tomasz. Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 ok, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) tak mi klima opět neběží, poradíte prosím ? vag mi hlásí toto: 1 nalezena chyba: 006480 - ventilator radiatoru (V7) P1950 - 000 - ometena funkce nebo zadreny - Sporadická info o závadì: Otáèky: 2816 /min Váha vzduchu: 245.3 mg/str Teplota: 94.5*C Napìtí: 13.87 V Teplota: 37.5*C Rychlost: 89.0 km/h 1 nalezena chyba: 9481456 - Tlak chladicího média B10AC F0 [008] - horní mezní hodnota pøekroèena Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání pamìti info o závadì: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 2 Poèítadlo resetù: 199 Kilometry: 46256 km Datum: 2046.14.26 1 nalezena chyba: 00470 - koncernovy datovy bus - Komfort po jednom vodici 011 - Preruseni - Sporadická info o závadì: Stav závad: 00101011 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 3 Poèítadlo resetù: 179 Kilometry: 45823 km Indikace èasu: 0 Datum: 2046.14.16 Èas: 07:09:07 Dodělával jsem si plašičku kun do motorového prostoru, to snad nemá vliv na závady výše ... Editováno: 18. Září 2015, autor: tomasz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 nikdo se nenajde kdo poradí ? Dneska jsem vytáhnul ventilátor, točil se lehce, snažil jsem se jej rozdělat, ale nešlo mi to, respektivě asi by to šlo s lehkým poškozením aretačních spojů, motorek jsem prostříkl otvory odmaštovačem, protočil a vyfoukal vzduchem, pak jsem jej namontoval zpět a ventilátor se točí do vysokých otáček při plném zahřátí motoru tak i při zapnuté klimě. Co znamenají závady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Laurek Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 V 14. 6. 2010 na 14:42, kuba.trojan napsal: Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hraboshh Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Ahoj, tak to tu trochu ozivim. Vsimnul jsem si, ze klima prestala nejak chladit, tak jsem si myslel, ze bude nejspis malo chladiva, ktere jsem nechal doplnit. Chybelo asi cca nejakych 70g do 550g (naposledy se doplnovalo treba 3, 4 roky zpet, takze asi nic zavaznyho). Klima ale porad nechladi, tak jsem zacal trochu patrat cim by to mohlo byt a potreboval bych poradit od zkusenejsich. Projel jsem klimu vagem a nepise zadnou zavadu a dle merenych hodnot bych rekl, ze kompresor je ok (?? 0.825A, 1000/min, 2.7 Nm, 6-7 bar, neco vic co zkontrolovat? ). Akorat me docela zarazi. ze ty otacky a Nm se v podstate vubec nemenily a byly temer porad stejny. Kompresor se taky menil cca 3-4 roky zpet. Taky jsem si vsimnul, ze sahary nejak nefunguji. Vubec se neroztoci (kdy se maji roztocit? Asi po 20min jizdy, klima na 16 stupnu a nejedou). Zkusil jsem vytahnout panel klimatroniku, odpojit vsechny svorky a sahary se rozbehly hned po nastartovani. Muze to o necem vypovidat? Mohli byste mi prosim poradit, kde hledat, co vyzkouset a za kazdou radu budu rad. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 před 24 minutami, hraboshh napsal: Zkusil jsem vytahnout panel klimatroniku, odpojit vsechny svorky a sahary se rozbehly hned po nastartovani. Muze to o necem vypovidat? Nevypovida to o nicem. Takto se to ma chovat. Myslim, ze se ventilatory dokonce rozbehnou hned po zapnuti zapalovani, ne az po nastartovani, jak pises... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko78 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Mne sa ventilatore toci. Ale nechladi mi to. Ide teply vzduch. Hadice od kompresoru su obe vrele. Moze byt K.O kompresor?naplne je dost 525 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veno Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 dobrý den prosím o kontakt klima jde jen 5 minut pak zas nechladí, pak se sepne na chvilku a pak vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky6 Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 V 14. 6. 2010 na 14:42, kuba.trojan napsal: Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. Mohl bych poprosit o kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umpalumpa Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 V 14. 6. 2010 na 14:42, kuba.trojan napsal: Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. Zdravím, můžu vědět zda klima stále fachá bez problémů? Odkud pán je? Rád bych taky kontakt pokud je to možné. Jaká je cena? díky moc za info, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejvc Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Také bych prosil o kontakt, jestli toto vlákno ještě žije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom0ii Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Zdravím Pánové .. já mám zase problem někde jinde ..koupil sem auto a proste to nefaká ... vyměnil sem kompresor ,čidlo tlaku a chladič a naplnil .. kompresor jede a tlačí ( chladič vřelí ale nesepnou se mě Sahary .. elektrika projíst a zdá se cajk .. nějaký nápad jak vyřešit problém ? Dnes 25 stupňů a náporem vzduchu clima chladi tak proč se nesepnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liburekk Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Zdravim všechny potřebuji radu nefunkční klima 2.0fsi blr 2005 262 000km Klima normal chladila druhý den nic.medium 520g,vyměnen kompresor klimatizace (Denso),nove tlakové čidlo(oryg),nový chladič,pojistky O.K.wag bez chyb .v měřenych hodnotach tlak media 6,2bar požadovane na nulách sahary stojí ,kompresor nesepne .poradi mi někdo po cem jít?pročetl jsem tu asi vše ale už nevim.díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.