honzik12 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 A nějaký návod jak to udělat by byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 @honzik12 to samé se stalo nedávno mě, zároveň tu kdosi sdílel odkaz na ulozto na prográmek, který problém s licencí řeší, je k tomu i návod v angličtině. Zkus pohledat a určitě se zadaří, kdyby náhodou ne tak mi napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 honzik12 na predchozi str jsem daval odkaz na ulozto vse funguje dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Mám KKL z alzy, někdo soft do zpráv? Dříve mi s ním šlo mazat chyby, dnes už to nejde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik12 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 @bobo@ExecutedDonut super, mrknu a kdyžtak bych se ozval, děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Ahoj, mam novej kabel z Alli a nejsem schopen ho rozchodit (snad nejsu jitrnica a nekoupil jsem spatnej....??). Kabel se tvari jako Realy HEX-V2. Je tak inzerovan, snad i z logu je to zrejme. S kablem prislo CD s VCDS verzi 19.xxxxx Kabel je inzerovany s verzi 20.4.1 (podrobnejsi info v priloze). Nainstaloval jsem verzi z CD, kabel se po pripojeni a testu hlasil v podstate stejne, jako je vidno v prilozenem souboru - k jednotkam se ale nepripojil, Scan neudelal... - hlaseni viz prilozene obrazky, byl tedy nefunkni. Stahl jsem tedy aktualizaci pres VCDS - tusim to byla verze 21.xxx. Zmena zadna a to jak ve funkcnosti, tak doufam i ve verzi firmware - kdyz se divam do logu a porovnam verze s tim, co ma cinan na webu ( CB:0.4508 FW:0.256) jsou to stejny hodnoty . Cinan z ALLI poslal odkaz na 20.4.1., stazeno, nainstalovano a vysledek v podstate stejny jako s verzi 19 - test stejne nadejny, ale v provozu v podstate nic nepredvedl. Cinan se dusuje, ze antivir i wifi muze fungovat bez omezeni. Aktualizaci na vyssi verzi nedoporucuje - proste jen ta 20.4.1..... Skakani mezi verzema ve win 10 - vzdy odinstalovat soft, ovladace atd... Mohu poprosit o pomoc s rozchozenim? Technicky nedokonale se mimochodem zda pripojeni jednotky na konektor v aute. Jednotka sviti/ blika modre a az po mirnem vychyleni do strany se rozsviti zelene. Barvy nepreskakuji, jen se mi ta ''zelena poloha'' zda mirne neprirozena... Dekuji mockrat za vase rady, pripominky... VCDS.docx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Zrovna poslední kabel, který jsem z Ali objednával měl špatný kontakt na OBD konektoru a také fungoval jen v nějaké poloze. Po propájení vevnitř vše ok... Ale tobě to test udělá OK, takže tohle nevypadá na ten případ... Máš typ instalace s VCDS loaderem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 No Cinan tvrdi, ze zadny loader neni potreba. Pise to tak v popisu a tvrdil to i v odpovedi na primy dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 .... no a takhle vypada ten chlapik uvnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 Update - cinan byl v mem PC, kabel zapojeny do PC (bez propojeni s autem, nemam pred barakem wifi). Cinan prosel licenci, stav pri testu a zhodnotil to jako OK. Nevedel co mam za auto, tak dal poznamku, ze nektera auta je treba pripojit nastartovana... Nasledne jsem udelal uz v aute Autoscan a jeden pokus s pripojeni do jednotky. Vysledek je k shlednuti na videu zde - Ty vysledky jsou porad stejne - od uplneho zacatku s praci s kabelem (i s tema ''nesmyslnyma verzema'' VCDS). Napada vas prosim neco? Delam snad neco uplne elementarniho blbe? Moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 (editace) Vyzkoušet na K lince, CAN lince a nakonec na UDS. Editováno: 28. Listopad 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik12 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Zdravím, už jsem podával dotaz o radu ohledně zblokovaného Číňana, obracím se zase sem, našel by se někdo kdo by mi mého Číňana odblokoval? Moc tomu nerozumím, díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Nakonec je vse jinak. Kabel je funkcni, testovano na jinem aute a vse funguje. Je tam mechanicky problem. Na testovacim aute je tento curvajzlik odchyleny. Na mem aute je prihnuty k zasuvce --> cablik nejde spravne zasunout, koliba se v zasuvce a spatne chyta kontakt. Na te kratsi (opacne) strane je neco podobnyho, ale tam to ma byt prihnuty k zasuvce, protoze na kabelu je perforace. Dle meho jednoducha zalezitost - sroubovackem odchlipnout cernej curvajzl od zasuvky, zasunout kabl a vse bude ok. Casem se curvajzl narovna a nebude zavazet. JENZE on ten curvajzl je tam jak prilepenej!!?? OMG co s tim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 A nebo je to jen opticky klam a ma to byt soucasti zasuvky? Takhle vypada origo dil z te strany. No pak se to muze ''kolibat'' na pinech? Ze by pin c. 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
