aloiscz Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ahoj, tak jsem zajel s Octavkou na technickou a nasli mi tam tyhle zavady: Vážné: 3072 Vůle v kloub. řídic pák. a tyč. 4022 Kola, vůle v zavěšení poznámka: 3072 kulový čep řídící tyče levá str. 4022 Levé př. rameno sv. otočný čep řízení Koukal jsem na Auto kelly náhradní díly a vůbec z toho nejsem moudrý, co bych měl koupit. Byl jsem v servisu a tam mi řekli, že mi to za 6200,- opraví, ale to se mi dávat nechce :-( Jelikož došly peníze, rozpadla se nám firma a soudim se se zaměstnavatelem už skoro půl roku o mzdu. Takže mam v plánu co nejlevněji provést tuhle opravu. Chtěl bych Vás požádat o odkaz na díly, které bych měl koupit, jelikož já bych asi objednal něco jinýho :-) Pak to dám nějakému garážmistorvi :-) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ahoj, napiš členovi fora Sebo.Poradí ti a dodá díly které chceš,za cenou kterou nikde jinde neseženeš.Jeho email je: sebo.w@seznam.cz Kupuju vše od něj a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aloiscz Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) Díky moc Editováno: 25. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Taky mě čeká STK, tak doufám, že nedopadnu podobně Editováno: 25. Květen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Lidi nestrašte, taky mě čeka STK. Jaký rok to máš a kolik naletaného??? Znamí byl včera s pasatem asi r.97 a neprošel kvůli ramenám a kloubům řírení. Mám naletené podle tach. skoro 140 tkm. Tak doufám, že by to ještě mělo projít v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Já mám 170 a podvozek bez problémů. Nejde o to kolik máš, ale kde a po jakejch silnicích jezdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aloiscz Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Já mam r.v. 99 a nalítáno 270 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Mno už to muselo mít opravdu velkou vůli že to hodili do vážných závad... jinak jedná se vlevo o kloub řídící tyče a pravý kulový koub. Kulák 1j0407366C za 400,- Kloub řídící tyče 1j0 422 811B za 200,- S tím kulákem je obvykle nutné vyrazit poloosu /pak by to taky chtělo novou matici na poloosu/, aby jsi ho mohl povolit. Nebo flexa to pořeší, když se bude moc protáčet. Pak je dobré dostavit se na geo... Nakupuji buď u Seba, skoda-dily.cz, cc-autodily.cz myslím, že ceny mají dost podobné... Editováno: 25. Květen 2010, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aloiscz Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Mno už to muselo mít opravdu velkou vůli že to hodili do vážných závad... jinak jedná se vlevo o kloub řídící tyče a pravý kulový koub. Kulák 1j0407366C za 400,- Kloub řídící tyče 1j0 422 811B za 200,- S tím kulákem je obvykle nutné vyrazit poloosu /pak by to taky chtělo novou matici na poloosu/, aby jsi ho mohl povolit. Nebo flexa to pořeší, když se bude moc protáčet. Pak je dobré dostavit se na geo... Nakupuji buď u Seba, skoda-dily.cz, cc-autodily.cz myslím, že ceny mají dost podobné... Díky za vyhledání a rady. To je přesně to, co jsem potřeboval vědět. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aloiscz Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Tak mam čepy vyměněný, nákup dílů mě stál 800,- a práce 500,- Jen budu muset jeste zajet nekam na geometrii, jelikoz po vymene, kdyz dam volant "rovne", tak auto jede doleva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jj, to by chtělo. A ještě si nezapomeň vyměnit žárovky v osvětlení SPZ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomen Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 No jak to čtu radši to nech někoho udělat ten to bude mít za chvíli v žádném případě poloosu ven ZBYTEČNOST.Jo a ještě oprava pojmů 4022 Svislý čep řízení,3072 Kulový čep řízení.A asi to máš hodně špatně jen tak to nevyhazujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.