Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kubicekpupicek,pytas co som ti dal ,okaz s najnovsou verziov .

vcs.jpg

Upraveno od Drincek

V 8. 7. 2025 na 21:02, kubicekpupicek napsal:

Dobrý večer, nemá někdo verzi vcds 25.3 i s loaderem? popr me kdyztak kontaktujte na mail kubaneccz@gmail.com. Debil jsem koupil kabel na alegru, no samozdrejme k hovnu:D

Posláno.

I tak to nejde, pokud chces a ja jsem klidne ochotny poslat za to nejakou korunu, to rozchodis tak budes frajer, ja uz mam zazadano na alegru o refund, ale kdyby se ti chtelo muzes to zkusit, ja jsem zkusil asi 15 ruznych verzi vcds i loaderu a bez odpovedi, vzdy to napise nenalezen SW nebo mi napiste na instagram panbenyy na mailu kdyztak poslu i telefon

Upraveno od kubicekpupicek

• 3 týdny později...

Ahoj ,vedeli by ste mi prosim poradit aky kabel ,alebo aku diagnostiku pouzit na fabia 1 2001,seat cordoba 1.4 2004 a vw Passat B7 ? Da sa kupit nejaka univerzalna?

V 18. 1. 2024 na 7:26, Joco776 napsal:

@novas2 mám loader na 23.3 verzi k Atmega 162. Napiš mi v jakém jazyce ti mám poslat.

Ahoj,

mám kabel HEX-V2 s čipem ATMEGA 162, se štítkem B03-V2 (PLCC) 21.9-EN+CZ. Nic o tom nevím, je nějaká možnost kabel zprovoznit pro autodiagnostiku VCDS?

Děkuji předem za případnou odpověď 

Pavel 

@VAGMan přes anydesk ti to můžu aktualizovat na nejnovější verzi. Chipset kabelu i vcds v češtině. 

• 2 týdny později...
V 10. 4. 2024 na 16:45, Joco776 napsal:

@mar.se Napiš mi, mám to co potřebuješ 

Ahoj aj ja by som to potreboval

Ahoj dneska my došel tento kabel a nejsem k němu schopen stáhnout software. Neporadil by někdo díky.20250813_174643.thumb.jpg.5558b687fa93a84afe2efc3ff148b4a1.jpg20250813_174636.thumb.jpg.7db2e113e5fde4c3492a9d670cf8c391.jpg

Ahoj prosím tě co je sz. 

Soukromá zpráva.

V 13. 4. 2024 na 20:57, Stefs napsal:

Podle mě není problém v tom, že máš špatný loader nebo špatný kábl, respektive bude problém mezi klávesnicí a počítačem - ja prvé je potřeba zakázat defender a ne jen, že ho vypneš na jeden den - je potřeba ho deaktivovat na pořád aby ti to druhý den fungovalo, za další pokud nechceš mít problémy s tím, že ti to nejde další dny nepřipojuj ntb k netu (udělej si jeden nb na dia a bude to oka ) Mám odzkoušené Atmeg 162 s dodanou 19.2. funkční + jsem si stáhl poslední verzi 23.3.1 z odkazu co posíláš nebo co jest víše (MEGA) starou přeinstaloval na novou a jede - kodování chyby výmaz a pod,.. jen nejde přes ATMEG bezpečnostní přístup na to musís origo (ARM) dražší kábl doporučuji ten co stojí u číňana do 2tisíc, tam ti půjde vše.

Nevím co máte za problém s loadery vždyť funguje snad jakýkoliv na ty ATMEGY co mám odzkoušené. respektive CD od číňana, které bylo dodávané s 19.2 CZ a 23.3.1 ENG ale 23.3.1 CZ je taky dostupná ke stažení.

Ahoj, ja mám takú istú verziu ako ty mám prolém s tým, že mi nezobrazuje loader.exe. Defender mám vypnutý

• 3 týdny později...
Dne 10. 6. 2025 v 19:10, IceKiller řekl:

Já mám tady právě tyto dva kabely a nechci kupovat další, tak potřebuji jen SW vče Loaderu abych to rozchodil. vyměnil jsem notebook, starý umřel a vše mi zůstalo v něm.

všechno najdeš v odkazu https://mega.nz/folder/CIk2UaLI#ORjmykOKTDgGkFClCYpHRA

co se týče dat, tak jestli neumřel HDD nebo SSD, tak se dají snadno komplet vytáhnout (obnovit)

Upraveno od Sw0rdfish

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.