmerať tlaky. http://forum.skodahome.cz/topic/60401-jde-na-tri-vlastne-na-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tuček Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Treba odmerať tlaky. http://forum.skodahome.cz/topic/60401-jde-na-tri-vlastne-na-2/ dobra děkuji za radu ale je mi divné že chvilku asi cca 1 minutu to jede normálně na 3 valce po nastartování a po minutě už na dva valve moc divné ale děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) Najprv zisti tie tlaky a potom sa da laborovať dalej. Editováno: 24. Květen 2010, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Pisu za Davida, pac jsme nad tim koumali spolu,tak nakonec spatne tlaky,vydrene voditka ventilu---Takze nova hlava!!!Jinak ve skodovce 25tis kc plus ostatni veci,tesneni,olej atd...sehnal nakonec starsi ale je to kumst ji najit a i tak je pekne draha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Mal som ciťak že to bude tlakmi. Mal mi napisať mam dve hlavy 6V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) skodovka dodavá hlavy s katalyzatorem jako opravnou sadu za 13-14tis. sám tim ted prochazim mám to objednany a až dorazí na servis tak mi ji přehoděj a řikali komplet se všim i se serviskou (90tis.km) bych se měl vejit do 21tis. kč. moc pěkny pokud se uděla pouze hlava tak za chvily je to zas! (osobní zkušenost) u mě již po druhy při první vyměně 8/08 se ta opravna sada ještě nedodávala a měnila se pouze hlava a vydrželo to sotva rok :-( Editováno: 11. Červenec 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Procetl jsem fora,tisk a asi bych osobne tu 1.2 6V nechtel ,nakonec pro tu hlavu jel 150km Proste motor co nevydrzi 60tis km to svedci o kvalite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 ja bych to podle sebe ještě snížil o deset tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Procetl jsem fora,tisk a asi bych osobne tu 1.2 6V nechtel ,nakonec pro tu hlavu jel 150km Proste motor co nevydrzi 60tis km to svedci o kvalite. Tak tebe to vydržalo viac mne sa chytil ventil pri 31tis. 47 KW len som zabrusil vent. a šlape pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tuček Vloženo 11. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Tak tebe to vydržalo viac mne sa chytil ventil pri 31tis. 47 KW len som zabrusil vent. a šlape pekne. Děkuji všem za vaše příspěvky tento motor to je fakt šmejd ještě jednou DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 bud rám,máš trabanta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Bohuzel do 1.2 Siciho stroje je potreba vrazit par tisic aby jel bez problemu.. Ja to nastesti mel myslim za 8 ale porad si nejsem jistej..rikali za 16 a nakonec myslim za 8 no kazdopadne jsem stastnej uz skoro 30 000 bez problemu jen menim olej,filtry,liju benzin a jezdim Kdyz to vymenis i s katem a tou druhou X hlavou tak ti to vydrzi ale stara hlava z jine fabky se zase znici Editováno: 2. Duben 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.