suzukiman Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 ahoj, mám problém, při rozjezdu vždycky v otáčkách mezi 1500 až 1800 auto začne poškubávat, vyměnil jsem těsnící kroužky na vstřicích, nalil aditiva a dělá to pořád, tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 A co diagnostiku, dělal jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Ahoj, mam problem s motorem kolem 2000 otacek je jedno na jaky kvalt tak mi v motoru skubne na PC to nic nepise.Pri svizne jizde neni zadny problem a vse frci jak ma!Stava se to pouze kdyz udrzuji stalou rychlo je jedno jestli 50km/h nebo 130km/h furt to proste jakoby vynechava a obcas tam i neco zarachta u motoru mi pride. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 neviem ci mas moznost diagnostiky (ci tam neni nejaka chybka zapisana v pameti), ale skusil by som zbehnut do skodovky nech ti spravia flash softu v riadiacej jednotke, pripadne by som dal este ten problematicky DPF off...vraj si nerozumie moc PD s DPF...na toto by bol vhodny TDIfun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 flash riadiacej jednotky, mne to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Presne mi to robí to isté, ale nie vždy a keď je vonkajšia teplota asi pod 10 stupňov, tak sa mi zdá, že vôbec. Nepíše žiadne chyby, nik nevie , ani v škodovke, čo to je, palivová sústava tiež prekontrolovaná, všetko ok. Motor mám 2.0 TDI s DPF (BMM) Editováno: 22. Červen 2010, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADX Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 No ja mam to same mam motor 1,9 BLS uz ste prisli na zavadu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 (editace) Podařilo se někomu vyřešit poškubnutí motoru u OII 1,9 TDi PD 77 kw ( BXE ) při akceleraci cca 2000 / 2500 otáček na dvojku a občas i na trojku? Pročetl jsem už snad všechny možný fóra. Díky za rady Editováno: 18. Srpen 2010, autor: jean27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 (editace) Upgrade software řídící jednotky motoru. Musíš do Škodovky a nebo k někomu a rovnou si to třeba chipnout. Editováno: 18. Srpen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korienko Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Ahojte mam motor 1.9 TDI 77 KW BjB pri pridavani sa mi zacne triast motor a z vyfuka vychadza cierny dym ako zo starej tatry...s mechanikom sme uz skusali mozne aj nemozne nemozme prist na to preco to trasie poradte mi co to moze byt silenbloky su ok aj turbo je ok ,aj rozvody sme pozerali ci niesu zle pootocene .... aj na plyne citim ako to vybruje ked uz idem plynule tak je vsetko ok nemoze to byt chyba vstreku? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 DIAGNOSTIKA-VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korienko Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 na diagnostike som bol lebo som si myslel ze to bude vaha vzduchu ale nenaslo ziadnu chybu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Mám problém so šklbaním pri otáčkach okolo 1800-2200,pri zahriatom motore na 2-3 prevodovom stupni.Táto závada tu bola už popisovaná.Dal som urobiť flash RJ motora.Chcel by som sa spýtať či sa dá zistiť po prefleshovaní RJ motora v škoda servise či to bolo vykonané.Nebol som pritom a auto šklbe ako predtým Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor1611 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ja som mal taký istý problém a jeden "odborník " mi hovoril, že to bude tiež riadiaca jednotka. Ale pokiaľ som sa dostal k obnove RJ , tak mi odišlo turbo - komplet sa rozsypalo. Vymenil som ho za nové a od vtedy je pokoj - žiadna riadiaca jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 jestli to dělá při plném plynu, tak je to setrvačník nedávno jsem měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Ahojte mam motor 1.9 TDI 77 KW BjB pri pridavani sa mi zacne triast motor a z vyfuka vychadza cierny dym ako zo starej tatry...s mechanikom sme uz skusali mozne aj nemozne nemozme prist na to preco to trasie poradte mi co to moze byt silenbloky su ok aj turbo je ok ,aj rozvody sme pozerali ci niesu zle pootocene .... aj na plyne citim ako to vybruje ked uz idem plynule tak je vsetko ok nemoze to byt chyba vstreku? Dakujem Ahoj, mám podobný problém. Zatím to nějak extrémě neřeším, ale asi budu. Auto jezdí a zrychluje normálně, ale vypozoroval jsem, že na nějakou rachlost (obvykle 3 a 4) při plným sešlápnutí plynu těsně nad 1500 ot/min se auto rozvibruje a když ho pořád držím, tak se vzrůstajícíma otáčkama to ustane. Nemůžu se dopátrat co by to mohlo bejt. Nemáš nějakej poznatek? Jsem trošičku puntičkář a vytáčí mě to ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza01 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Ahoj, zjistit