report.inet Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Zasuvka demontovana, dva spatne piny opraveny. Vse bylo jen a pouze tim, ze kabel nebyl spravne zasunuty do zasuvky pres dva deformovane piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Zdravím,mám tento china kabel který mi na starším ntb normálně běžel. Na novén ntb mám už jen USB3 a nemůžu projít ve VCDS 19.6.2 přes test. Ovladače ve správci se hlásí. Je nějaká možnost jak to rozchodit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jochan258 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 V 3. 3. 2021 na 14:39, atlan napsal: Neaktivna licencia.... Preflesuj znovu, a preinstaluj soft. Dobrý den jen jsem se chtěl zeptat jak se dá přehrát ten kabl neboli přeflešovat a čím děkuji za odpoved jestli by šlo odpovědět na email jponca@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haceink Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Zdravím všechny, Mám problém se svojím vcds samozřejmě čína. Nainstalováno podle návodu verze 19.4 myslím Všechno fungovalo . ale po týdnu se stalo to že diagnostika se k auto připojí když zmáčknu najít jednotku načítá procenta ale pak jak je na výběr motor, centralní elektornika, airbag, atd Tak prostě kliknu na cokoliv děla že to načítá a pak nic prostě nic se nezobrazí úplně mrtvola. Test kabelu OK. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Jenom hodím do pléna zajímavou informaci. Repasované kabely HEX-CAN V1 padly na ceně a vycházejí velice zajímavě. Už v podstatě nemá moc cenu kupovat čínské kopie, když V2 stejně pořádně číňani neumí.... https://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/repasovany-propojovaci-kabel-hex-can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 (editace) Mám HEX-V2 s 21.9.0 EN (klon), spouštěny přes loader VIIplus. Kódování a adaptace většiny jednotek funguje. Nejde mi v RAPIDu 2013 ale načíst jednotka 44-posilovač. Nefunguje taky občas úplně funkce AutoScan, není schopna načíst jednotku 44 a taky se snaží spojit s neexistující jednotkou 0B přídavné vzduchové topení. Podobně se špatná fce AutoScanu projevuje i ve F3 2018 , tam nenačte asi 3 jednotky, které starší kabel bez problémů načte. Kabel je upgratovatelný, měl jsem tam už i 22.3.0, staženo přímo z ross-tech.com na radu číňana, nefunguje to ale podobně. Jak vymazat firmware z kabelu (flash), abych mohl začít s instalací od 0. Nevím, jestli jsem neudělal na začátku chybu, že jsem měl VCDS.exe ne v kořenu c:/ross-tech/vcds, ale v c:/ross-tech/vcds new/vcds kvůli zachování vcds pro starší kabel. Zkoušel jsem několikrát vše odinstalovat, NTB vyčistit, nainstalovat na jiný NTB, kde VCDS nikdy nebylo. Bez úspěchu. Ať hledám jak hledám, návod na vyčištění kabelu jsem na internetu nenašel.... Díky za rady. Editováno: 26. Březen 2022, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezeklu Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 (editace) Ahoj, koukám na VAGCOM kabel na Ali pro Rapida 2019. Můžete mi objasnit rozdíly mezi různými variantami? A pro jaký auta fungují? Z popisků se mi zdá, že některé fungují pro starší auta, některé pro novější (většinou se to láme kolem roku 2017), ale není to pravidlem. Našel jsem tyhle varianty: některé mají jen Atmega162 pak vidím kombinace ATMEGA162+16V8+FT232RL a nebo čistě jen STM32F405, který jsou teda oproti předchozím o dost dražší Editováno: 27. Březen 2022, autor: jezeklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom1976 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Může mi, prosím, někdo poradit, jakou diagnostiku (kabel a program) na fabii 2005 1.2 htp 47 kw? Vůbec se v tom nevyznám, u většiny těch prodávanách modrých vag kabelů je napsáno, že jsou do roku 2004:( A lze nějakou dignostikovou diagnostikovat i katalyzator a lambdy? Moc díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Proč se neptáš v odpovídající sekci Fabia I? Je tam na to vyvěšené téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkanerjiri Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Chlapáci mohl by mi někdo poslat sof k čínském kabelu hex v2 vcds 17?? Odešel mi notes a s původního cd uz to nejde instalovat proto ze se loupe dekuju všem moc jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 na uloz to je spousta softu-staci stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.