Aleš Veigend Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Nejsem v tom úplně kovaný, ale měřené hodnoty a tohle UDS by se od sebe nemělo lišit... Zdaleka ne u všech měřených hodnot také diagnostika píše běžný rozsah hodnot. Co si tak vybavuju, tak je to hlavně lambda, ale tam jsou vyloženě dva měřící kanály - aktuální hodnota a hodnota požadovaná řídící jednotkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardik.021 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Zdravím, když si koupím pouzity kabel s CD, bude fungovat? Jde mi o to, jestli to není nějak chráněné jen pro jednu instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Můžeš ho instalovat, kolikrát chceš. Jen některé originál kabely za nižší cenu, jsou omezené na určitý počet aut, co s tím můžeš dělat. Aby to bylo pro soukromou osobu na jeho jedno dvě auta, ale ne na servisní činnost ve velkým. Nevím jestli mluvíš o originálu nebo klonu, pokud klon, tak je to tak levný, že není důvod kupovat použitý. Tam ale nesmíš dělat aktualizace. U starších verzí se musel i zakázat internet a antivir a vracet datum zpátky na určité období, to už snad u dnešních není nutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Zdravim vas, chcel sa opytat, ci mi niekto nepomoze. Kupil som z ciny kabel, je to 19.6.2 EN plus 17.1.3 CZ. Funguje super na Windows 10 64bit. Mam ale problem s tym, ze ked nastartujem neukazuje merane hodnoty. Napr. chcem pozriet vstreky, ked nie je nastartovany ukazuje 0000, po nastartovani len NA. Po nastartovani motorova jednotka pise pri vsetkych hodnotach NA, ktore zvolim. Nestretol sa niekto s tym? SKusal som aj EN aj CZ verziu. Auto je OII 2011. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 (editace) reuploadnul by mi někdo soft na VagHex V2 někam? rozbil se mi cd, prodejce už jak bývá neexistuje díky. Měl jsem v 18.9 a fungoval bez problému s w10 díky. edit: cinsky soft pro cinsky kabel samozrejme... Editováno: 24. Květen 2020, autor: tomule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Pošlite niekto link kde kúpim funkcny kábel v češtine. Kúpil som 19.6.2 z Ali ale nefungoval poslali mi spať peniaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Funguje vám na kabelu Gateway Install list respektive detekce jednotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 (editace) Chci zrecyklovat starší kabely na rezervní používání. Taky mě to fungovalo skoro bez problémů. Přidal jsem další kroky po tom co to přestalo fungovat nový loader a sice připojení kodování funguje ale detekce přestala úplně fungovat... Editováno: 15. Říjen 2020, autor: DiKey chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 ahojte dosiel mi z činy vag 20.4.1 a cestina tam nebola na cd, cd je uplne prazdne, viem niekde stiahnuť čestnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 napiš prodejci, těžko říct jak obchází aktivaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 diky za odpisanie, uz mi poslal link tento keby iekto chcel : http://www.360diag.net/a/downloads/Other_Related_Software/2020/0610/585.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.69153e5fbt35yW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackdaws Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 mate niekto 20.x cz verziu ??? akukolvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbzb Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 (editace) Ach jo.Jednu závadu odstraním a hned je druhá. Potřebuju celkem rychle koupit kabel Superb I 1.8T a nemám čas čekat na čínu. Co byste doporučili pro občasné použití doma ? Originál za dvojciferné tisíce se mi nechce kupovat, ale chtělo by to něco, co dobře funguje. Jedná se o detekce vadných čidel, smazání servisních intervalů a podobné běžné záležitosti. Tunit motor nechci. Ještě bychom to používali na dvojkového benzínového superba. Díky. Editováno: 14. Prosinec 2020, autor: zbzb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 (editace) @zbzb Mohu Ti doporucit OBDeleven. Vyplati se pripaltit za verze Pro. Origo OBDeleven ne stoji moc penez a zvladne S1 a spousta jinych skodovek OBDeleven OBDeleven profik Editováno: 14. Prosinec 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbzb Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 (editace) před 6 hodinami, TOMUS napsal: díky zkusím to, snad bude chodit napořád, nebo se musí časem doplácet za nějakou dodatečnou licenci ? a na co tam mají ty kredity ? to jsem nepochopil Editováno: 15. Prosinec 2020, autor: zbzb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 (editace) @zbzb Nemusis kupovat licenci. jen co musis kupovat to kredity, coiny, body nebo jak se na to rika. Body zabiraji ti u smazani servisu olejoveho nebo prohlidky rocny. Muzes to udelat tak ze nevezmou ti tech bodu, ale to trochu komplikovane. Serwis stoji za 10 bodu. Spousta veci stoji za 10 bodu. Jsou to hotove tzv aplikace udelane pres vyrobce. Kdyz to delas z hlavy np. kodovani cornera tak nestoji to nic. Hotove kodovani (aplikace) stoji body a "nehotove" nestoji nic Pouzival jsem parkrat kodovani "z halvy" a nic bodu nezarlo. Cteni chyb taky nic nezere. Zere jen pri kodovani s pouzitim tech aplikaci. Obvykle ukony stoji 10 bodu, ale video za jizdy a mirrorlink za jizdy stoji az 100 bodu Body zbiras pres kazdodenni prihlaseni nebo pres reklamy, nebo obycejne kupujes. Na servis jde nazbirat z reklam body. Body to jsou takove penize, kterema platis. Mozna takhle rict. Servis olejovy za body servis olejovy bez straty bodu OBDeleven nejlip funguji v anglictine. V jinych jazicich to uz je horsi Editováno: 15. Prosinec 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbzb Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 teda to placení se mi moc nelíbí, není lepší koupit něco dražšího s licencí a mít to pak napořád bez placení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 @zbzb ja takove place mam nekde. Pro mne 10 bodu za servis je nic . divam na 10 reklam a servis je zdarma. Jeśte je VCP ale on je drazsi a kazdeho roku musis kupit licenci, ktera je draha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Chalani nemate nahodou VCDS cesku verziu 20.4.1 pripadne novsiu? Zatial mam len anglicku verziu. Dakujem pripadne za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Tiež sa pripajam k prozbe o vag 20.4.1 česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 mate niekto prosim skusenosti s updatovacou verziou VCDS kabla, napriklad tento? € 18,56 16%OFF | VAG COM 20.4.2 VAGCOM 20.4.1 HEX V2 HEX cable FOR VW AUDI Skoda Seat VAG 19.6.2 ATMEGA162+16V8+FT232RQ Multi-languages https://a.aliexpress.com/_mO1NWPB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 (editace) ilmirec: pokud je to reálně to co píšou tak takový kabel mám a je plně funkční... Teda respektive pokud správně nastavíš Windows a 10 jsou ještě horší... Editováno: 17. leden 2021, autor: DiKey aktualizace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Jak se správně nastavují Windows 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 @DiKey ako prosim prebieha takyto update? premyslam nad tymto kablom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.