příčinu asi bude hodně těžké. Mám něco podobného. Je to Octavia II 1,9TDI 77kW 4x4. Na každý rychlostí stupeň přesně v pásmu mezi 2200 až 2500 otáček mi něco vibruje nebo rezonuje v autě. Čím vyšší rychlostní stupeň, tím je to víc znát. Na šestku jsou vibrace tak silné, že cítím brnění ve volantu. Epicentrum :-) vibrací jde jakoby odspodu auta z místa za řidičovým sedadlem, ale těžko říct, odkud se to skutečně přenáší. Stejně si pořád myslím, že to jde od motoru. Setkal se s tím někdo? Myslel jsem si, že je to od kardanu, který přece jenom něco váží a mohl by tohle dělat. Jenže otáčky kardanu se zvyšují v závislosti na rychlosti auta a ne na otáčkách motoru, takže to jsem zase vyloučil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Ahojte mam motor 1.9 TDI 77 KW BjB pri pridavani sa mi zacne triast motor a z vyfuka vychadza cierny dym ako zo starej tatry...s mechanikom sme uz skusali mozne aj nemozne nemozme prist na to preco to trasie poradte mi co to moze byt silenbloky su ok aj turbo je ok ,aj rozvody sme pozerali ci niesu zle pootocene .... aj na plyne citim ako to vybruje ked uz idem plynule tak je vsetko ok nemoze to byt chyba vstreku? Dakujem Vstřik je v tomto případě logická volba. Ale mám dojem, že pokud by byl špatný měla by to diagnostika ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 (editace) Ahoj, mám podobný problém. Zatím to nějak extrémě neřeším, ale asi budu. Auto jezdí a zrychluje normálně, ale vypozoroval jsem, že na nějakou rachlost (obvykle 3 a 4) při plným sešlápnutí plynu těsně nad 1500 ot/min se auto rozvibruje a když ho pořád držím, tak se vzrůstajícíma otáčkama to ustane. Nemůžu se dopátrat co by to mohlo bejt. Nemáš nějakej poznatek? Jsem trošičku puntičkář a vytáčí mě to ) Myslím, že by to mohl dělat vadný setvačník. Editováno: 17. Únor 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Myslím, že by to mohl dělat vadný setvačník. Setrvák to nebude, tan se projevuje vibracema hlavně při volnoběhu a nezatíženej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa4 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ahoj, zjistit příčinu asi bude hodně těžké. Mám něco podobného. Je to Octavia II 1,9TDI 77kW 4x4. Na každý rychlostí stupeň přesně v pásmu mezi 2200 až 2500 otáček mi něco vibruje nebo rezonuje v autě. Čím vyšší rychlostní stupeň, tím je to víc znát. Na šestku jsou vibrace tak silné, že cítím brnění ve volantu. Epicentrum :-) vibrací jde jakoby odspodu auta z místa za řidičovým sedadlem, ale těžko říct, odkud se to skutečně přenáší. Stejně si pořád myslím, že to jde od motoru. Setkal se s tím někdo? Myslel jsem si, že je to od kardanu, který přece jenom něco váží a mohl by tohle dělat. Jenže otáčky kardanu se zvyšují v závislosti na rychlosti auta a ne na otáčkách motoru, takže to jsem zase vyloučil... Měl jsem úplně stejný problém na Octavii II 1,9 4x4, byl jsem několikrát v autorizovaném servisu, nevěděli si rady, chtěli měnit haldex, auto už ale bylo po záruce, nakonec mi poradil kolega tady na foru, že to bude zadní gumová spojka mezi kardanem a haldexem, v servisu tomu nevěřili, tak jsem si nakonec sám spojku koupil a nechal vyměnit v jiném servisu, a je absolutně po vibracích. Stará gumová spojka byla prostě špatná. Člověk radí autor. servisu čím by to mohlo být, a nakonec si to musí vypátrat sám .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slivo Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) Mam octaviu2 tdi 77kw 105k pri rychlom zoslapnuti plynu mi zacne trast s autom , roby mi to hlavne 4a5 prevodovy stupen ked dosiahne urcite otacky tak motor ide ako hodinky. Na diagnostike nic nezistili ze je vsetko ok. Poradi mi niekto co to moze byt? Editováno: 24. Srpen 2011, autor: slivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 dobré by bolo napísať koľko km máš nabehaných.. na volnobeh ide motor v pohode ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Jestli se nepletu, tak ti to dělá okolo 1800 otaček(jestli se nepletu). Zařadíš, zmáčkneš prudce plyn a už to kope (kopne) a jede to dál. Pokud je to ono, tak si přečti céle forum o tomto motoru. Mám zato, že se to tam taky řešilo. A jak jsem pochopil tak je to vlastnost motoru. Mě pomohlo pomalu sešlapovat plynový pedál a až u 2000 otáček trhat asfalt. Jinak tento problém mi zmizel po čipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) Tak mě to dělá taky. 1.9 TDI BJB. Jsme z toho na větvy, není to nic příjemného. Dělá mi to 3.,4. a 5. převodový stupeň. Koupil jsem ji před měsícem ale nezjistil jsme čím to je. Poradí někdo, kdo tento problém vyřešil? Mám to nachipované (informace od předešlého majitele). Mám 135 000Tkm, snad reál. Editováno: 23. Srpen 2011, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.