Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nevím, na brzdě jsem s tím nebyl. můžu někdy zkusit, jestli bude čas a chuť.

panebože LPG do přímovstřiku  :kol-44: kde ti to aspon dělali? na webovkách by mohli mít brzdu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Casto tady ctu, ze 3,6ka nedosahuje papiroveho vykonu.. Kolik koni teda seriova 3,6 v Supu ma? (Nabrzdenejch)

Diky

do vedlajsej temy (chip) som daval graf, serii namerali 245 PS

Vloženo

Jak tu píšete maximálku, tak v DE 252 km/h, dál jsem nezkoušel, musel jsem brzdit. Velmi mě překvapuje, že i se svižnou jízdou přes DE se dá spotřeba udržet 10l/100km.

Vloženo

taky mi to jede 250, ale asi tak za polovinu. Ne, to je prdel. Jede mi to sice taky hodně, ale ten motor 3,6 je vynikající !!! Kdyby se to oturbilo, nemá na cestách konkurenci.  

• o 4 týdny později...
Vloženo

tak si to moje v sobotu půjčil známej, co má Passata R36, že ho zajímá, jak jede 160 kW v naftě s turbem. První reakce : "no to si děláš prdel ". Tak to mě potěšilo.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

tak s tím výkonem pánové, se docela chechtám, protože včera se měřil na brzdě MAHA jeden Passat R36, kterej by měl mít 300 koní 220 kW a skutečnost byla 266 koní 196 kW :kol-138:  auto s nájezdem pouhých 100 t. km. Ten motor stojí konstrukčně nejspíš pěkně za hovno. Čím míň jede, tím víc žere.

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

JirkaK:

Tak já myslím, že u přímovstřikových benzinů známá věc, ne? Stačí vyčistit sací trakt (u 100tkm už to bude zadělané až běda) a bude jako zamlada...

Editováno: , autor: camron

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...