ADLERos Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 5000kč za kompresor je dobrá cena,kde se dá sehnat? Možná mě taky čeká výměna pokud nepomůže nové tlakové čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 kompresor 5ooo,- novy original s DPH? na netu jsem za ty prachy takého nic nenašel.Podařil se mě sehnat za 5600kč.bez DPH.VALEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Tak bohužel jsem dopadl jako Áda bohužel i kolega..dnes proběhl servis..kompresor v cajku,tlaky v pořádku vše plné a přesto žádné kostky ledu se nekonají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 vrakoviste Zápy a nebo na jakymkoliv jinym Je to na kazdym rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Ale psal jsi: kompresor 5ooo,- novy original a ted napíšeš že je z vrakoviště takže se asi nejdená o nový díl ale už použitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 ataner:zítra dám bližší info pokud se dostanu k výměně toho tlakového čidla Jak jste zjišťovali tu funkčnost kompresoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Normálně přes budíky na výtlaku vše sedí..zrada bude právě jinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 kdyz pisu novy, jedna se o novy v krabici. To ze ho koupis na vrakaci neznamena, ze je pouzity. Jinak pouzity 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 ADLERos-Kde najdu to tlakové čidlo.dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Zítra ti to nafotím a dám to tady,ono se to takhle blbě vysvětluje. je to jakoby dole u kompresoru,když otevřeš kapotu tak jde vidět je celkem dole je na nem napojen konektor který ma 3 dráty. nejlepší přístup na výměnu je zespod po sundání krycího plastu motoru Dneska jsem ho vyměnil a klima stále nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 já měl taky tlaky a vše ok pak dali jinej kompresor a zatím to funguje ale auto tam měli asi tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 adleros- to bude cidlo tlaku na vysokotlaky vetvi a da se vymontovat i zvrchu Jinak jeho funkcnost muzes overit pomoci diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Tak už konečně chladím,snad už napořád.Zatím jsem to neplatil.v pátek se jdu rovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 a zavada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Pavel S: Taky mě zajím čím to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kompresor KO.Mám ho doma ,ten vadný a chci ho rozebrat co se vlastvě ve vnitř odehrálo. Ůdajně tam byla zadřená nějaká volnoběžka,která už nešla rozhýbat ,asi součást kompresoru a tím odešel asi i ten kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 zajimavy, pritom na budikach vse fungovalo coz je jeste divnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Tak už konečně chladím,snad už napořád.Zatím jsem to neplatil.v pátek se jdu rovnat. ------------------------------------------------ Dorovnáno,8000kč.no,čekal jsem více, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav20 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdravím chlapy, mám podobný problém jako vy... nechal jsem naplnit klimu a po naplnění hned začala chladit, po ujetí asi pěti kilometrů přestala a zase tak po půl hodce na chvíli chladila. nesetkal jste se s tím někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Třeba to tím není,ale podobný problém měl jeden známí na Sharonu a bylo to udajně tím,že mu doplnili o hodně více klimu,něž papírově tam mělo být.Nechal vypustit a znovu napustit a pak už to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovica Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Zdravím, u mňa sa objavil problém s únikem chladiva cez plastovú zátku na vysúšači, zátku sa mi ani pri max.snahe nepodarilo demontovat v celku, ale úplne sa rozlámala a poškodil sem i závit na vysúšači, takže musím kúpiť komplet nový chladič s vysúšačom(mám predfacelift). Otázka je či možem s autem jezdit, celý systém je odsátý, tak asi je velké riziko že zničím i kompresor? Mnel sem pripravenú i novú plastovú zátku, platil som za ňu 21Eur!!! Ale keďže som ju nepoužil,tak ju vrátim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) Dobry den prosim o radu cca pred rokem a pul sem mel nehodu z autem a v autorizovaném servisu Dobecar Holešov mi měnili kompletní chladiče trubky kapotu spojler atd. po vyjeti ze servisu jsem zjistil ze kdyz zapnu AUTO(A\C) tak fuci teplej az horkej vzduch..po vraceni do servisu ze mi nejde klima tam mi řekli ze mam vadnej kompresor klimy ale bouzel na servis uz se to nevztahuje atd no proste me poslaly k certu odjizdel sem odtama z nadavkama a dokonce jsem se pohadal sproste i stim servistim poradcem proste hruza des jednani..po zavolani na pojistovnu mi rekli a vcem je problem mate havarijko tak nechapeme proc vam to nevymeni??!No asi po mesicu prehadovani atd konečně az kdyz sem jednal primo s reditelem servisu tam mi konečně vyměnili ten blbej kompresor..ale co se nestalo rok a pul jezdim spokojene a ejhle vcera mi misto studeneho vzduchu zacal foukat teply:( ventilátory se točí kompresor je teplej a vzduch z ofuku taky:( Prosim o kazdou radu jak mam ted postupovat je mi stoho uz na nic a to jsem jeste zapomel napsat ze po vyjeti ze servisu mi prestal fungovat tempomat a prava predni stahovacka okna a odpoved na muj zjisteny problem byl "vite lide si davaji do servisu auto z nejakym problemem a vyjedou uplne z jinym" :-) Editováno: 11. Květen 2013, autor: Dyzoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Pokud je někde chyba, tak nechat napíchnout na vag,pak řešit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Jasne ale obavam se ze diagnostika nic nezjisti ale zase je divny aby po roce a půl odesel novej kompresor...je to uplne hluchy ani ventilátory se netočí po zapnutý a/c každopádně zítra stim zajedu do toho servisu a uvidi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Prosim kde je na Climatronicu tlacidlo ECON? Asi som slepy, nevidim ho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.