Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ale ten smrček nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Tak to mi jde. Ale s vůní to nemá nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 To prdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 kamos mi jednou vylil na zadni sedacku pul flasky Finsky...no jako suchy to bylo hned, hlava z toho ale taky bolela ;-) a ty policajti co me staveli taky koukali dost divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknown Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Já používám taky stromeček, ale je takovej gelovej a modrej (jiný barvy se nedělají). Nevypadá to jak papír a je to super. A pak ještě zelenou vůni ve spreji (v tom rozprašovači) a to tak jednou za půl roku odšroubuju naliju cca půlku lahvičky do vzdychovýho filtru mezi kabinou a vnějškěm (jak je pod čelním oknem pod tou mřížkou u stěračů) a je to naprostej luxus. Už to tak dělám cca rok a půl a je to fakt super a všichni se ptají co mi to tam tak krásně voní....jen prvních asi 48 hodin je celkem krušnejch, protože je to moc intenzivní. Ale pak už je to OKi. Doporučuji. Jinak ten smrček v tom květináči je fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nejlepsi vonavka do kary je 180 cm luxusni brunetka - chytra - tudis nedostupne zbozi? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.